Şimdi Ara

Virus Programı Yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam ,
    Babamın kullandığı laptop ; işletim sistemi Vista Basic ; önceleri bir sorun yoktu virus programı Nero yüklü gelmişti , fakat süresi dolunca , parayla satın almadık , uninstall edip kendi kullandığım avira antivır yükledim fakat açıp kapatınca bilgisayarı internete girmiyor ..
    -enteresan olan explorer'dan girmiyor,
    -virus programı update yapamıoyor,
    -ama msn giriyor ve açılıyor

    düzelmesi için herseferinde sistem geri yükleme yapmak zorunda kaldım,avira sorunludur die avast falanda yükledim aynı problem war..

    sebebi ne olabilir nasıl düzeltebilirim , şuan internete giriyor ama hiçbi virus programı yükli diil ...



  • Combofix'i Deneyin
  • bunun nedeni virüs progmanın güvenlik duvarından. bende aynı sorunu yaşıyordum. internet ayarlarını defult yapmayı dene. ben çözdüm ama nasıl yaptığımı bilmiyroum. virüs progaramını kaldırdıktan sonra kayıt defteri silen bir programla temizle.
  • virus programı diye nero yazmışım yanlışlıkla CD yazmakla uğraşıodum o ara =)
    norton olacaktı , bende gene norton yükledim 15 gunluk deneme sürümü , 15 gün sonunda alırım herhalde stabil çalışmaya dewam ederse 50TL miş..
    update'yapmaya program yüklemeye korkar oldum bu yüzden , ama ewet kesin vırus programı ile alakalı , enteresan , şimdlk oldu gibi gözüküyor,tesekkurler...
  • İnternete sınırlı olarak erişim sağlıyorsun büyük ihtimalle ip sorunu Yaşamaktasın.Modemin Resetleme Düğmesinden Ayarları Reset Et.Birde Bilgisayarının bağlantı seçeneklerinden Otomatik algılayı seç.Sanırım Sorunun Çözümlenmiş Olacaktır.
  • Norton'u kaldırmak için kendi kaldırma aracı olan; Symantec Removal Utility "Norton Remover.exe" kullanarak kaldırmanız gerekirdi. Bu şekilde Norton'un ilave güvenlik duvarı yazılımıda kalkacaktı. Şu an makinanızda Norton ile ilgili bazı yazılımlar kalmış sanırım, bu yazılımları ve regedit kayıtlarını temizlemeniz sorunu çözecektir. Yukarıda yazdığım programı veya Norton'un sitesinden konu ile ilgili yardım (ilave program ile) almanızı önereceğim.
  • programın kalkıp kalkmamasıyla alakalı değil, bu genel bir sorun. mesela ben sistemimi yeni kurdum ilk driverlar sonra hemen virüs programı yüklerim (kaspersky7). hiç virüs vs. yok tertemiz sorunsuz kullandım bir kaç gün sonra bir elektrik gitti aniden :D gelince bir açtım makineyi kaspersky bütün sistem dosyalarını virüs olarak görüyor sil desem biliyorum bir daha açılmayacak sistem :D kaldırdım kasperi yeniden yüklemek için bu sefer yükleme yapmıyor bilgisayara yüklendi katılımsız kurulum buldum ama bu seferde çalışmıyor:D sanki gizli bir el ctrl alt del yapıp kapatıyor:D ve bu virüsmüdür yoksa bir sistem çakışmasımıdır hala anlamış değilim bu güne kadar kendi bilgisayarımı virüsten dolayı değilde antivirüsten dolayı formatladım galiba antivirüs yerine sadece firewall yüklesek daha iyi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.