Şimdi Ara

Vestel mobil telefon ithalatına karşı korunma önlemi talep etti (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
12
Favori
44.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beynini kullanmayan insanlara laf geçmiyor malesef "yola devam"

  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    Devlet değil hükümet. Hükümet zaten bize en büyük kazığı atmış(ak-saray) kimi kime şikayet edeceksin!!!
  • snapdragon 810 işlemci
    20 mp arka kamera+(4k 55mbps video + f2.0 diyafram )
    5 mp ön kamera
    stock android
    şekli de iphone 6 veya sony xperialar gibi güzel
    ekran boyutu 5 inc civarı
    1080p ips ya da yeni nesil amoled ekran
    aliminyum kasa
    3 gb- 4gb ram
    16 gb-32 gb rom
    sd kart


    fiyatı da 1500 tl olan bir tane telefon yap.

    Buradaki küfür edenlerin hepsi elindeki avucundakini satar gider bu telefonu alır.

    Ama sen böyle bir telefon yapmayıp dandik işlemcilerle 2 gb bile ram koymadan pazara çıkıp zenfone 5 ile bile rekabet edemeyecek telefonlar piyasaya sürüp üstüne bir de devletle vergi kazığı attırırsan millete, kimse senin toplu iğneni bile almaz.

  • Ben şimdiye kadar hiç Vestel marka ürün kullanmadım. Fiyat performans olarak mantıklı gelmediği için. Bundan sonra da isterse pervaneli talevizyon yapsınlar , kapımdan sokmam.
  • muzooocan M kullanıcısına yanıt
    İlk önce mercimek kadar bile olmayan sensör 20 mp olsa ne olur 10 mp olsa ne olur, 5 mp olsa ne olur?
    5 inçte full HD pil ve işlemci gücü tüketmekten başka ne işe yarar? 5 inç ekranda 720p gayet yeterlidir bana göre, daha fazlası pil ve işlemci gücü israfıdır.
    Olayı desteklemesem de hükümetin cep telefonlarına koyduğu vergiler milletimize gerçekten revadır. Millet olarak sırf yeni model diye kullanmadığımız özelliklere para veriyoruz. alışveriş yaparken almayı istediğimiz cihazı ne için kullanacağımızı belirleyip ona göre bir seçim yapmalıyız. Megapikseli en yüksek olsun, ekranın en iyi olsun, en iyi işlemci olsun... Bu şekilde telefon alınmaz.
    Sonuçta bu cihazları yurtdışından alıyoruz, bu da paralarımızın yurt dışına kaçması demek. Kullanmadığımız özelliklere verdiğimiz para bize fayda yerine zarar sağlayacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne ailem ne ben ne de yakın çevrem, şu zamana kadar vestelin tek bir ürününü bile almadık. vestel komik:) siz kimsiniz lan s.. kurma kolları.
  • İsteyen istediğini alır bence ona bakılırsa gider masraf kalemi diyorsa devlet sigara içki gibi ürünlere girişssin hem madden hem sağlık açısından 20 milyar tl masrafı varmış hep çıkar menfaat ilişkisi bunlar benim zevkim merakım ilgim teknolojiden yanaysa mağdur mu olmalıyım

  • her şey bir yana şu VENÜS denen aleti kullanan yada sahip olan var mı??? eğer var ise gerçekten menün mu ?? bu soruların cevaplarına bakmak lazım ve ayrıca şöyle bir durum daha var diğer üreticiler sadece ANDROİD olarak bakmıyor ki işe Windows işletim sistemlisi androidlisi ve daha değişik işletim sistemlerine sahip olanları da mevcut. VESTEL firmasının bu tip isteklere yanıt verip veremediği çok ama çok önemli eğer bu tip taleplere yanıt veremiyorsa ve sadece bir android işletim sistemi ve samsung galaxy s5 çakması ürün ile piyasada yer edinmeye çalışıp tek TEKEL olayım mantığı çok saçma. Ben kendi adıma söyleyim NOKİA LUMNİA 1020 kullanıyorum bana Vestel bir LUMNİA kalitesini arattırırsa ne anlamı var bunu. APPLE İPHONME kullananlar zaten VESTEL ürünlerine çöp diye bakıyordur elektronik cihaz diye ile değil cihazcık diye görüyordur daha elektronik cihaz olmaya aday sadece

  • Başka konuya da yazmıştım, buraya yazayım asıl.

    Haber çok kötü, Vestel'in politikasına, ticaret ahlakına hiç değinmiyorum bile. Zaten çok da tartışmaya gerek yok, bizim gibi ülkelerde maalesef karşılıklı çıkar için bu gibi durumlar gerçekleşebilir. Burada da karşılıklı bir çıkar var ve tamamen o doğrultuda hamleler yapıyorlar. Ama bir gerçek var ve o da bence bu konuda istediklerine ulaşacaklar.

