Şimdi Ara

VESTEL 37PF7014 ALMAK ISTIYORUM, YRM? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tedus

    albani hocam ben taraf deyilim sadece samsungda olan eksikvardı dediler evet çözüldü dedim ocak itibari ile samsung tüm servis ağını kendi kuruyor vede kurdu bana şunu deme ama sen samsung tarafındasın deme ona kalırsa ben sadece samsung deyil piyasada belli başlı çok markaya teknik servislik yapıyorum çakma servis deyilim adı var kendi yok mesela örnek vercem ayıp olacak ama düşününki piyasa çok hızlı ilerlemekde çok farklı model gelmekde disbritör garantisi olmadan mesela samsungda anadolu elektronik haricinde samsung aldın 2 yıl sonra garantiliyken bile sorun yaşıyoruzki ne yapacaksın olay açıkvede net gözden kaçırdığınız disbritör ürününe samsung 10 yıl parça garantisi veriyor vede 10 yıl zarfında o ürüne malzeme tedarik edmek zorunda harp olur darp olur samsung batar bişey diyemem ama ya dışardan getirip ucuz satanlar var bunların müşterisi ne olacak bunu konuşan hiç yok ben bunlar tartışılsın isterdim ama olay vestel vede diğerlerine döndü allah vestelden razı olsun evimize ekmek götürüyoruz kısa vede net


    Kardeş ben sana uyarı yaparken aslında şunu demek istedim,bir Marka v.s yi öne çıkarma hata savunma bile demek istedim,çünkü insanlar
    yanlış anlar ve sonunda seni suçlarlar v.s,zira bu işlerdeki mevzuları büyük çoğunluk bilmez,yani sen sıkıntı yaşama diye bir uyarı yaptım sana,
    başka bir niyetim yoktur+

    Servis v.s işleri geçmişte benimde işim gereği yaptığım işlerdi,Parçadan tutta aklına ne gelirse ve bunlarla ilgili maddeler v.s v.s hepsini
    kendim zaten yaptım/yaşadım v.s
    Yaşadığınız sıkıntılar v.s hepsini çok iyi biliyorum,çünkü müşteri gelip size patlıyor o zaman...yaw neden yapamadın cihazımı...deyip sana
    saydırır

    Eyvallah+




  • Sn.Meraklı

    Bir şey yazmışsın ama maalesef "BOŞ" yazmışsın!!

    Zaten beni tanımadığın için bunları yazdığında belli dolayısıyla seni mazur görüyorum!

    Ama seni "uyarmamın" sebebi bir çok yerde sürekli Pany/TR adresi verdiğin içindir,kafama takıldı ve "yoksa" diyerek,sana sordum bunu!

    Ben her bir şeyi o kadar açık net yazarımki,kısaca tam adresi gösteririm,zaten gösterdiğimi sende çok iyi biliyorsun,beni başkalarıyla
    sakın karıştırma,ama sakın!!!

    Benim kimlik bilgilerimden bilmem neyime kadar her bir şeyim apaçık ortadadır,telefonum dahi istenir ve veririm!(Ev/Cep) zaten bir dünya
    insan bilir beni TF/DH ve diğer Sitelerden,ne yaptığımıda ne yazdığımıda bilirler!

    O bahsettiğin durumlar için sadece gülüyorum,zira yarın benden özür dilemeni istemem!!!bunu iyi düşün,benim adım CAN,sakın başkalarıyla karıştırma beni!!

    ++




  • Sayın Albani Üstad,
    Boş yazmadım, benim Panasonic ile ilgili yazdıklarımı okursan hiçbir yerde şu modeli alın, kaçırmayın, fiyatı bu..tipi bir yönlendirmemi, senin tabirinle gazlamamı bulamazsın. Tek yazdığım Panasonic almak isteeyenlere veya Panasonic Türkiye'ye henüz gelmedi diyenlere bilgi vermak amacıyla Panasonic'in Türkiye'ye geldiği konusunda bilgilendirmedir.

