Şimdi Ara

vestel camasır makinesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj








  • Buraya soracağına forumda aratma yapsan bulursun ama nerde yurdum insanı okumaya erinir, tuvalet ayagına gelsin ister.

    Süper ürünler al yedi sülalen kullanır hiç arıza yapmaz.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: .DeDe.

    Buraya soracağına forumda aratma yapsan bulursun ama nerde yurdum insanı okumaya erinir, tuvalet ayagına gelsin ister.

    Süper ürünler al yedi sülalen kullanır hiç arıza yapmaz.








  • fıyatı uygun ve performansı yerınde cıhaz.sıkarken boschlar kadar cok sessız degıl takırtı yok ama guzel urun bence.en ıyı ozellıgıde twınjet sıstemı ve yuk otomatıgı.programın yarıdan fazlasında twınjet acık kalıyor deterjanı kopurtuyor ıyıce.cok az vınn dıye ınce bır ses var yıkarken.pamuklu programlarda yuk azsa 1 -2 dk olcuyor sonra sureyı kısaltıyor veya cogaltıyor.su 60 dereceden fazlaysa kazan suyunu durulama arası sıkmaya gecmeden once soguk su alarak sogutuyor.oyle sıkıyor.yorgan programı kullanıslı kaz tuyu sılıkon yıkanabılıyor.rahatca aldı.bence 10 puan ustunden 9.5 aldı denebılır.tek kusuru 1200 devırdekı klasık ,motor sesı.kapı kapanınca duyulmuyor zaten.saygılar
  • eyvvallah kardesim allah razı olsun aydınlattıgnız icin.. ( dede egerki gorseydim sormazdim heraldee )
  • Beyaz eşyalarım Vestel. 5-6 Yılda atılacak kıvama geldiler. Çamaşır makinesi 3-4 servis gördü. Fırını değiştirdim birine bağışladım. Bütçe müsait olunca bir daha Vestel almamak üzere vedalaşıcam çamaşır makinesi ve buzdolabıyla. Kimseyede önermem. Yerli malı diye aldık rezil olduk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xiamen

    Beyaz eşyalarım Vestel. 5-6 Yılda atılacak kıvama geldiler. Çamaşır makinesi 3-4 servis gördü. Fırını değiştirdim birine bağışladım. Bütçe müsait olunca bir daha Vestel almamak üzere vedalaşıcam çamaşır makinesi ve buzdolabıyla. Kimseyede önermem. Yerli malı diye aldık rezil olduk.

    WMK WMS SERİSİ BERBATTI BENDEDE VARDI 5 SENE GİTTİ TWİNJET PLUS SERİSİNDEN ALDIM.KALITE YÖNUNDEN BUNLA ONUN ARASINDA DAGLAR KADAR FARK VAR.BU SERİ COK DAHA İYİ.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a_yalcin55

    eyvvallah kardesim allah razı olsun aydınlattıgnız icin.. ( dede egerki gorseydim sormazdim heraldee )

    Görmeyeceksin arama yapacaksın, illa gözüne gözüne gelmeyecek, yukarda yazdım bak imkan olsa tuvalet ayagına gelsin ister bu halk, hatta belediye otobüsü neden evimin önünden geçmiyor diyede sorun çıkarır.

    Nasıl google var bu forumdada aratma özelligi var aynen google gibi aratacaksınız.

    Süper makine alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.