    Bu gibi firmaların hedef kitlesi sizin gibi teknolojiden anlayan ve yakından takip eden değil, çok fazla takip etmeyen, özellikle orta sınıf ekonomik gelire sahip kullanıcılardır. Kendinizi ülkenin geneli gibi düşünüp sonra hayal kırıklığına uğramayın.

    Biraz düşünün, çocuğuna, eşine, kendisine telefon almaya giden, bu işlerden fazla anlamayan biri, ne gerek var o fiyatlara deyip Vestel ve benzeri firmaların ürünlerini alacak. İşin içinde bir de Türk olması sebebiyle milliyetçilik durumu var ki, bence bu da etkili olacak. Tabii bunlar için sadece rakiplerin fiyatlarını artırmak yeterli değil, daha çok reklama ihtiyacı var bunun için.

    Bizim gibi kullanıcılar içinse durum basit. Alan yine parasını verip alacak ya da ikinci el ve yurtdışından getirilen ürünlere yönelecek daha fazla. Ben ikincisinde yer alıyorum mesela.




  • Bu hamleden sonra aldığı tepki üstünede önümüzdeki yıllarda iflas koruma tedbiride talep edebilir :)

  • vestel gözümden çok düştün, yıllardır nerdeydin şimdi çıkmış şikayette bulunuyorsun

  • Fuzuli ne güzel söylemiş

    ''SÖYLESEM TESİRİ YOK SUSSUM GÖNÜL RAZI DEĞİL''
  • Ben Venüs'ü 15-20 dakika da olsa Esenboğa Havaalanındaki standda inceledim.

    Hadi kasasını, plastik kalitesini geçtim, bir arayüz var. Evlere şenlik. Yamalı bohça misali.

    Elimdeki cihazın Touchwiz'i vallahi enfes göründü gözüme. O kadar yani.

    Performans konusunda diyebileceğim bir şey yok. Kullanmam lazım. Ama o kadar parayı ben o cihaza vermem.


    Konu ile ilgili yorumuma gelince;

    yapacak bir şey yok. 3 milyar TL cep telefonlarına verilen bir ülkede ekstra vergi koyulması normaldir.

    Asıl problem, bu kadar talebe rağmen doğru düzgün bir "toplayıcı" firmanın hala bu işlere girememesi.

    Off the record söylemem gerekirse, akıllı tahtalar ile ilgili proje tepetaklak durumda. Vestel de o kadar çabalamasına rağmen istediği kâr'ı elde edemedi. E bu isteği normaldir.
  • Vestel'in patronu hangi telefonu kullanıyor acaba ??????
  • Resmen devlete çalışıyoruz.Devlet vatandaşını soymaktan çekinmiyor. iPhone alamazsın vestel al, Bmw'ye binme Fiat kullan.Ayrıca devletin ne kadar lakayıt şekilde yönetildiğinin kanıtıdır bu durum.Ismarlama vergi mi olurmuş?Ama buraya gelip hala Vestel'i savunanlar var.Madem devlet teşvik etmek istiyor, Vestel'e uygulanan vergiyi düşürsün.Gittikçe zorlaşıyor Türkiye'de yaşamak.Pahalılık had safhada.Yazık bu millete gerçekten yazık!

  • yeniyilda zam var desene artik millet yeni telefonlari aninda alamayavak. gerci biz bu kaziga 2 ay sora alisiriz .d. d
  • Vergi cennetinde yaşıyoruz, Ya zaten devlet vergi alacak yer arıyordu... Sağolsun bizim Montajcı Vestel (Venüs) ile Etiketçi Telpa (General Mobile) onlara yol gösterdi. ikisini de bu başarılarından dolayı kutluyorum. Ama bir yerde çok yanıldınız bu halk gözünü açtı yemezler artık, Size ürünlerinizi almamakla en büyük dersi vericeğiz. Aha da buraya yazıyorum..
  • Vestelin yaninda discoveryi getiren firmada bu karara imza atti unutulan ikinci kisim genelde.Sanki her parcasiyla turk uretimi gibi taleplerde bulunuyorlar.3310 kullanirim yinede tuketicinin secim hakkina karisan firmalardan cihaz almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel kendi adıma bitti.Ne beyaz ne siyah eşyasını sokarım kapımdan içeri.Hem doğru dürüst telefon yapmayı beceremeyeceksin hem de bunun yükünü bizden çıkarmaya çalışacaksın.Umarım en yakın zamanda iflas ederler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Vestel'in patronu hangi telefonu kullanıyor acaba ??????

    VESTEL marka kullanmadıgı kesindirrr
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.