    Alınmamım nedeni ''..yoksa'' deyip başlayan cümlelerinde biraz suçlama havası sezmiş olmam..sanki Panasonic çalışanıymışım da burda Panasonic satmaya çalışıyormuş gibi bir intiba bıraktığımı yazmandır. Söylediğim gibi; Pansonic çalışanı değilim, en ufak bir alaklam yok, evimde 2 adet TV var birisi Pioneer Plazma diğer Sony CRT., yani Panasonic müşterisi bile değilim.

    Seni hiçbir şeyle suçlamadım, dolayısyla tanımam da gerekmiyor, ayrıca bu forumdaki yazılarını - bilgine ve tarafsızlığına çok güvendiğim için - ilgi ve beğeni ile takip ediyorum, hatta TV almak isteyen arkadaşlarıma referans olarak senin yazılarını veriyorum, bundan emin olabilrsin, dolayısyla seni kimseyle karıştırmıyorum.
    Ayrıca tanımadığım insanlara 'yoksa..'' diye başlayan ve 3. kişilere karşı töhmet altında bırakacak nitelikte yazılar yazmak hiç tarzım da değildir !

    Ben yazımda senin net bir şekilde onlarca defa ''Orhan'dan 9.750.- TL ye 6090 alın'' diye yazmış olmana rağmen senin için hiçbir zaman bu işten menfaat sağladığın veya Orhanın yanında çalıştığın izlenimine kapılmadım ve bunu da açıkca önceki yazımda yazdım, ancak ben senin bir marka, model, fiyat ve satıcı konusunda açık yönlendirme yaparken bile sana tek bir laf etmemiş ve bundan menfaatin olduğunu aklının ucundan bile geçirmemiş olan biri olarak, benim birrkaç yerde ''Panasonic Türkiye'ye kendi geldi'' diye yazdığım, hiçbir model veya fiyat tavsiye/bilgisi olmayan yazılarıma bakıp ''vay yoksa sen panasonic çalışanımısın ? sen yoksa Pany/TR yemi transfer oldun;zira gözüme çarpan neredeyse tüm msg larından bunu anlıyorum!!!yönlendirme yapıyorsan veya orada çalışıyor isen bunu "açıkça" yaz,yoksa böyle bu şekilde zırt-pırt Pany/TR demen olmuyor! '' demöen üzerine bu yazıyı yazdım.

    Kim olduğun veya adının Can veya Mehmet olması beni çokta ilgilendirmiyor, ben yazılarını, yorumlarını beğenerek ve ilgiyle okuyorum ve tarafsız olduğunu düşünüyorum, ancak senin de insanları karalamadan biraz daha insaflı olmanı bekliyorum.
    Senin uzman olman, bilgili olman, hatta adının Can olması sana burada tanımadığın insanları töhmet altında bırakma hakkı vermez.. Hepsi bu !



    quote:

    Orijinalden alıntı: albani

    Sn.Meraklı

    Bir şey yazmışsın ama maalesef "BOŞ" yazmışsın!!

    Zaten beni tanımadığın için bunları yazdığında belli dolayısıyla seni mazur görüyorum!

    Ama seni "uyarmamın" sebebi bir çok yerde sürekli Pany/TR adresi verdiğin içindir,kafama takıldı ve "yoksa" diyerek,sana sordum bunu!

    Ben her bir şeyi o kadar açık net yazarımki,kısaca tam adresi gösteririm,zaten gösterdiğimi sende çok iyi biliyorsun,beni başkalarıyla
    sakın karıştırma,ama sakın!!!

    Benim kimlik bilgilerimden bilmem neyime kadar her bir şeyim apaçık ortadadır,telefonum dahi istenir ve veririm!(Ev/Cep) zaten bir dünya
    insan bilir beni TF/DH ve diğer Sitelerden,ne yaptığımıda ne yazdığımıda bilirler!

    O bahsettiğin durumlar için sadece gülüyorum,zira yarın benden özür dilemeni istemem!!!bunu iyi düşün,benim adım CAN,sakın başkalarıyla karıştırma beni!!

