Şimdi Ara

VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
10
Favori
59.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bluefail B kullanıcısına yanıt
    Bende 8 kiloluk olanı var. Abartılacak bir olay değil. İlk başta bir kullanın çok birikme olmadığını göreceksiniz. Alalı çok olmadı ancak 16-17 kere kullandık. Filtreden aşırı kaçış yok.
  • bluefail B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bende basılı hali var. Sormak istediğiniz ya da merak ettiğiniz bir şey varsa çekinmeyin lütfen.
  • bluefail B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;
    denemekten bir şey çıkmaz elbet. ancak her makinanın tasarım parametreleri farklı olabilir. bir makinada olan diğerinde sorun çıkarabilir. Sizin bu yaptığınızı başkaları sizin yaptığınız şekilde uygulayamayabilir. Bu durumda sizde işe yarayan yöntem, diğerinde işe yaramayacaktır.
    belki makinalarında kalıcı zararlara neden olacaktır.

    Bence sadece bu makinalar için değil, tüm kullanılan araç gereç (otomobil vs de dahil) fabrika verilerinin dışında kullanmak geri dönüşümsüz zararlar verebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mercedesv8

    Kurulum aparatı ücretsiz diye biliyorum. ancak sonradan makina üstüne koyulmak istenirse sadece montaj parası alınarak da yapılabiliyor.
    yani aslında değişen bir şey olmuyor önce veya sonra almakla.

    diyelim ki 2 yıl sonra kurutma makinasını çamaşırın üzerine koymak istediniz, servis sadece "servis ücreti" alıyor. aparatı ücretsiz vermek durumunda..
    Evet ücretsiz fakat anlattığınız gibi değil. İlk kurulumda üst üste yapılacaksa ücretsiz aparat ve montaj. Apart kurutma mak. İle beraber gelmiyor ayrı paketli ürün. İlk kurulum da üst üste yapilmayacaksa bu durumda aparatı size teslim etmesi için servis kaydında üst üste montaj yapılmıştır şeklinde insiyatif alarak kayıt açması gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beş ay oldu kondenseri daha bir kere temizledik. Ne kondensermiş arkadaş. 2500 tl bu makine. İcabında her ay temizle, nolacak? Ya da kendi kendini temizleyeni varsa ondan alirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agritux

    Bende çok bekledim. En son aradılar uzattım. Ancak sonradan internet sitelerinden de yapılabildiğini öğrendim. Bence daha güvenli ve mail orderdansa onu tercih ederdim bilseydim.
    Nasıl yaptın internet sitesinden. Ne kadar dı +4 yıl.
    O değil çağrı merkezinden Hiç söylemiyorlar bile bunlar ne garip bir firma trajikomik
    Arayan no bumu +90 236 999 16 85



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawist -- 10 Mart 2020; 6:53:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outlawist O kullanıcısına yanıt
    Ben telefon ile yaptım. İnternet sitesinden üyelik oluşturup cihazın seri numarası ile cihaz ekleyip yapiliyormuş. 4 yıl 190 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outlawist O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

    Aşağıdaki detayda tüm fiyatlar mevcut.


    Ek Garanti-Vestel

    Bu şekilde bir link var fakat burdan ürünü almadan tekli alımlarda geçerli olurmu bilemdim.

    VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluefail -- 10 Mart 2020; 10:22:28 >




