Şimdi Ara

VK 45.02 (P) Ausf.B Lütfen Yardım EDİN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aranız da (IX VK 45.02 P) tankı olan varmı oyun da? Ben dün baya bi kredi ve deneyim kasmamın sonucu (168k) satın aldım ve hayal krıklığına,hüsrana uğradım doğrusu..

    Şöyle bir sorunum var? Bu tankla,kendi sınıfımı oyun alanın da karşı karşıya geldiğimde çatır,çatır mermiler önden girip,arkadan çıkıyor ;) Hiçbirşey yapamıyorum..

    Anca karşı düşman tankının ya arkasın dan,yada yan taraftan vurduğumda etki elde edebiliyorum hasar olarak,ayriyetten çok hantal ve hız olarak da yavaş bir tank..

    Ha VIII Sınıfı tanklar da çok şükür sıkıntım yok patır,patır delip geçiyorum,bni gördükleri zaman kaçacak yer arıyorlar,tabi yanlarına fazla yaklaşırsam hızlı oldukları için hareket bile edemeden yok olmak içten bile değil...!

    Şuan tankı yeni aldığım için Taret VIII sınıfı ama biraz dan IX B Schwer Turn 25.5k değerin de Tareti alıcam,bakalım bişey değişecekmi kendi sınıfımdaki tanklarla karşı karşıya geldiğim de..:(

    Donanım olarak kullandıklarım sizce bu tank için nasıl (Ağır İç Kaplama-Geliştirilmiş Top Yükleme Sistemi-Düşey Dengeleyici Mk 2 )

    Mermi olarak şuan PZGR 39L Yani en ucuzunu kullanıyorum,gerçi ucuz dediğim diğer VIII Sınıfı tanklar dan çoook daha kredi harcamama neden oluyor..yani mermileri neredeyse gözüm gibi dikkat ederek atış yapıyorum..

    Bu arada son olarak belki acemi olduğumu,oyun da yeniyim zannedenler olabilir,tam aksine yaklaşık 1 seneye yakın hergün oynarım 3058 kere savaşa girdim ve Premium tanklardan tutun IX tanklara kadar birçok tankım garajda meçhul.

    Sizden bana bu tank ile varsa tecrübeleriniz ve önerileriniz yardım ve öneri,görüşlerinizi lütfen rica ediyorum,çünkü elim kolum bağlı fazla bir şey yapamıyorum malum X Maus alana kadar baya bi zaman geçecek ve bu zamanı iyi deneyim ve kredi almam şart bu tank ile.







  • O tankın ön zırhı t10 td leri bile sektirecek derecede sağlam turret yanakları kısmen zayıf sayılır genede t9 altı delemez kuleyi saklaman lazım onun içinde atışını yaptıktan sonra namluyu yukarı kaldırıp kuleyi saklayabilirsin topun delme gücü zayıf ıs7 ve maus için apcr taşıyabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

    O tankın ön zırhı t10 td leri bile sektirecek derecede sağlam turret yanakları kısmen zayıf sayılır genede t9 altı delemez kuleyi saklaman lazım onun içinde atışını yaptıktan sonra namluyu yukarı kaldırıp kuleyi saklayabilirsin topun delme gücü zayıf ıs7 ve maus için apcr taşıyabilirsin

    Hocam paraya kıydım 65k deneyime en üst düzey taret X taktım,bayabi karşı tankda hasar oluşdu,tabi biraz geç yüklüyor mermiyi ama güzel oldu şimdi yüzüm biraz da olsa güldü.:)

    Tabi işin aslını söylemem gerekirse gene de tam memnun olamadım ...ne diyim...artık maus için kasacaz sağol yorumun için.
  • quote:

    karşı karşıya geldiğimde çatır,çatır mermiler önden girip,arkadan çıkıyor


    Tankın tareti arkada konumlandırılmış kardeş, geri geri sürmeyeceksin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 k savaş ile prof olunmuyor, sen hala acemisin, benim 6k savaşım var ve bende acemiyim, bahsettiğin tank zırh olarak süper bir tank, tareti aç, açılı oyna, kimse delemez seni milleti deli edersin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

    3 k savaş ile prof olunmuyor, sen hala acemisin, benim 6k savaşım var ve bende acemiyim, bahsettiğin tank zırh olarak süper bir tank, tareti aç, açılı oyna, kimse delemez seni milleti deli edersin

    Acemi değilim den kastım,çaylak değilim tabiki eksilerim (Acemiliklerim) var.

    Bu arada tankıın tüm özelliklerini açtım,tareti aç, açılı oyna demişsin ful+ful yaptım 340k deneyimime malum oldu.

    Ama dediğin gibi olmuyor..Kimse delemez seni demişsin maalesef öyle olmuyor.... mermiyi sağlam sakat yerden aldığında bi anda patates olmuşsun..