    ++



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraklı Insan -- 15 Ocak 2010; 16:34:07 >




  • konu nerden nereye gelmiş kimse vesteli bekoyu arçeliği savunmasın beyaz eşyada iyi olabilirler ki oda tartışılır tv sektöründe esamesi okunamayacak firmalar nezaman kendi panallerini üretirler ozaman evime girerler vestel lg paneli kullanıyor demiş bir arkadaş ozaman git lg al niye vestel alıyosun.
    tv almak paraya bakar parası olupta sony 200hz modelleri veya lowe markasının modelleri dururken kimse başka tv almaz ama Tütkiyedeki çoğu alıcının maddi durumu ortada az parayla en kalitelisine ulaşma çabaları insanları forumlara sürüklüyor forumlardada yol göstermekten çok birbirlerinin mesajlarına cevap yazmaktan insanlar ihtiyacı olan bilgiye ulaşamıyor.
  • Burda kimse ne Vesteli ne Ar çeliği nede diğerlerini meth ediyor-ki meth edilse zaten bu sağlıklı olmaz sabit fikir olur !!!

    Her firma hemen hemen aynı standartlarda üretirler belli markalar varki onları zaten kimse ne alabilir nede parasal gücü yeter (Zenginseniz başka mesele) araba fiyatlarına satılırlar !!!

    Burda kimse genelde çoğu arkadaşımız mesajların başını sonunu okuduğundan burası stadyuma dönüyor !!!

    Ürünü almak iş bitmiyor ben mesajlarımda buna değiniyorum keşke ürünü alınca iş bitse zaten o zamnda bu forum olmaz !!!

    Bahsedilen olay ürünün arıza hallerinde doğabilecek sorunlarıda göz önüne almaları ona göre araştırıp seçim yapmalıdır !!!

    Yerli firmalara gelince kimse o alınmaz bu alınmaz o kötü diye aslı astarı gerçekle bilgiyle alakası olmayan taraflı yorumları bıraksın avrupalılar bizlerden cahilmi yada parayı sokaktanmı topluyorlar-ki bizim firmalarımızın ürünlerini alıyorlar !!!

    Lütfen mantıklı yorumlar yapın taraf tutar gibi marka konuşmayın !!!

    Ürün alacak arkadaşlarıda yanlış yönlendirmeyin çunki yanlış bilgileri gerçek kaynak sanan çoğu insan sonradan aldığı üründe üzülüyor !!!

    İnsanların fedakarlık yaparak para biriktirip zorluklarla bu ürünleri aldıklarını unutmayın !!!

    Marka fanatikliği kimseye fayda kazandırmaz ülkemizede hiç bir getirisi olmaz !!!

    Sadece birilerini EURO-DOLAR zengini yaparsınız bundan öteye hiç kimseyede 1 Lira faydası olmaz !!!




