Şimdi Ara

Video Montajı İçin Boş Videolar Nereden Bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bende gerekli montaj programları var ve bunları çok iyi kullanabiliyorum mesela Adobe After Effects. Şimdi bir video çekeceğim ve kendimi şehrin ortasında biriyle konuşurken göstermek istiyorum hemen gidiyorum odama yeşil ince bezi indiriyorum videoyu çekiyorum kendimi orada, sonra kendimi oradan ayırmaya kadar geliyorum. İşte sorun burada başlıyor kendimi yapıştıracağım boş şehir görünümlü (sadece bu değil hiçbir mekan) bulamıyorum. GREEN BOX VİDEO mesela burada 2. dakika 5. saniyeye bakın orada yeşil bez (greenbox) göstermeden önceki şehir videosunu nereden öyle bulabilirim? Filmlerde kullanılan videolar lazım editlenmeden önceki normal hali.

    Sanki orada çekim yapılmış gibi boş boş orada kamera konulmuş olacak öyle videolar nereden bulabilirim sonra o videoyu indirip kendimi o videolara ekleyeceğim. Yani "emty area for edit programs or greenbox" gibi bir torrent bulmak istiyorum orada mesela 45-50 tane video olacak şehir mekanı, sahil mekanı, orman mekanı falan işte öyle bir şey nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz ? Youtube kanalı yapıyoruzda birde site alan adı alıp 30 dakikalık dizi çekeceğiz her şey bu mekan sorunu yüzünden yarıda kaldı şimdi uçak yolculuğu videosu için mesela uçağa binmeyeceğiz herhalde GREENBOX VİDEO 2 bakın bu videonun 10. saniyelerini izleyin adam orada değil arkasında yeşil perde var kendini buraya yapıştırmış ama birisi uçağın boş koltuğunu böyle bir iş için daha önceden çekmiş boş koltuğu.

    İşte böyle film için daha önceden hazırlanmış videolar gerek bulursanız şimdiden çok çok teşekkür ediyorum. Bulamasanızda hangi yolu izlemeliyim söylerseniz çok yardımcı olursunuz. İyi günler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.