Şimdi Ara

Vista da açılış problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar benim sorunum şöyle;
    Bilgisayarım Xp de çalışıyodu hiç bi sorun yoktu. Ama vista yüklendikten sonra şöyle bi durum oluştu. Şimdi bilgisayar fişi takılıp çalıştırıldıktan sonra vista açılıyo gibi oluyo ama sonra siyah ekranda kalıyo (kitlenme filan yok) yani masaüstü gelmiyo. Ben tekrar power tuşundan kapatıyom. fişini çekmeden tekrar çalıştırıyom bu sefer açılıyor ve masaüstü geliyor bilgisayarımı kullanabiliyorum. ama fişini çıkarıp taktığım zaman yine aynısı olup siyah ekranda kalıyor. Sizce böyle bi durumun nedeni ne olabilir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetobali -- 16 Ekim 2009; 15:45:47 >



  • Monitorden kaynaklanabilir mi acaba?
    benim monitor 17" CRT monitor. Yada çözünürlülükle bi alakası olabilirmi?
  • Sorununu tam anlamadım.Fakat;sorunun ekran kartından olabilir.Fakat XP'de çalışıyordu diyorsun.Bu arada format vs attın mı ?Ne tür dosyalar download ettin?Bilgilendirirsen yardımcı olmaya çalışırım . .
  • Power tuşuna bastığınızda bilgisayarın tamamen kapandığından emin misiniz? Belki o tuş başka bi işlem yapmaya (hazırda bekletmek gibi) bir şeye ayarlıdır..
  • Daha Yeni Kurdum yani ilk defa vista ya geçtim. Hiç bi program filan kurmadım. süreki 10 gündür aynı şekilde bilgisayarımı açıp işlem yapıyom. ekran kartı onboard.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetobali

    Daha Yeni Kurdum yani ilk defa vista ya geçtim. Hiç bi program filan kurmadım. süreki 10 gündür aynı şekilde bilgisayarımı açıp işlem yapıyom. ekran kartı onboard.

    Bilgisayarın gereken ekran kartı gereksinimlerini karşılayamıyor olabilir.Yüklediğin Vista CD'sinde bazı sorunlar olabilir.Ekran kartını başka bir Vista sisteminde dene.Çalışırsa sorunun yüklenen Vista CD'sinden kaynaklanıyordur.Çalışmıyorsa ekran kartındandır.
  • bilgisayarın explorer.exe yi kendisi calıstırmıyor olablir benim basıma da geldi wista varken siyah ekran kalıyordu her defasında görev yöneticisinden explorer.exe yi calıstırıyordum ondan sonra normal sekilde kullanılıyordu sevise verdm sistem hatası dediler bende xp yüklettm simdi sorunsz calısıyor.umarım isine yarar bu bilgi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.