  • Arkadaşlar bi tecrübemden bahsetmek istiyorum yaklaşık 1 yıldır beko d91 hp kullanmaktayım tabi alırken çok bilgim yoktu makine hakkında neyse ilk kullanımı yaptık gayet güzel kuruttu her şey buraya kadar güzel alt kondanser kısmını bi açtım tiftikler oraya dolmuş çok bi miktar yoktu ama gözle görülür şekilde vardı normal diyerekten süpürgeyle çektim bu şekilde kullanmaya devam ettim artık süpürmekten bıktım bekonun d80 d86 d90 modellerinde alt kısmında filtreli çekmece bulunmakta servisi aradım bu filtreli cekmeceden istiyorum dedim mühendisler böyle tasarlamış bizim yapabileceğimiz bisey yok diyip gittiler artık her hafta malesef süpürmeye devam ediyorum ama iç kısma giden tozlar için kondenser kısmını yıkamamız gerek oda çok uğraştırır pompa motorunu bile tıkayabilir bu tozlar size tavsiyem arçelik beko alacaksanız altta süngerli filtre çekmecesi olandan alın ben pişman oldum siz olmayın tozlar nasıl kondensere yapışmış daha önce fotoraf atmıştım tabi bazı vestelci arkadaşlar inanmıyor :D doğal olarakta vesteldede conta yok makineyi incelemeye gittiğimde gördüm beko gibiydi zaten o makineyi kullanan arkadaşlarda süpüre süpüre belli bi yerden sonra bıkkınlık gelecektir zaten kondenser onune ince filtre koyanda gördüm :) her şey ortada ama inanmak istemeyen inanmıyor işte hatta fotoğraflara laboratuvarınızdanmı diyende olmuştu :) contalı makine kullanan arkadaşlar eminim çok rahattır kondenseri her hafta süpürmek yerine yılda 1 kere süpürüyodur başını yakmak isteyen arkadaşlar varsa altta filtre olmayan arçelik beko vestel alsınlar...
    VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ
    VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ
    VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Riverice030 R kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrimi söyleyeyim, 15 cm x 25 cm gibi bir alanı haftada 1 defa süpürmek ki tahmini 10 saniye sürecektir beni bıktırmaz. Eğer arka tarafa giden hav ya da tozlar sıkıntı çıkartırsa 7 yıl garantim var. Onu mühendisler öyle tasarlamış madem, sıkıntı çıkarsa onarsınlar. Kullanıcı hatası değil sonuçta. Henüz yeni aldım bende. 20 kere falan kullanmışızdır. Sizin de dediğiniz gibi tıkanma söz konusu değil ama bir şeylerin kaçtığı ve oraya gittiği de yakından bakınca görülüyor. Biraz da ne kadar ekmek o kadar köfte durumu sanki.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Bi conta yapmak bu kadar zor değil insanları uğraştırıyolar küçük bi şey için bekonun kullanma kılavuzunda 6 ayda 1 temizleyin diyo kondenseri fakat haftada 1 süpürmek gerek cihazın perfonmansı düşüyo bu yüzden kondenser kısmında havanin neminin ayrıldığı yer temiz olmasi gerek diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Riverice030

    Arkadaşlar bi tecrübemden bahsetmek istiyorum yaklaşık 1 yıldır beko d91 hp kullanmaktayım tabi alırken çok bilgim yoktu makine hakkında neyse ilk kullanımı yaptık gayet güzel kuruttu her şey buraya kadar güzel alt kondanser kısmını bi açtım tiftikler oraya dolmuş çok bi miktar yoktu ama gözle görülür şekilde vardı normal diyerekten süpürgeyle çektim bu şekilde kullanmaya devam ettim artık süpürmekten bıktım bekonun d80 d86 d90 modellerinde alt kısmında filtreli çekmece bulunmakta servisi aradım bu filtreli cekmeceden istiyorum dedim mühendisler böyle tasarlamış bizim yapabileceğimiz bisey yok diyip gittiler artık her hafta malesef süpürmeye devam ediyorum ama iç kısma giden tozlar için kondenser kısmını yıkamamız gerek oda çok uğraştırır pompa motorunu bile tıkayabilir bu tozlar size tavsiyem arçelik beko alacaksanız altta süngerli filtre çekmecesi olandan alın ben pişman oldum siz olmayın tozlar nasıl kondensere yapışmış daha önce fotoraf atmıştım tabi bazı vestelci arkadaşlar inanmıyor :D doğal olarakta vesteldede conta yok makineyi incelemeye gittiğimde gördüm beko gibiydi zaten o makineyi kullanan arkadaşlarda süpüre süpüre belli bi yerden sonra bıkkınlık gelecektir zaten kondenser onune ince filtre koyanda gördüm :) her şey ortada ama inanmak istemeyen inanmıyor işte hatta fotoğraflara laboratuvarınızdanmı diyende olmuştu :) contalı makine kullanan arkadaşlar eminim çok rahattır kondenseri her hafta süpürmek yerine yılda 1 kere süpürüyodur başını yakmak isteyen arkadaşlar varsa altta filtre olmayan arçelik beko vestel alsınlar...


