Şimdi Ara

Vista Yukleme Sırasında hata 0x80070017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 gün önce yeni bir sistem aldım.Malum yeni sistem yeni format.

    Fakat sistemi aldım bir güsel kurdum bir güselde biçimlendirdim.Gel gelelim Tam yüklemeye geçerken şöyle birhata ile karşılaştım

    "Windows gereken dosyaları bulamıyor.Dosya bozuk veya eksik olabilir.Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin ouln ve yuklemeyi yeniden başlatın Hata kodu: 0x80070017"

    Aynen boole bir hata 0x80070017. Eski sistemde iken takır takır kurmuştum aynı dvd ile.Fakat Sistemi yeniledim hata bu.

    Sistem şöyle:

    2 gb tek modül ddr2 a-data ram
    amd athlon x2 6000+ 3.1 ghz cpu
    hd 4850 ekran kartı
    Ecs a780gm-a anakart
    80 gb samsung 7200 rpm hd
    lg combo dvd writer

    Bir yerde okudum bu hatayı araştırıken Aynı hatayı biri daha yaşamış.Sorunun giderilmesi için hatayı yaşayana onerilen şey 1 gb ram ile kurmak.Sizce mantıklımı.

    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.



     Vista Yukleme Sırasında hata 0x80070017



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostplanetp -- 24 Ekim 2008; 16:40:55 >







  • cd ile ilgili bir sorun gibi görünüyo. Başka bir cd ile denedin mi ?
  • Hayıe denemedim dostum ama dvd daha cok yeni
  • Dosya veya DVD diski hatalı
    Yazdırdığın iso veya setup dosyaları bozuk olabilir
  • aynısı bende oluyor, windows 7.. 5. deneyişim 4 torrent indirmiştim. 5. de part part rapidden hepsi aynı hatayı verdi.
  • :) arkadasim ayni hatayi bende wondows 7 yuklerken samsung hard disk ve lg writer ile denedim..ustelik 1 gb ram ile fakat ayni hata verdi..bir turlu cozemedim..4-5 windows 7 cd'si ile denedim ,hepsi de dusgun daha once kullandigim dvd'lerdi/.ayrica xp de yukledim olmadi..anlayamadim sorunu bir turlu..3 tane calisir dvd writer ile de denedim :) gene olmadi..
  • Microsoft’ un yeni işletim sistemi Windows 7’ yi yüklerken şöyle bir hata ile karşılaşabilirsiniz: “ Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilir olduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın. Hata kodu: 0x80070017 ”

    Bu hata, temel olarak Windows’ un yüklenirken kendisi için gerekli olan bir dosyayı bulamamasından kaynaklanır. Bu hatayı çözmek için birkaç şeyi denemeniz gerek.

    Birinci yolda; DVD’ ye yaktığınız ISO dosyasının hatasız olduğundan emin olun ve yakma işlemini yaparken kaliteli bir DVD (Verbatim, Maxell gibi markalar) ile güvenilirliği ispatlanmış Nero gibi bir yakma programı kullanıp, 1x gibi en düşük hızda yazdırın. Bunları yaptıktan sonra yüklemeyi tekrar baştan başlatın, eğer yine aynı hatayla karşılaşırsanız ikinci yöntemi denemeniz gerekecek. Bu yöntem biraz daha garanti. Bunun için iki DVD ye ihtiyacınız var. ISO dosyanızı yine bir (bootable şekilde olacak) DVD’ ye yazdırın (Buna Disk A diyelim). Daha sonra ISO dosyası içerisinde bulunan dosya ve klasörleri başka bir DVD’ ye DATA diski olacak şekilde yazdırın( Buna da Disk B diyelim). Disk A’ dan boot edip, Windows’ u yükleyeceğiniz disk bölümünü seçene kadar yönergeleri takip edin. Burada sonrakiyi tıklamadan disk A’ yı çıkarın ve disk B’ yi takın. Buradan sonra dosyaları düzgün bir şekilde kopyalayıp genişletmesi lazım. “Yeniden başlatılıyor..” kısmına geldiğinizde tekrar disk A’ yı takın ve yüklemeyi tamamlayın.


    ALINTIDIR

    Uyguladım çalıştı, yardıma itiyacı olanlara duyurulur.




  • arkadaşlar bu hatageliyor 4 aydır faormat atamiyorum ne yapmalıyım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun rica ediyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olsun altdaki bilgilerden hic bişey annamadım lütfen anlaşılır sekilde yardım cı olrusak sevinirim :( lutfen :/

     Vista Yukleme Sırasında hata 0x80070017


     Vista Yukleme Sırasında hata 0x80070017




  • aynı hata bende var disk uçmuş harddisk ölü biçimleyemediği için yani windows kuracak bölüm oluşturamadığı için o hatayı veriyor başka disk denedim hiçbir sıkıntı yaşamadım bilginize saygılar
  • aynı hatayı windows 7 de bende aldım 3 tane sistemden sökülmüş çalışan hard diskle denedim aynı hata yı aldım. 3 Adet w7 dvd si denedim sapasaglam ama sonuç hep hüsran aynı hatayı aldım
    sora yılların emektarı xpsp3 cd sini çıkardım tozlanmıştı biraz temizledim ve sorunsuz xp yi kurdum şuan nostalji yapıyorum xp ile
  • bu hatayı bende alıyorum, birtane HP laptop ta kurulum denedim
    -"Windows dosyaları kopyalanıyor" seçeneğini sorunsuz yapıyor
    -"Windows dosyaları genişletiliyor" seçeneğine geliyor ve (%0) dan ilerlemiyor...

    Yeni dvd(princo) oluşturdum ve 4X ile yazdırdım fakat durum aynı...aslında DVD den dosyaya ulaşamıyor olsa, ilk seçenek olan dosyaları kopyalama seçeneğini yapamazdı!

    Bakalım,,olmazsa Windows 8 deneyeceğim,, başka bir bilgisayarda bu hata aldım ve Win8 kurmuştum hallolmuştu...
  • Bende format atarken bu sorunla karşılaşmıştım.
    Ama ben pc açıkken (Kullanıcı yı kullanırken) kurdum ve hiçbir hata ile karşılaşmadım.
    Eğer pcyi açabiliyosan bunu dene eğer bi kullanıcı yoksa sistem kurulmadıysa bilgisayrcı veya internet kafeciye kurdur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.