Şimdi Ara

vob yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dün muayene sonrasında bir ultrason dvd'si verdiler. sony dvd recorder kullandılar. fakat bu dvd'yi bilgisayarımda(power dvd,bs player,vlc,media player,real,gom) açamadım. toshiba sd370 dvd player da açamadı. hepsinde de açılıyor ve çalışıyor görünmesine rağmen sadece siyah bir ekran var. bu arada dvd'nin içindeki dosyaların uzantıları bup ve vob. bu dosyaları format factory ile dönüştürmeyi denedim yine siyah ekran oluyor. işin içinden çıkamadım, yardım ederseniz bir baba adayını çok sevindireceksiniz.



  • Öncelikle tebrikler

    Dvd'nin üzerinde çizik falan yoksa sorun video kayıt edilirken olmuş olabilir.

    Bi kaç programı denedim demişsiniz. Bence bir de Mplayer kullanan smplayer'ı deneyin. Eğer linux kullanıcısı iseniz Xine'i de deneyin.

    Dvd'ye zarar vermemek adına dvd'yi pc'ye atın. DVDShrink vb. bir program ile bunu yapabilirsiniz. Vob dosyalarını Avidemux adlı program ile açmayı deneyin. Eğer hata verirse buraya yazın.
  • dvd deki dosyaları flashdisc ile işyerine taşıdım smplayer ve avidemux programları da açamadı. hepsinde aynı problem var player çalışıyor ama siyah ekrandan başka bir şey görünmüyor. bup ve vob dosyalarını tek tek de deniyorum ama bir sonuç alamadım. ya yanlış yaptığım bir şey var ya da dosyalarda eksik var. en kötü ihtimalle tekrar kontrole gittiğimde orada denemeye çalışırım. bakalım nasıl bir çözüm bulacağız. çok teşekkürler.
  • bu kadar denemeden sonra hala çalışmıyorsa dvd de bir sorun olabilir. bilgisayar harici normal dvd playerde denediniz mi?
  • evet toshiba sd370e dvd player da aynı sonucu verdi. ilginç bir durum.
  • SONUNDA PROBLEM ÇÖZÜLDÜ. HOCA USG GÖRÜNTÜLERİNİ YANLIŞLIKLA SADECE DVD RECORDER'IN HARD DISKINE KAYIT ETMİŞ SADECE BİLGİLERİNİ DVD'YE YAZMIŞ. BANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. AYRICA DOĞRU BİR FORUMA ÜYE OLDUĞUM İÇİN DE ÇOK MUTLUYUM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.