Şimdi Ara

Videoda ki arka fon müziği nasıl alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bir kısa film izledim ve arkada çalan fon müziği çok beğendim, ben de bir yerde kullanmak istiyorum. Fon müziği aradım ama ona benzer bir şey bile bulamadım. Arkadaki fon müziği alabileceğim bir program falan var mı? Ne yapabilirim?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazdalfatih

    Merhaba arkadaşlar. Bir kısa film izledim ve arkada çalan fon müziği çok beğendim, ben de bir yerde kullanmak istiyorum. Fon müziği aradım ama ona benzer bir şey bile bulamadım. Arkadaki fon müziği alabileceğim bir program falan var mı? Ne yapabilirim?

    Merhaba ;

    Ben adobe ile çalıştığım için adobe premiere ile ilgili videoyu .mp4 formatında indirip veya .flv şeklinde bu program üzerinden çok kolay bir şekilde yapabilirsin .

    indirdiğin videoyu adobe premiere ile aç > videoyu çalışma alanına sürükle > videoya sağ tıkla > UNLİNK seçenğine bas > ses ve video artık birbirinden bağımsızdır daha sonrasında video olan bölümü sil .

    Veya bu kadar uğraşma :) bunun yerine video çalışma alanına bırak CTRL + M tuş kombinasyonu ile Render sayfasına gel buradan **** seçeğine tıkla direk ses olarak sana dosyayı verir




  • Ben tam anlayamadım nasıl yapmalıyız ben mi yaşamıyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film youtubeta ise youtube mp3 dönüştürücü site var ona linki koplaya. oradan mp3 olarak ses dosyasıolarak bilgisayara kayıt edersin. sonra video düzenleme programından kesme silme yaparsın
    istediğin müziği yakalarsın.

    hatta sen bana filmi ve müziği söyle ben sana yapar gmailden dosya olarak mail adresine gönrebilirim miziği.
  • Tamamen ses ve video ayrışabiliyor mu. Yani temiz ve net olarak alabiliyor muyuz

  • giometric G kullanıcısına yanıt

    Ses ve video ayrıştırılabilir fakat tahminimce senin ve diğer soran arkadaşların demek istediği videoda çalan müzikle üstündeki konuşmaları ayrıştırmak, görüntüyle sesi ayrıştırmak değil.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar ben size mailimi yazsam siz bana istediğim youtube fon müziğini gönderir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • y2meta ya da y2mate sitelerini youtube videolarının sadece seslerini istenilen kalitede indirmek için kullanabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.