Şimdi Ara

Vikings (2013 - 2020) (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.151
Cevap
111
Favori
279.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar uzatmasalardı keşke de herkes güzel hatırlasaydı bu diziyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Juvixted kullanıcısına yanıt

    Son sezonları 20 bölüm yapma fikri kimden çıktıysa fena çuvallamış. İlk 4 sezon güzel gidiyorken son 2 sezonu izlemek çok baydı. Bjorn'un hatrına izledim onları da. Sonrası malum..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sezonları arıyor insan birde aşırı uzadı gibi....

  • 4.sezondayım tek bir şey merak ediyorum .ivar ilerde yürüyor mu. sanki her an sakatlığı geçecek gibi geliyor ama ayakalrda tutmuyor . biri söylerse sevinirim

  • proslayer07 P kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    yürümüyor. sadece değnek tarzı şeyler yardımıyla yarım yamalak yürüyor.

  • Dizide Ivar'ın ve Bjorn'ün ayrı ayrı King oldukları dönemleri anlatan sezonlar gereksiz. Sırf dizi tuttu, fazladan para kazanalım hırsıyla çekilmiş. Dizi Ragnar'dan sonraki sezon bitmeliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix'e gelişi sonrası son 10 bölümü yeni bitirebildim. İyi kötü tatmin etti beni sonu, çok da bir şey yazmaya gerek yok.

  • 4.Sezon'dan sonra bitirselerdi tadında birakmis olacaklardi. Sonraki sezonlar çok uzun surdu bir noktadan sonra. Güzeldi diziydi.

  • 5.sezondayım bunu bitirdikten sonra last kingdom izlenir mi yoksa direk valhalla ya mı geçeyim ne dersiniz.

  • Resitales kullanıcısına yanıt

    the last kingdom bence ve coğu insan için bence çok daha iyi dizi. bitirdikten sonra valhalla izleyin finalide the last kingdom ile yaparsınız. the last kingdom'dan sonra valhalla pek saracağını düsünmüyorum

  • İlk çıktığında soluksuz izlediğim, bölümlerini dört gözle beklediğim diziyi final yaptıktan 2 sene sonra bitirebildim. Aslında genel kanının aksine "Ragnar sonrası dizi çok bozdu" diye düşünenlerden değilim. Diğer kardeşler yanında biraz sönük kalsa da; Ivar the Boneless karakteri de diziyi uzun süre götürdü. Sadece dizinin verdiği aralar çok uzundu ve kopukluk oldu. Bunda elbette pandeminin de etkisi var. Fakat 9 yıl önceki yorumumda da benzer şeyden yakınmışım. Dizi tarihi olarak gerçekten başarılıydı. Atmosferi şahaneydi. İlk sezonlarında savaş sahneleri absürt kalıyordu. Fakat ilerleyen sezonlarda bunu da çözdüler. Ragnar gibi efsane bir karakter, efsane bir şekilde canlandırıldı. Bunun yanı sıra uzun bir süre tarihe uygun ilerlediler. Bu dizi sayesinde ben de vikinglerin tarihi hakkında daha fazla bilgi sahibi oldum. Lagertha, Björn, Floki gibi karakterler de çok başarılıydı. Tarihte ilk "her zaman yanlış kadına aşık olmayı" bulan adam Harald Finehair karakterinin de benim için ayrı bir yeri var. Dönemin dini inançları ve bunlara yaklaşımları da başarılıydı. Her ne kadar son sezonlarında kopukluklar olsa da benim için önemli dizilerden oldu. Ayrıca finalini geç izlemiş olsam da; son bölümlerinin tatmin edici olduğunu söyleyebilirim.





  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.