Şimdi Ara

Vincent Aboubakar Hakkındaki Düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bonservisi 4m'ye falan bitirilebilirse ben kanat forvet olarak takımda muhakkak kalmasını düşünüyorum. Kendisini çok ama çok seviyorum.
  • parası çok fazla ne oynadığı belli değil hala kapalı kutu garip bi adam
  • Toplam gol sayısı 42 olan Mario Gomez ve Cenk Tosun'a çöp diyip 4 golü olan Aboubakar'a methiyeler düzüyorlar NASIL BIR BEDDUA ALDIK ALLAHIM SEN BU TARAFTARA AKIL VERR!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fernando!

    Toplam gol sayısı 42 olan Mario Gomez ve Cenk Tosun'a çöp diyip 4 golü olan Aboubakar'a methiyeler düzüyorlar NASIL BIR BEDDUA ALDIK ALLAHIM SEN BU TARAFTARA AKIL VERR!!!

    Gomeze boş kala golcüsü gelmesin diyenler varken normal değil mi?



    Bizim taraftar 1 sene de çok değişti Gomezi beğenmiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok eksiği var. top kontrolü, pas alışverişi, al-ver gibi temel konularda dahi yetkin değil. ekstra fiziki özellikleri var kabul fakat temel konularda ve mental anlamda çok eksik ve 25 yaşında, hala geliştirememiş durumda.

    bu sebeplerden ötürü açık alan bulabldiğinde, önüne top atıldığında etkili olabiliyor. bu ise bizim oyun planlarımız arasında çok olmayan bi durum, sene boyu sadece napoli deplasmanında ona uygun bir oyun oynadık. orada bile ilk vuruşu kalitesizdi yalnız belirteyim, bahsettiğim eksiklik bu işte... özetle; topa sahip olmaya çalışan, topa hükmeden bi takım olarak topla ilişkisi bu denli seyrek ve savruk bi adamın bana kalıra bizim takımda işi yok.

    hani adam oynamadı ki falan deniyoor da adam 1.500 dk forma şansı bulmuş. ilk yarı hoca sol kanat eksikliğinden dolayı abou ve cenk'i dönüşümlü olarak kanat-santrafor oynattı ki daha çok cenk solda kendisi santraforda oynuyordu. hayır sanki kura çekilip öyle cenk'in oynamasına karar verilmiş gibi konuşuluyor fakat öyle olmadı; aboubakar oyun yapısının ve hatta bana kalırsa kalitesinin bu takıma uygun olmadığını belli ettiği için cenk formayı aldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 3 Mart 2017; 1:27:6 >




  • porto bonservis istemeden yollasa, abou bedavaya oynarım dese yine de istemem. Boşa yabancı kontejyanını doldurur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı tek forvet koyup yanına babel q7,arkasına talisca koyup izleyemedikki. Cenk oynayıp duruyor kanatta oynatıyor adamı oyuna alınca. Garip bi adam ronaldinho çalımı falan atabiliyor,topu 90 a takıyor arkasından boş kaleye falan kaçırıyor dengesiz baya. Adamın plase denemedikleri,direk yapıştırdığı her top gol. Plaseyi falan bıraksa son vuruşu da iyi olur batistuta gibi kaleyi gördümü gömmesi lazım. Adamın futbolunu kimse sevmiyor ama kendisini herkes seviyor çok tatlı biri ayrıca siyah beyaz formamızın en çok yakıştığı adam olabilir,ben formamızın bu kadar yakıştığı başka biri görmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 3 Mart 2017; 3:47:22 >
  • Sene sonunda attığı 3-5 gol için teşekkür edilip, opsiyonu kullanılmamalı.
  • Adam 25 yaşında futbolunun en olgun dönemine girmeye hazırlanacağına, 20 yaşında yeni profesyonel olmuş gibi oynuyor.
    Alınsın diyenler takımın genel durumunun kötü olmamasından dolayı yanılgıya düşmüşler gibi geliyor. 1 sene şampiyonluktan erken düşsek ve abou bu takımda olsa en çok gömeceğiniz adam o olur.
  • Çekimserim, o yüzden alınmasın. Kararsız olduğum bir konuda 10M yatırım yapıp riske girmek mantıksız. Cenk üzerinden o kumarı oynamak daha mantıklı.
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum alınmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeteneksiz oyuncu pektemek şut kalitesi iyi olan oyuncu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir santraforun en önemli olayi gol atmasidir.
    Vincent kac gol atmis?
    Yetenekli olabilir ama bir santrafordan cok ikinci forvet veya kanat ileri ucta görev yapabilecek birisi.