  • bilip bilmeden yazı yazıyorsunuz avrupaya ürün yollayan vestel beko ve arçelik türkiye için ayrı avrupa için ayrı kalitede ürün üretiyor hiçbirzaman avrupaya gönderilen ürünlerin kalitesinde ürün ülkemizde malesef satılmıyor.ayrıca teknik servis her ilde farklı kimi çok güzel ilgilenirken kiminin umrunda olmuyor hatta aynı ilde aynı firmanın servisleri bile farklı farklı yaklaşımşarda bulunabiliyor malesefki ülkemizde bütün teknik servisler sorunlu siz baskın çıkmadıkça kimse işinizi yapmıyor tüketiciyi koruyan doğru dürüst kanunlar yok neymiş 30 iş günüymüş kardeşim bewn 30 işgünü yani 6 hafta eder bu tv siz sizin bozuk televizyonu değişmenizimi bekleyecem evde duvar bana ben duvara bakar bakar dururum. teknik servis iyi olsun istiyorsanız büyük teknoloji marketlerinden alışveriş yapıcaksınız en garantisi o .
  • arkadaslar vestel kullanmıs bırı olarak bır kac fıkırımı sızınle paylasmak ıstıyorum.
    öncelikle almış oldugum tv 32PF6011 32" LCD TV ıdı bundan yaklasık 1 yıl kadar once aldık tv yı katolog urunuydu daha magzaya gelmeden sparısını vermıstık.almadan once cok arastırdım tv lerı ozaman ıcın soyluyorum full hd 32" lcd ler 1700-1800 cıvarıydı ve sadece bır kac modelde usb gırısı bulunuyordu onların fıyatları ıse 2000 tl yı buluyordu ve en cok dıkkat ettıgım ozellık ısım yapmıs markalar bıle 2 yıl garanti veriyorlar tv lerıne bakınız benımle bırlıkte samsung alan arkadas 1yılın sonunda arıza yaptı tv servıs vs ugrasıyor 1 yıl garanti suresı kaldı vestel ıse 3 yıl garanti veriyor daha en ufak bır problem yasamadık. bence almadan vestelın avrupaya satıslarını bıraz arastırın yurdum ınsanında yabancı marka hastalıgı sebebıyle vestel dıye duyan amann o paraya samsug alırım sunu alırım bunu alırım dıyor...ama avrupada kac kısı kullanıyor kac evden bırınde vestel var arastırın.
    benım ıcın onemlı olan marka hastalıgı degıl aynı yada daha fazla kalıteyı neden pahalıya alıyım kı?sony de bugun makul fıyat sunsun onu alırım paramın karsılıgını verenı alırım.
    dedıgım gıbı 1 yıl once daha magzaya gelmeden katologdan baktım tv ye ozaman 1200 cıvarıydı nakıt olarak 1100 liraya adlım.hem yanında cok fonksıyonlu uzaktan kumanda verdıler pıyasada 100 lıra var artı duvara askı aparatı verdıler + 3 yıl garanti...daha ne olsun ve Pixellence teknolojısı gercekten cok ıyı gelıstırmısler.bu ozellıkler yanında tv de usb fılm oynatmada var dokumatık panel vs bu saydıklarım 1 yıl once yenı cıkmıs tv de vardı daha yenı standart hale gelıyor. unutmadan tv de pc gırısıde mevcutsımdı odaya kucuk geldıgı ıcın akrabaya verıp daha genıs yada led olanını alıcaz kısmetse.kesınlıkle tavsıye ederım parasının hakkını kesınlıkle verıyor.onundekı logoyu cıkar xxx yabancı bı marka yaz bızım mıllet balıklama atlar bıraz arastıralım lutfen.ıyı forumlar




  • Çok şükür bu forumlarda doğruyu yalnız gerçek dogruyu menfaatsiz ve dürüst olarak yazan arkadaşlar var...Hepsinden Allah razı olsun....Dünyada orta halli mütevazi bir yeri olan kore markalarını öve öne göklere çıkaranlara gülüyorum...Dahası SONY ile TOSHİBA ile SHARP ile yada PANASONİC ile mukayese yapıp bilmeyen insanlara gaz vermiyorlarmı ?... İbretle okuyorum...En son yenilikler bunlarda...En cafcaflı görüntü bunlarda...Bilmem neee özellikleri yine bunlarda....Peki saglamlık ? Dayanıklılık ? Uzun ömür ?...Marka güvenilirliği ?....Bunları hiç yazan yok....Vestel hiç bir şeyi olmaza 3 yıl garantisi başlı başına bir fiyat..Maliyet ve kalite güvencesi demek...Atarken insafı elden bırakmayınız....Arçelik ve Beko içinde aynı şeyleri yazıyorum..Bu attıgınız markalar Türkiye de olmasa şimdi bu koreli likitleri 3 katı fiyatlara alıyor olacaktınız....Doğruları yazan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum....saygılarımla...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turusan

