Şimdi Ara

VESTEL 72 ZETA 100HZ. VIRT.DOLB. PIP.(TAVSİYE EDERİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu gidip bu tv yi aldım aklımda Philips vardı 29 PT9521 ama fiyatı cok yuksek 1350 yt. ve Crea Lcd 1999ytl. ...son olarak kararımı verdim beni idare edebilcek şöyle 3-4 sene götürebilecek bir tv aldım sonra zaten bir LCD almayı düşünüyorum fiyatlar kalite ve teknolojisi oturunca LCd ler eminim dahda aşşağı düşecek..

    Şimdi gelelim aldığım Tv ye VESTEL 72 100hz. Virt.dolb. PIP. sehpalı bir tv çok büyük umutlarla almadım ve açıkçası çok ucuza buldum 825 ytl. ye 6 taksit aldım izmirden bayi fiyatı 1150 civarı..Eve geldim tv yi kurdum (kablo yayın mevcut) görüntüsü beni şaşırttı dvd izledim harika bir netlik var renkler cok canlı DNR (digital noise reduction) acayip işe yarıyor karlı görüntüleri karincalanmaları cok iyi bir netlik kazandıurıyor..ayrıca EYEPLUS diye bir özellik daha var oda parlaklığı tek tuşla ayarlamanızı sağlıyor renkler daha canlı oluyor...
    Almayı düşünenlere tavsiye ederim 500 ytl. bir fark verip philips alamadım ben ve bence 500 ytl.lik bir fark yok philipsin tek artisi HDMI girişi olabilir ve onuda destekliyecek ek malzemeleri katarsanız HDMI dvd(220ytl.) ve HDMI uydu alıcı (1000ytl.)alırsanız vay halinize derim o kadar masrafa yapıpda tüplü TV den izlemem ben HDMI yayını..bu benim fikrim ama kesinlikle vestele philips ten daha iyi bir tv demiyeceğim kalite ortada ama 500 ytl. farkta ortda karar sizin..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.