    Yalnız VK 45.02 (P) Ausf.B ilk satın aldığım ve ful yapmadanki halinden şimdi çok vurucu,hasar verici bir özelliği oldu diyebilirim,ama çok dikkat isteyen tank tüm özelliklerini açmama rağmen halen yavaş ve ağır.

    Şöyle söyleyim kesin ve eminim Teknik ağaçtaki VIII Sınıfı tüm ülkelerin tanklarını çoook rahat patates ediyor,IS3 de dahil,Ama kendi sınıfımın tankların da zorlanıyorum işin aslı..çünkü X En üstün tareti taktım tanka delme ve yakma oranı yüksek diye yalnız bi kötü yanı var geçç mermi dolduruyor beklerken o sıra patır patır mermi alıyorum..

    Bu tank iyi ama vurkaç taktiği kesin gerek.

    Bu arada oyunu ben ios da ipad oynuyorum..
     VK 45.02 (P) Ausf.B  Lütfen Yardım EDİN !

     VK 45.02 (P) Ausf.B  Lütfen Yardım EDİN !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Te Amo Querido -- 26 Kasım 2014; 0:47:26 >




  • Te Amo Querido kullanıcısına yanıt
    En başta deseydin ya ipad oynadığını :)))
    PC oynamadıktan sonra o oyundan zevk alamazsın söylüyeyim sana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wild8080

    En başta deseydin ya ipad oynadığını :)))
    PC oynamadıktan sonra o oyundan zevk alamazsın söylüyeyim sana

    Dostum bu oyunun dvd varmı pc yüklemek için..siteden setupunu indirmek çok zor bikere denedim 1 gün pc açık kaldı gene oyunu kuramadım bana hazır setup lazım hemen yükleyip oynamak için...

    Birde birşey merak ettim world of tanks ile oynadığım ios hesabımdaki tanklarla pc deki oyunu oynadığım da satın aldıklarımı tekrardanmı alıcam,yoksa pc,mobil farketmez satın aldıklarımla devam edebilirmiyim world of tanks hesabımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Te Amo Querido -- 26 Kasım 2014; 18:06:04 >
  • VK4502B'nin, normal mermilerle, taret üstü kupola haricinde yemesi çok zordur.
    TD ve gold mermiler, taretin düz kısmından deler (eğimsiz ve 252mm). Ancak o kısım küçük olduğundan, uzak mesafede çok problem olmaz.

    Mobil sürümü bilmiyorum, PC'de böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 27 Kasım 2014; 6:14:53 >
  • 10 tier tanktan farkı yok bu tankın mükemmel bişey..asla önden delinmiyor..altı saklamaya bile gerek yok..gold atmadıkça delinmiyor
  • Şaka mı yapıyorsun yoksa Trollemek için mi yaptın? Vk.45.02B IX tier op tanktır.Oyunda oynarken bile bunu söylerler.Is-7 ve E100 ün çekindikleri tanklardan biridir(çok yakın mesafe hariç.Şuan maus'u açma 15k deneyimim kaldı Vk yı satsam mı satmasammı diye duüşünüyorum önden bi kaç TD nin delebildiği(gold) ile bir tanka nası mermiler girip çıkıyor ki? Ya sen oynamayı bilmiyorsun yada skilin yok.Son Top ve tareti tak bakalım neler oluyor.Bir kaç da SS atayım
     VK 45.02 (P) Ausf.B  Lütfen Yardım EDİN ! VK 45.02 (P) Ausf.B  Lütfen Yardım EDİN !

    Edit: İpadle oynuyormşsun onu bimiyorum hiç denemedim lakin Pc'de durum bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugseryldz46 -- 7 Aralık 2014; 0:51:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugseryldz46

    Şaka mı yapıyorsun yoksa Trollemek için mi yaptın? Vk.45.02B IX tier op tanktır.Oyunda oynarken bile bunu söylerler.Is-7 ve E100 ün çekindikleri tanklardan biridir(çok yakın mesafe hariç.Şuan maus'u açma 15k deneyimim kaldı Vk yı satsam mı satmasammı diye duüşünüyorum önden bi kaç TD nin delebildiği(gold) ile bir tanka nası mermiler girip çıkıyor ki? Ya sen oynamayı bilmiyorsun yada skilin yok.Son Top ve tareti tak bakalım neler oluyor.Bir kaç da SS atayım
     VK 45.02 (P) Ausf.B  Lütfen Yardım EDİN ! VK 45.02 (P) Ausf.B  Lütfen Yardım EDİN !

    Edit: İpadle oynuyormşsun onu bimiyorum hiç denemedim lakin Pc'de durum bu.

