Şimdi Ara

Vodafone 2 gb tarife arıyorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Şu an bimcel 2gb 19tl tarifesindeyim. Köyumde turktelekom cekmiyor. Ayda bi kac defa köye gidiyorum. Vodafone ya da turkcell 1ya da 2gb yeni gelenlere faturasız tarife arıyorumm. Yardımlarınızı bekliyorumm



  • Turk Tekekom çekmiyorsa Vodafone daha sorunludur..
    2 TL fazla verin Turkcell kullanın. Hediye kampanyalarını takip edip alırsanız ayda 15 GB bile alabilirsiniz.
    1 GB + 2GB + 500 dakika = 25 TL
    2 GB + 1GB + 500 dakika = 27 TL.
    4 GB + 1GB + 500 dakika = 32 TL
    Tek olumsuz taraf dakika az. Onu da salla kazandan gelen bip ile halledersiniz.
    Resmi detaylar:https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hos-geldin-2gb

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 18 Mayıs 2019; 17:8:1 >
  • Turkcell minimum bakiye yükleme limitini 35 TL yapmıştı. 27 TL'lik paket kullanmak isterseniz bile en az 35 TL yükleme yapmak gerekiyor.
  • hoş geldin 1gb yeni çıkmış heralde. 1+2 25 TL çok iyi olmuş.
  • Ramazan 3gb var hocam 750dk1000sms 3gb 22 tl.
  • Genelleme yapmaniz sacma bence. Hepsi ayni mi cekiyor.
  • Hocam konu ile alakalı değil öncelikle özür dilerim türktelekom çekmiyorsa vodafone hiç çakmıyordur temeldeki kastınız çok saçma ben vodafone mobil saha ekibi olarak çalışıyorum yıllardır vodafone kullanıyorum ve her ay ortalama konuştuğum müşteri sayısı 1000 den fazla ve emin olun türk telekom ve turkcel den aldığım şikayetler ciddi anlamda fazla elbette vodafone ile ilgili şikayette alıyorum herkesin evinde her hat çekicek diye birşey yok biz düz arazide yaşamıyoruz sinyalin her yere eşit dağılmasını beklemeyin. Lütfen eğer satış politikasi izliyceksenizde hiç bir zaman rakibimizi kötüleyerek yapmayın bu şekilde satış doğru olmaz.
    Hayırlı akşamlar
  • Köyde vodafone çekiyor turkcelin interneti çekmiyor.Yıllardır TT çekmiyor köylerde pek kalan kalmadığı için yatırımda yapmıyorlar fikrmce.

    Hepinize teşekkür ederim. Ptesi ramazan 3gb geçmeyi düşünüyorum
  • Yazılanları dikkate alıp bir uslup farklılığına gidebilirim belki. Yalnız kimseyi kırmıyayım diye düşüncelerimi ve yönlendirmelerimi kısıtlamam. Forum bu yüzden var. İnsanlar foruma görüşleri ve önerileri okumak için giriyor. Ben herhangi bir operatörün satış çalışanı degilim,öyle olsam hem turkcell tarifelerini ve kampanyalarını hem turk telekom kampanyalarını tavsiye etmem. Hakaret içermeden vodafoneyi eleştirilerim devam edecektir. En az 10 yıldır bu forumda mobil operatorler konusunda yazılan her yazıyı okurum analiz ederim. Kendi tecrubelerimi de katarak bir genelleme yaparım. Ne şiş yansın ne kebap tarzında olan biri degilim. Burada herkes tecrübesini paylaşır,ben ayrıca forumdaki durumu da yansıtıyorum. Vodafonenin durumunu gizlemeye neden çalışayım. Ben 2006'da Turkceli bıraktıktan sonra sürekli Vodafone kullandım. Şartlarım geregi Telsim Avea aynı anda kullandım. Şuanki isimleriyle Vodafone ve Turk Telekomu 2008'den beri yoğun kullanıyorum. Ben bu hatlarla Türkiye'yi gezdim. Vodafonenin aşama aşama geriye gittigini bizzat yaşadım. Forumda da bu yönde paylaşımlar çok. Turk Telekom'un geliştigini yazanlar da çok fazla. Neyi gizlemeye çalışayım kardeşim. Ben bu forumda 2008'den beri her yazıyı tek tek okuyarak yazıyorum. Hatalı faturadan mahkemelik oldugum ve kazandığım Turkcell için bile 1 kere olsun hırsız,soyguncu yazmadım. Vodafone için artık eminim,bunu rahatlıkla diyebilirim ve bu düşüncemi uygun yeri geldiginde,uygun uslupla yazacağım. Vodafone tarife tavsiye ana konularında yazarsam gelin beni elestirin,haklısın hatalıyım derim gerçekten. Ama biri gelip lütfen tavsiye yazabilirmisiniz diye bireysel bir konu açtıysa düşüncelerimi de katarak bir öneride bulunmama engel olunamaz. Ben senin Vodafone tarife tavsiyene gelip eleştiri yapmıyorum,sana laf atmıyorum zaten. Biri tavsiye istiyor,önerimi sunuyorum. Aksini düşünen kendi düşüncesini yazsın,ben burada benden farklı düşünen kimseye (1 kişi hariç) bireysel eleştiri yapmadım,sen de şunu yapıyorsun demedim. O kişi de operatoru elestirmek yerine kullananlara hakaret ettigi için karşılık verdim. Ben Vodafoneyi elestiririm ama asla kullananlara şaşıyorum,vodafone kullananda akıl yok gibi elestiri yapmadım yapmam. Forumda vodafone kullananlara bunu yapanı elestirdigim de oldu.
    Kusura bakmayın kardeşim,ben daha çok turkcell ve turk telekom önerecegim,5GB altı tarifeler hariç Vodafoneden insanları uzak durmalarını söyleyecegim. Benim şuanlık planlamam bu şekilde. Yukarda anlattığım uslupla,bireysel tartışmaya girmeden yazımı yazıp geçerim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.