    Keşke almadan önce görseydim iş işten geçti artık.
    bu kondensör nasıl temizleniyor. Nasıl açıyoruz orayı
    Contalı önereceğin bir marka model varmı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawist -- 10 Mart 2020; 22:9:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluefail

    Merhabalar ;

    Aşağıdaki detayda tüm fiyatlar mevcut.


    Ek Garanti-Vestel

    Bu şekilde bir link var fakat burdan ürünü almadan tekli alımlarda geçerli olurmu bilemdim.

      Bugün aradılar aynı fiyata yaptırdım. 190 tl ye taksit için vade oluyor.

      < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




    • quote:

      Orijinalden alıntı: candogan62

      Haklısınız, açılma şekli biraz değişik, ilk katmanı açınca direkt ikincisi de elinize geliyor. Yuvasına yerleştirildiğinde oturacağından çok sorun olmayacaktır, ama conta yapmamış olmaları kondensöre ulaşacak tozlar açısından büyük eksiklik.

      Alıntıları Göster
      Conta uydurma şansımız varmı

      < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    • outlawist O kullanıcısına yanıt
      Arkadaşlar;
      bu conta olayı çok abartılmış.
      Bu kafaya takılacak bir konu değil. ayda bir ya da 6 ayda bir temizlemek bu cihazların doğasında var.
      hangi cihazı alırsanız alın bu böyle.

      Yıllardır bu işin içindeyim. hiç kafanıza takmayın. hav varsa bile en fazla gördüğünüz yerde vardır.
      onları elektrik süpürgesi ile çektirin bu yeterli olur..

      inanın sünger filtreli cihazla sünger olmayan cihaz arasında kondanser kısımlarında pek bir fark yok..
    • beyaz_esyaci B kullanıcısına yanıt
      Teşekkür ederim kardeşim. Her şey gönlünüzce olsun

      < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    • beyaz_esyaci B kullanıcısına yanıt
      Size göre abartı değil ama bu büyük eksiklik oraya giden tozlar islaniyo belli bi yerden sonrada koku yapmaya başlıyor ben suyla temizlemek zorunda kalıyorum Gecen ay pompa motorunu çıkardım inanilmaz tozla kaplanmış neredeyse tikanmak üzere yani böyle saçmalık olamaz arçelik teknisyeni bile yeni kurutmalari önermiyor :D

      < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    • Arkadaşlar bende bu makineden aldım

      2 haftada geldi horoz lojistik ile

      Kurulum için yetkili servis 2 ufak çocuk yolladı. Bu kardeşlerimiz ;

      Makine üstü montaj aparatını önce bir araya getiremedi. Sonra aparatı ters olarak taktı. Makinede boşuna 12 delik var.

      Hem kapak tampon kısmı arkada kaldı. Hem ucu açık kaldı. Hem de iki ayağı havada kaldı. Ayaklar plastik ve zarar gördü. Kaçıp gittiler. Sıcağı sıcağına aradım. Yarın gelip düzelteceklerini söylediler. Durum bu. Önerileriniz nedir. Makine ustüne montaj yaptıran arkadaşlarından fotoğraf rica ediyorum.

      Olması gereken :
      Bu gösterdiğim kısım bizde arkada kalmış.


      VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ

      Konudaki bir arkadaşımızdan

      VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ

      Sonuç :

      VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ

      VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ

      VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ

      VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ



      < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 28 Mart 2020; 3:21:36 >
      < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




    • McOrco kullanıcısına yanıt
      Geçmiş olsun vestel müşteri hizmetlerini arayın durumu izah edin hatta makinenizde hasar varsa değişim bile yaparlar... Benim kargodan hasarlı gelen ürünümu degistiler

      < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    • Sağolun. aparat kare şeklinde 4 parçamıydı. U şeklinde 3 parçamı. Sözlerine itimat edemiyoruz servisin malum. Hatırlayan varsa aramızdan. Müteşekkir olurum.

      < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    • 
    Sayfa: önceki 1415161718
    Sayfaya Git
    Git
    sonraki
    - x
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.