    bilip bilmeden yazı yazıyorsunuz avrupaya ürün yollayan vestel beko ve arçelik türkiye için ayrı avrupa için ayrı kalitede ürün üretiyor hiçbirzaman avrupaya gönderilen ürünlerin kalitesinde ürün ülkemizde malesef satılmıyor.ayrıca teknik servis her ilde farklı kimi çok güzel ilgilenirken kiminin umrunda olmuyor hatta aynı ilde aynı firmanın servisleri bile farklı farklı yaklaşımşarda bulunabiliyor malesefki ülkemizde bütün teknik servisler sorunlu siz baskın çıkmadıkça kimse işinizi yapmıyor tüketiciyi koruyan doğru dürüst kanunlar yok neymiş 30 iş günüymüş kardeşim bewn 30 işgünü yani 6 hafta eder bu tv siz sizin bozuk televizyonu değişmenizimi bekleyecem evde duvar bana ben duvara bakar bakar dururum. teknik servis iyi olsun istiyorsanız büyük teknoloji marketlerinden alışveriş yapıcaksınız en garantisi o .


    Halen yorumda ne anlatıldıgını okumadan o öyle bu böyle falanca yere iyi satıyor gibi tuaf anlamsız cevaplar !!!

    Arkdaşlar bir okuyun anlayın bu adam ne demek istiyor acaba diye düşünün !!!

    Burda neden okumuyorsunuz !!!

    Kendi şahsıma konuyu açan arkadaşa hitaben yorum yaptım !!!

    Benim fikrim kendimi bağlar cebimdeki parama bakarım ürünün kalitesine satış sonrası hizmeti beni ilgilendirir !!!

    Önce bir araştır öğren gerçektende cevap yazmıyım diyorum ama o kadar alaksız mantıksız yorumlar varki insan üzülsünmü gülsünmü bilemiyor !!!

    Önce öğren beko avrupaya ürün yollamaz !!!Beko çinde üretir avrupaya satar üstelikte senin meth ettiğin markalar gibi fason oraya buraya montajlatmaz çindeki kendi fabrikasında monatjlar !!!

    Vestel çok kötüdür ya ne hikmetse onlarca değişik markanın ürünlerini Türkiyede montajlar avrupaya satar !!!

    Bu vestel o kadar kötüdür-ki sizin uzman ve ekonomist adamlarımız yorumlar yapar !!!Bu vestel ne hikmetse bu kadar kötüyken AVRUPADA 2009 da SAMSUNG un ardından %15 pazar payı ile 2.ci sıradadır !!!

    Yine o kadar kötüdürki 127 ülkeye bu adamlar mal satıyorlar !!!

    Bu ülkeye yılda 2.5 milyar dolar para getiriyorlar ihracat yapıyorlar !!!

    Avrupada 6 milyon adet tv satmışlar (LCD) !!!Sattıkları ürünlere iyi demiyorum yine fanatik yorumlar olmasın !!!

    Arçelikten bahsetmeyelim bile adamlar begenirsiniz begenmessiniz SONY ile anlaştılar demekki firmalarımızdan çok bizim beyinlerimizde sorun var !!!
    Halen yabancı mal iyidir kalitedir cebimizde 10 Lira vardır 7 Liralık ithal sigara içeriz.

    Yazdıklarımı iyi okuyun ben ne vesteli nede arçeliğin mallarını övmedim diğer markalarla teknolojik kıyaslamada yapmadım !!!

    Sadece satın alınan ürünlere para verirken satış sonrasınıda hesap ederek alın diyorum !!!

    Yerli firmalarımızı acımasızca eleştirirken yabancılarıda yüceleştirirken !!!BİRAZ DÜŞÜNEREK YAZMAK LAZIM !!!

    Umarım anlaşılmıştır !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 16 Ocak 2010; 1:36:07 >




  • Andy bırak kardeşim sende artık birilerine laf yetiştirmeyi!
    Olayı yine geçmişteki İB durumlarına çevirecekler! boşuna nefes tüketme kardeşim

    ++
    Başlığa gelin;37 Vestel almak istiyor bu arkadaş ve alsınmı-almasınmı ???

