Şimdi Ara

vınn modem alacaklar okusun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeni şeyler denemek gerekir belkide adslden hızlıdır diyerek bir vınn model aldım ancak hızı cok düsük bunun yanında kotası 1 haftada bitiyor ve kotanız bitti diye uyarı mesajı dahi gelmiyor cezai bedel oldugu icin iptalde ettiremiyorum alacaklar lütfen bir kere daha düşünsün



  • önceden düşün müştüm ve birdaha düşün düm fakat almayı unuttum sence bu durumda ne yapmalıyım
    biri si bana hatırlatmalı değilmi
  • tabiki sana hatırlatacak birileri her zaman olmalı
  • Kota bitmeden önce ve sonra SMS geliyor , kotanın download + upload olduğunu da hatırlatmak isterim
  • arkadaşım ne yani diğerlerinden 4 gb kota aldığında dah mı uzun gidiyor. bunumu demek istiyorsun. ben 4 gb kotalıdayım gayet memnunum gerçi hız arasıra yavaşlıyor ama idare ediyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sifirbir
    arkadaşım ne yani diğerlerinden 4 gb kota aldığında dah mı uzun gidiyor. bunumu demek istiyorsun. ben 4 gb kotalıdayım gayet memnunum gerçi hız arasıra yavaşlıyor ama idare ediyoruz.

    Hayır mobil interneti normal internet ile karıştıranlar var hala , başlığı açan arkadas mesela "kota hemen bitiyor" demiş ona istinaden söyledim yoksa ben de vinn kullanıyorum çok da memnunum ttnet ile tüm bağımı kopardım ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goldenet

    yeni şeyler denemek gerekir belkide adslden hızlıdır diyerek bir vınn model aldım ancak hızı cok düsük bunun yanında kotası 1 haftada bitiyor ve kotanız bitti diye uyarı mesajı dahi gelmiyor cezai bedel oldugu icin iptalde ettiremiyorum alacaklar lütfen bir kere daha düşünsün




    Arkadaşım kotası 1 haftada bitiyor derken biraz abartmışsın eğer dengeli kullanırsan hiç bir şekilde bitmez bende avea kullanıyorum.İkincisi kotanız bitiyor diye mesaj gelmesi gerekmez çünkü hem mesajla hemde online işlemlerden bedava öğreniyorsun kalan kotayı bu yeterli değilmi sizce?? 100 MB'de harcanılan UPLOAD 10 ila 20 MB arasında oluyor yani o kadar büyütmeye gerek yok UPLOAD'da hesaplanıyor diye.Gün geçtikçe içerikler artıyor ve kota yetmiyor haliyle o yüzden video felan izlemeyeceksiniz.TTNET kullanmanız en mantıklısı 3G telefon hattı olmayan yada mobil insanlar içindir.




  • sürekli seyehat edenler için süper birşey ben dağda kaldım birsüre kullandım turkcell wınnı baya işe yaradı ama sabit insanlar için ttnet daha iyi
  • güzel bir teknoloji, ancak kesinlikle kontratsız alıp kullanmalı.
  • abartmışsın arkadaşım. araştırma yapmadan hiçbiryerde neyin ne olduğuna bakmadan gider vınn alırsan sonuçta zararlı çıkarsın şimdiki gibi. birşey alırken araştırma yapın. biraz okuyun. sonrada şirketlere çamur atmayın... herşeyi araştırdıktan sonra desenki Turkcell haksız amenna ama buradaki yargısız infaz. 3-5 cümle ile katletmişsin koca şirketi.
  • 3 aydır aynı sını kullanıyorum hala kotası bitmedi
  • Vodafone mobil internet kullanıyorum çok memnunum burada 3g yok .Edge ile bağlandığım halde hız iyi sayılır aynı sitelerde dolaştığım halde kota eskisinin yarısı kadar gitmiyor .Sırf internet için hiç kullanmadığım sabit telefon haracından kurtuldum .
  • Arkadaşlar 3G'de upload'da hesaplanıyor ama millet bunu çok zararlı bir şey gibi algılıyor oysa upload oranı o kadar yüksek düzeyde harcanmıyor yani çokta kafaya takmaya gerek yok.Mesela ben avea 3G kullanıyorum şuan sayaçta kullanım 275 MB down görünüyor upload ise 32 MB görünüyor o kadar endişe etmeyin upload'da hesaplanıyor diye.Eğer video gönderimi yaparsanız tabiki bu tutar yükselir ama web sayfa gezmelerinde 100 MB'de 10/15 MB arası upload harcanıyor.

    İkincisi avea 3G ve turkcell almayın avea habire sıkıntı yaşatıyor aldığımdan bu yana fatura sıkıntısı ile uğraşıyorum.turkcell ise şebeke yönünden çok kötü bunun şikayetini herkes yazdı bende 1 ay turkcell kullandım gerçekten çok vasattı.En iyi 3G internet ve kota sayaç sistemi vodafonda eğer bir daha alırsam 3G internet vodafon alırım.Hem hızlı hemde stabil çalışıyor diğer 2 operatörüre göre.Ama en iyisi TTNET bırakın 3G yi felan gidin 40 liraya sınırsız internet alın doya doya kullanın.Asla 3G için sözleşme imzalamayın.




  • Tutup da film download eder, youtube da gezersen 1 hafta degil 1 gunde bile bitirirsin. Sinirli ADSLi kullandigin sekilde kullanacak olursan hicbir sorun olmaz.
  • bende bugun turkcell vın aldım ama kafam fatura konusunda karısık 4gb aldım ılk 6 ay 29 18 ay 39 fakat durum bıraz farklı yok hat parası 30-40 tl 12 ay taksıt telsız kullanım parası aylık 1 kusur tl bırde 145 tl lık bı sayfa yazı geldı onuda tahsıl edeceklermıs.sonucta bana ılk faturam kac tl gelecek.kullananlar ve fatura oduyenler aydınlatırsa sevınırım.
    tesekkurler..
  • Selam arkadaslar konu acmadım buradan sormak istedim..

    Kontratsız turkcell 3g modem aldım.Sadece modem var elimde birde hazır kart turkcell hattım var arada kullandıgım bir nevi ikinci hattımda denebilir.
    Bu hattımı 3g modeme takıp belirli periyotlarda dizüstünden ( herzaman deil yolculuk sehirdısı vs) en uygun nasıl kullanabilirim?

    yardımlarınızı bekliyorum bu şekilde kullanan arkadaşlar kesin vardır diye düşünüyorum.

    Teşekkürler.
  • ben vınnn almayı düşünüyorum.
    evde bir laptop birde masa üstü var, ayrıca cep telegonumda var interneti bunlara nasıl dağıtabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzo86

    ben vınnn almayı düşünüyorum.
    evde bir laptop birde masa üstü var, ayrıca cep telegonumda var interneti bunlara nasıl dağıtabilirim


    http://forum.donanimhaber.com/m_39089323/tm.htm

    yalnız limiti yüksek tutmanızda ya da hepsine aynı anda yüklenmemenizde fayda var 199 TL den sonra hız düşüyor gerçi ama
  • hocam genc tar yap. 41 tl yukle on tl bedavan gelince 51 tl ye 4 gb aliyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo
    hocam genc tar yap. 41 tl yukle on tl bedavan gelince 51 tl ye 4 gb aliyorsun

    Dostum soruyu anladığına emin misin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.