Şimdi Ara

Visual Studio(İmport pymongo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Visual Studio üzerinden Python öğrenmeye çalışıyorum.Sıkıntım şu; gerekli olan paketleri yüklendikten sonra çalışma alanına kullanacağım kodun harflerini yazmaya başladığım an kodun tamamını önüme çıkarıyor ve bu benim çok işime yarıyor. 'pandas' ve 'numpy' modüllerinde bu kodları önüme getirme çalışıyor. Lakin 'pymongo' ve 'mysql' modüllerinde bunlar çalışmıyor. Modüller hata vermeden çalışıyor ama sürekli 'import' kısmında bir hata gözüküyor ve kodu baştan sona yazmam gerekiyor.


    Not:Yabancı kaynaklardan hatamı nasıl arayacağımı bilmediğim için sadece 'import' hatasını kapatmayı bulabildim. Yardımcı olursanız sevinirim.



    Visual Studio(İmport pymongo)







  • ctrl shif p yap select interpreter de ve doğru versiyonu seç

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop

    ctrl shif p yap select interpreter de ve doğru versiyonu seç

    Hocam elinize sağlık sayenizde sorunu mu çözdüm. Çok teşekkür ederim, ama anlamadığım bir kısım var. Ben normalde 'Python 3.7.3 64-bit ' kullanıyordum. Şimdi 'Python 3.8.2 32-bit'e geçtiğimde düzeldi. Lakin benim sistemde 16gb ram var ve sistemim 64 bit. 'Python 3.8.2 64-bit' kullanmaya çalıştığımda gene aynı hatayı alıyorum buradaki sorun neyden kaynaklı acaba?

  • bilmem ben 32 bit kullanıyorum hep farkı olmuyor bence sorununuca gelince ben hep aynı sorunu yaşıyordum yeni bilgisayar aldığımdan beri sonra meğer hem pythonın sitesinden hem de microsoft storedan indirmişim ve pathe internetten indirdiğimi eklemişim ama vs codeda microsofttan indirdiğim varmış sonra ben de neye ne yüklediğimi bilmediğim için bilgisayarda pythona dair her şeyi sildim ve tekrardan sitesinden indirdim şu an rahat kullanıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende normalde python'u hem sitesinden hemde R,spider gibi derleyicilerde kullanmıştım. Benim sistemde de biraz karışık. Cevabınız için tekrardan teşekkür ederim. Şimdilik böyle kullanmaya devam edeceğim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.