Şimdi Ara

Vestel Doğa Flora Klima Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, ısınmak için kullandığım on/off bir klimam var ancak hem eskidiği için hem de soğuk havalarda ciddi sıkıntılar yaşattığı için artık yeni bir klima almaya karar verdim. 2 odadan oluşan ve yaklaşık 25m kare olan bir alanı ısıtacağım. Fiyatı en uygun ürün olaraktan Vestel markasının Doğa flora serisinin inverter klimasını almayı düşünüyorum. 12 ya da 15 btu arasında henüz karar veremesem de beni asıl düşündüren başka bir konu var ve cihazı kullanmış birileri varsa yapacağı yorum çok makbule geçer.


    Malum kış ayları, soğuğu yağmuru çamuru eksik olmaz. Denize sıfır bir konumda İzmir'de yaşıyorum. Hali hazırda kullandığım on/off klima sık sık defrost yapıyor ve 5 derecenin altında randıman vermiyor. Sormak istediğim birkaç soru var Vestel klima ile ilgili. Birincisi bu cihaz da defrost işlemi sırasında iç üniteyi kapatıyor ve üfleme yaptırmıyormuş bunu öğrendim ancak çok soğuk ve nemli havalarda defrost haricindeki performansı nasıldır ? Atıyorum dışarısı 10 derece iken, iç üniteyi 24 dereceye set ettim. O esnada hava üfleme sıcaklığı 50 derece olsun diyelim. Peki dışarısı -3 derece iken de yine iç ünite 24'e setlenmişken bu cihaz yine 50 derecelik hava çıkış sıcaklığını sağlıyor mu ? Defrost yaparken iç üniteyi kapatınca sıcaklık düşüşü olacak malum, defrost bittikten sonra bu düşüşü telafi edip yeniden hızlıca içerisini ısıtabiliyor mu ? Ayrıca ortalama defrost süresi ne kadardır ? Yine çok soğuklarda normal çalışmada ve defrost işlemi sırasında dış ünitenin sesi nasıldır ?


    Deneyip kullanmış ya da çevresinde eşinde dostunda kullanıp bilgi ve fikir sahibi olanlar varsa lütfen yazsın. Teşekkürler şimdiden








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.