Şimdi Ara

Victor ve Monster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Monster ve Victor notebooklar nasıl Kalite olarak arkadaşlar asus ve lenovo ile arasında özellik olarak dağlar kadar fark var onlara göre özellikleri iyi fiyatı da uygun neden böyle bi problem olmasın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: mostwanted boy

    Monster ve Victor notebooklar nasıl Kalite olarak arkadaşlar asus ve lenovo ile arasında özellik olarak dağlar kadar fark var onlara göre özellikleri iyi fiyatı da uygun neden böyle bi problem olmasın?

    Bir monster kullanıcısı olarak; hayatımda gördüğüm en iyi teknik servis. Bilgisayar alacak olsam bu kesinlikle yine monster olur.
  • Eskiden monstara çok ön yargım vardı. Ta ki monster laptop alana kadar. Monster tulpar kullanıcısı olarak çok memnunum. Satış ve satış sonrası destek harika. Cihazların ucuz olması barebone kasalar kullanmasından dolayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de aynı sistemde çalışan firmalar. Monster biraz daha eski ve son yıllarda müşteri memnuniyeti konusunda kendini çok geliştirdiği için ben monster seçtim. Hangisini seçerseniz seçin şimdiden hayırlı olsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik servis diyorsan Monsteri öneririm. Victoru bilmiyorum ama o da inselberge bağlıdır. Kimseyi işinden etmek istiyorum iyi olan kazansın.
  • Ben de laptop araştırması yapıyorum ve iki firmaya da e-posta ile soru yonlendirdim. Monster yaklaşık 5dk sonra telefonla dönüş yaptı ve çok ilgiliydiler. Satıcı gibi değil dost gibi yönlendirmeler yaptılar. Victor'a ise önce doğrudan e-posta yolladım, haber gelmeyince 2 gün sonra kendi siteleri üzerinden mesaj attım. Üzerinden 10 gün filan geçti herhalde ses seda yok. Performans, kalite nasıldır bilmiyorum ama servis kalitesi arasında dağlar kadar fark olduğunu kısa sürede öğrendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.