Şimdi Ara

Vision Pro, doktorların ameliyat esnasında hayati verileri görmesine yardımcı olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vision Pro, doktorların ameliyat esnasında hayati verileri görmesine yardımcı olabilir
    Bir cerrah, Vision Pro'nun tıp alanında faydalı olabileceğini, karma gerçeklik başlığının ameliyat sırasında hayati veriler sağlayarak potansiyel olarak yardımcı olabileceğini öne sürüyor. Apple'ın Vision Pro'yu tanıtması işyerinde üretkenlik için bir nimet olabilir ve hayat kurtarıcı olabilir. Zira bir cerraha göre, doktorlara "süper güçler" verebilir.



    Bilgiler ameliyatta için kilit nokta



    Robotik cerrahi geçmişi olan ve Google Glass kullanarak bir ameliyatı canlı yayınlayan ilk kişi olan genel cerrah Dr. Rafael Grossmann Vision Pro'nun, bilginin hastanın hayatta kalması için kilit önem taşıdığı bir ameliyatın ortasında çok yardımcı olabileceğini düşünüyor.



    Ayrıca Bkz.Apple Vision Pro'nun pil kapasitesi ortaya çıktı: Kullanıcıları üzebilir



    Bu teknoloji "bilgisayara bakmak için başınızı çevirmek zorunda kalmamanızı sağlıyor" diye belirtti. Uzamsal bir cihaz kullanılarak, ekranlar odanın herhangi bir yerinde ve ameliyat durumunda potansiyel olarak kullanıcının göz hizasında olabilir.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/23/06/17/apple-vision-pro-could-help-surgeons-see-vital-data-during-operations







  • """Bu teknoloji "bilgisayara bakmak için başınızı çevirmek zorunda kalmamanızı sağlıyor""""
    Evet arkadaşlar sanal gerçeklik gözlüğünün doktorlara en büyük faydası başlarını çevirmek zorunda değiller. Çok büyük fayda gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puhahahah fake hayat kurtardı haberleri de yaparsınız. Off itelemek için çok kasacaklar belli bu cihazı. 2 seneye unutulacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtrud -- 18 Haziran 2023; 11:23:3 >
  • Ziyaaaaaaaaaaaa.

  • Ulan o gözlükle saatlerce ayakta duran adamın alnındaki teri nasıl sileceksin? Doktorların 30 dk sonra çıkarın şu s*ktiğimin aletini başımdan diyeceğine eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DburakKoc -- 18 Haziran 2023; 13:28:43 >
  • yakin gelecekde cok buyuk faydasi olur ama su anki imkanlarla hem vision pronun agirligi diger performans verileri cok oyle ameliyatta kullanisli olacak durumda degil hemde uygun yazilimin gelismesi kolay is degil. pokemon oyunundan bahsetmiyoruz, yazilimdaki en ufak hata en ufak problem insan hayatina mal olur appledan yazilimi yapan firmaya, kullanan doktora herkesin basina bela olur cok agir tazminat davalari acilir. kaldiki fedaral saglik kurumlari cok uzun test surecleri olmadan boyle bir seyin kullanimina kolay kolay izin vermez. kisaca ozetlersek su haber hype yaratmak icin yazilmis susleme yanli haberlerden biri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 18 Haziran 2023; 14:53:35 >
  • Kendine sorun arayan çözümler...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    Apple'ın CeO'sunun göreve geldiğinden beri kendine ait tek yapabildiği şey bu cihazmış Erdi Özüağ böyle yorumlamıştı ve ben de katılıyorum. Bende kendi adıma bu cihazın bu teknolojinin bir seviye atlamasını sağlayacaktır, diye tahmin ediyorum. Daha sonra Meta, Samsung, Xiaomi ,Huawei ve diğer alternatifler de bir seviye daha atlatırsa gözlük boyutuna inecek ; telefon, tablet ve laptop yerini alacaktır. En azından beklentim bu yönde. Daha sonra ki seviye ise Apple'ın Meta'nın ya da Elon Musk'ın lensini görürsek şaşırmam!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 19 Haziran 2023; 07:02:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.