    Kimse ondan spektaküler gol beklemiyor. Firsatlari gole cevirme konusunda gercekten cok zayif.

    Son 3 yil performansina bakarsaniz her 3 macta 1 gol atiyor ki sampiyonluga oynayan bir takimin santraforu icin yeterli bir istatistik degil.

    Kesinlikle sans verilmesinden yanayim , özellikle su dönemlerde. Ama beklentileri artik cok da yüksek tutmayalim.
  • Aboubakarın özeti napoli ve kiev deplasmanı. Geçen sezonki santrafor kalitemiz olsa cl hala devam ediyor olabilirdik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Mart 2017; 14:40:40 >
  • Ben "bu sezon kendini asan fason FW Cenk bile bu takimin as FW'i olamaz" derken A.bakar gibi bir oyuncuya verilecek her Euro'nun zarar oldugunu dusunuyorum.



    Hoca da buyuk ihtimalle kalsin demeyecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fernando!

    Toplam gol sayısı 42 olan Mario Gomez ve Cenk Tosun'a çöp diyip 4 golü olan Aboubakar'a methiyeler düzüyorlar NASIL BIR BEDDUA ALDIK ALLAHIM SEN BU TARAFTARA AKIL VERR!!!

    aga isler iyi gidiyo kimseninde kalbini kirmamak icin yuzune karsi agir konusmuyorum ama yani o olayi bende anlamiyorum. Cok buyuk bir kisim taraftar futboldan anlamiyo onu diyim bi tek bare.
  • Gecen sene kontra oynadigmiz maclarda ornegin Avrupa Ligi grup maclarinda Senol Gunes'in beraberlige oynadigi Sporting ve Moskova maclarinda Gomez maclarin buyuk bir bolumunde kaybolmustu. Bunun sebebi Gomez'in yeteneginden cok fiziki ozellikleriyle ilgili. Adam tipik bir santrafor ve kontra oyuncularina gore daha statik. Defansin arkasina atilacak toplari degerlendirebilecek bir oyuncu degil, tipki Cenk gibi. Bu tip oyuncular, takimlari ileride cogalamadigi zaman rakip defans oyuncularinin kucaginda kaliyorlar ve kayboluyorlar. Sonra da adlari formsuza cikiyor, tipki gecen sene Gomez'in 1-2 ay ve bu sene Babel, Caner ve Talisca'siz oynanan maclarda Cenk'in ciktigi gibi.

    Ancak takim ileride cogalinca rakip defans oyunculari icin santraforlari marke etmek kolay olmuyor, cunku ornegin Sosa, Olcay, Babel, Quaresma, Talisca ve hatta Oguzhan da ileri cikinca, rakip defans oyunculari onlari marke etmekle ugrasirken, Cenk ve Gomez gibi santraforlar daha cok bos alanlar buluyorlar ve iyi son vuruslari sayesinde bolca gol atiyorlar.

    Tabi Besiktas gibi buyuk takimlarin sadece bir plani yok. Mac mac hatta mac icinde bile degisebilen oyun sistemleri var. O yuzden de mutlaka iyi bir kontra oyuncusu ve sprinter bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Eskiden bu acigi Omer ile kapatmaya calisiyorduk ve yeterli olmuyordu, simdiyse bunu Aboubakar ile yapmaya calisiyoruz. Bence Abaoubakar'in bir kontra oyuncusu icin yeterli ozelikleri var ama bonservisi cok yuksek. Onun yerine, ayni fiyata, onun kadar hizli ve daha iyi bir bitirici bulabiliriz, ustelik onun kadar guclu olmasi da gerekmez, cunku nasil olsa, defans oyunculariyla bogusmayacak ve genelde defans arkasina atilacak toplara hareketlenicek tipki Burak Yilmaz gibi.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.