Şimdi Ara

Video İzleme Veya Paylaşma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Film paylaşma ya da video izleme sitesi açmayı planlıyoruz.Video izleme olarak dailymotian gibi film paylaşma içinde adam akıllı bir site istiyoruz bunda bize bir yol gösterin.



  • Merhaba ,

    Dailymotion vb. video paylaşım portalları için alternatif olarak ücretsiz yayınlanan video paylaşım scriptlerinden faydalanabilirsiniz . Diğer en önemli sorun ise host tercihiniz ve depolama kapasitesi. Bu tarz sitelerde gerek siteye yüklenen videoların paylaşımı , gerekse de depolanacak olan bilginin ,yer kaygısı olmadan oluşturulması için en iyi şekilde araştırmanızı tavsiye ederim.

    Bütçe ile ilgili sınırlamanızı bilmediğim için başka bir tavsiye de bulunmak istemiyorum.Ama size özel bir video paylaşım sitesi istiyorsanız , yazılım ve tasarım ücretli şekilde yapan kişiler ile görüşmelisiniz.
  • Bence kendıne ozgu vıdeo Sitesi yapsın. Hostingi büyük firmalardan değilde yakınlarında olan bıryerden alsın. Büyük fırmalarda ufacık bı problemı halletmek ıcın 1 gun verıyorlar sureyı. hemde verdıklerı fıyat cok pahalı. Site tasarımında ise forumdaki arkadaşlardan birine tasarlatması ıyı olacaktır. Kaliteli bir site olması hitini artırır..
  • Tasarımdan daha önemlisi bütçe.. Eğer videoları kendi bünyenizde tutacak iseniz sağlam bir hosting firması ve sağlam bant genişliği gerekiyor.. Ben Yurtdışı hosting firmalarından almanı tavsiye ediyorum. grand'ın da dediği gibi özgün bir site yaparsan ve script kullanmazsanız başarılı bir çalışma olabilir.. dediğim gibi öncelik BÜTÇE!!

    @grand Özellikle büyük firmalardan alması gerekiyor. Bugüne kadar müşterilerim olsun yakın çevrem olsun herkese iyi ve kaliteli firmaları önerdim. şu zaman kadar sorun çıkmadı. Bir web projesinide yurtdışından hosting aldık, siteye kurduğumuz yazılımda sorunu rapor ettik 30dk sonra bize döndüler 2 saat sonra sorunu çözdüler.. Sağlam bir projeniz varsa yurtdışını tercih edin diyorum ben.. Türkiye'de de sağlam firmalar yok değil yanlış anlaşılmasın..
  • teşekkürler hepinize biz bir kağıda çizip bilen birini versek yapabilirmi aynısını birde bütçe olarak ne kadar?
  • yapabilir. onun dışında bütçeyi siz belirleyeceksiniz. siz bütçe belirleyin biz az çok gibi yorum yapalım.
  • ben birşey söyleyemeyeceğim.Tahmini olarakta bilemiyorum. reklama tahmini ne kadar gider?
  • Hocam Tasarım Açısından Görseli Güzel Altyapısı İse Kuvvetli Olmalı. Caner Arkadaşımızında Dediği Gibi Host'u Yabancı Firmalardan Alabilirsin. Ancak Tasarımı Forumda'ki Arkadaşlarla Yüzyüze Görüşüp Yapılması Sizin Açınızdan daha iyi olacaktır. Tasarım için Tavsiyemwww.runodizayn.com Tasarımlarını Beğeniyorum. Kendi Tanıdığım Tasarımcılarda var ancak bu Firma'nın Tasarımları Cidden güzel. Ama Sen genede forumda 1-2 araştırma yap. Siteni sabırsızlıkla beklıyoruz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evis
    ben birşey söyleyemeyeceğim.Tahmini olarakta bilemiyorum. reklama tahmini ne kadar gider?


    Ziyaretçi sayısı iyi sitelere reklam vermek gerekiyor. Bunun için minimum 1bin lirayı cebinizde bulundurun derim.. 50-100K bir siteye 2 ay önce müşterim için 350tl reklam vermiştik ve 2 haftalık. Danışmanlık firmasıydı ve müşterim "telefonlarım sürekli çaldı kısa zamanda tekrar reklam vereceğim" dedi. Gerisini siz düşünün. Bu arada Google sıralamasıda 1 ayda 3. sıraya kadar geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.