    Tavsiye mausu alma şimdilik. Mausu öyle hiç ettiler ki taret yanaklarından palettten her yerden dmg alıyor tank. Vknın taret zırhını çok ararsın. Daha sağlam. Vk maustan daha iyi. Mausta sadece can fazladan. O kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • VK, uzak mesafeler haricinde, kupoladan kolay yiyor yalnız. Maus'umla, karşıma çıktıklarında perişan ediyorum
    Tareti de, gold/TD mermilerle deliniyor (düz 252mm).

    Maus'ta tarete açı vereceksiniz. O zaman daha güçlü oluyor.

    Yan ve arka zırhın kalınlığı da, değişik kullanımlara olanak sağlıyor. İki kanattan gelen mermileri sektirebiliyorsunuz. Gövdeyi ateş gelen yere göre konumlayıp, taretinizle başka tarafı kollayabiliyorsunuz falan.

    Ancak gövde olarak VK'nın daha iyi olduğu doğrudur. Maus'ta gövdeye açınızı verdikten sonra, iş rakibin bilgisine ve şansa kalıyor.
    O yüzden, açıklıkta kalmayıp, sidescraping ve rakibin ateş etmesini sağlayacak, tahrik edici manevralar yapmanız lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Aralık 2014; 3:02:58 >
  • AşıkGenç kullanıcısına yanıt
    şuan kararsızım gerçekten alsam mı almasam mı diye o kadar kastım
  • tugseryldz46 kullanıcısına yanıt
    Para sıkıntın olmazsa, bence al hocam.

    E-100 daha mantıklı bir tank olsa da, Maus'un kendine özgü bir tadı var.
    Maus'la kurtardığım çok maç oldu, E-100'le tam o şekilde kurtarabilir miydim bilmiyorum*

    * E-100 açık, ama param olmadığı için henüz alamadım. Boş bir günümde, sürekli Löwe oynamam lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Aralık 2014; 3:06:06 >
  • Bende de superpersing var fazla para kasmıyo ama yine de fena değil..Maus oynama stilime uyar mı uymazmı bilemiyorum ama yinede alacağım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: false shepherd

    VK, uzak mesafeler haricinde, kupoladan kolay yiyor yalnız. Maus'umla, karşıma çıktıklarında perişan ediyorum
    Tareti de, gold/TD mermilerle deliniyor (düz 252mm).

    Maus'ta tarete açı vereceksiniz. O zaman daha güçlü oluyor.

    Yan ve arka zırhın kalınlığı da, değişik kullanımlara olanak sağlıyor. İki kanattan gelen mermileri sektirebiliyorsunuz. Gövdeyi ateş gelen yere göre konumlayıp, taretinizle başka tarafı kollayabiliyorsunuz falan.

    Ancak gövde olarak VK'nın daha iyi olduğu doğrudur. Maus'ta gövdeye açınızı verdikten sonra, iş rakibin bilgisine ve şansa kalıyor.
    O yüzden, açıklıkta kalmayıp, sidescraping ve rakibin ateş etmesini sağlayacak, tahrik edici manevralar yapmanız lazım.


    çValla E50M ile maus gördüğümde açılı açısız bakmaksızın taretin yanaklarına sıkıyorum. Fakat E100 yanaklardan yemiyor açılıyken. E100 taret zırhı şu an için maustan daha iyi.




  • Mausu aldım ve çokdan beri kullanıyorum gerçekten muazzam bir tank önemli olan tam açıyı vermek nereye nişan alacağını bilmek..Birde bu mausla düşman tankı ile kafa kafaya geldiğinde mausu çapraz yapıp tareti düşmana yönelttiğinde gelen mermiler daha az hasara sebep oluyor bu iyi ha bide azıcık düşman aracına dokunsam süper canı güdüyor zırh fena sinekflermiş gibi..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki tanki da aci vermeyi bilmeden kullanmak o tanki harcamak anlamina gelir. Nice Maus ve E 100 sahipleri gordum haritanin ortasinda tanki birakip cay icmeye gidiyorlar, nicelerini gordum oyunun ilk 2 dakikasinda sadece tek mermi atip can veren :)
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Açıkçası Maus önceden Taretten yemeyen bir tanktı. Açı vermesen bile presiz delinmiyordu. Fakat nerf yedi. Artık taret ile açı verse bile yanaklardan yiyor presiz.

    Bu arada Tiger II ile iyi açı almayı bilirseniz Ferdinandlar is-8ler ve daha nice tier 10 topa sahip tankları sektirebilir ve nice is-8lerden küfür yiyebilirsiniz. Bu arada bu maç dmg vermeye oynamadım. Yoksa ferdi ve jgpanther II yerdi beni.

     VK 45.02 (P) Ausf.B  Lütfen Yardım EDİN !
     VK 45.02 (P) Ausf.B  Lütfen Yardım EDİN !
     VK 45.02 (P) Ausf.B  Lütfen Yardım EDİN !

    Replay :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AşıkGenç -- 9 Aralık 2014; 14:50:16 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.