    Bana göre alabilir zaten o seviyedeki diğer paneller arasında aman aman bir farkta yok!!

    Ancak aklında olsun birde Pany G37 serisine bak,takıldığın yer olursada bana sor!!! ancak önce izle sonra sor OK+
  • Albani hocam bıraktım .Senin fikirlerine katılmamak mümkün değil .
  • Kardeş sen çok gidiyorsun bu işlerin üstüne,fazla germe kendini

    Vestel konusunu kimse iyi tefrik edemiyor maalesef!!!

    Bende bunların panelini alıp kullanmam ama olaya salt Vestel yaramaz yok bilmem ne etmez,yok şu-yok bu deyip yatırıp döversen o zaman olmaz!!!
    Yapılan budur,direk Vesteli yatırıp dövüyorlar

    Bütün bu Vestel tenkitleri hangi teknik bilgi veya hangi gerekçelerle yapılıyor bu bile bilinmiyor!!!
    Adamların aslında ne yaptığını bile çoğu insan bilmiyor veya "TÜRKİYE" için ne yaptıklarınıda bilen yok!
    ++
  • Vestel gerçektende tuaf işliyor amerikada chip üretici bir firma ile ortaklık kurdular patentini aldılar !!!

    Bu senenin eylül ekim ayındada 3D televizyon üretimine geçeklerini piyasalara sunacaklarını açıkladılar !!!

    Yurt dışında 3 fabrikanında isim haklarını ve bu fabrikalarda üretime geceklerini ama şuanda fabrikların isimlerini açıklamayacaklarını satış antlaşması tamamlanana kadar belirttiler !!!

    Bizim firmalar gerçekten ne yapıyorlar hangi ürünleri montajlıyorlar sır gibi saklanıyor benim öğrendiğim kadarıyla vestel 5-6 farklı tv markasının montajını yapıyor son zamanlarda farklı markaları iç piyasaya sürmüyorlar.

    Keşke biraz daha şeffaf olsalarda insanların kafalarında soru işaretleri kalmasa.

    Arçelik en azından ürettiği 8 farklı markayı açıkladı son olarakta sony ile üretim ortaklıgı-istanbul grundig fabrikasında.

    Vestelin üretim yapacagı firmaları merak ediyorum biride panasonic olmasın Türkiyede montajlarmış ürünleri ne olay olur !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 16 Ocak 2010; 5:28:36 >




  • arkadaslar dun vestel 37 7014 lg lh4000 ve panasonic g37 serısını ınceledık. ınanın vestelın artısı var eksıgı yok. arıza konusu kafama takılmıstı genel merkeze mesaj attım, benı telefonla urun gelıstırme muduru aradı. garantı konusundakı hassasıyetı anlattılar. hatta bı sorunda dırek bu numarayı bıle arayabılecegımı soyledı. vestelın panellerını sorum, o da hıcbırsey gızlemeden dunyada 5 tane panel uretıcısı var bızde onlardan alıyoruz fakat yazılımlarımızı kandımız yapıyoruz dedı. pıxellence kendı gelıstırdıgımız bır ozellık sd yayınlarda cok daha ıyı sonuc verıyor dedı kı gercekten kıyasladıgımızda en ıyı sd goruntu vesteldeydı. ben vestelı tercıh ettım, 3 modelın arasındas bır fark oldugu ıcın degıl( ınanın hepsı aynı kalıtede) sadece yerlı uretım oldugu ve garantı kosullarının benı tatmın ettıgı ıcın. hepınıze tesekkurler
  • Hayırlı ugurlu olsun.Güzel günlerde kullanın.
  • leventino
    Öncelikle yeni lcd tv'niz hayırlı olsun sorunsuz kullanırsınız umarım.

    andy1

    Benim ürün fanatikliği gibi bir derdim yok evimde tüm elektronik eşyalarım sony ve bugüne kadar servis yüzü görmedi keşke çok param olsada lowe marka bir lcd alabilsem vestele bekoya ve arçeliğe bir garezim yok ama göz var nizam var koy bu 4 markayı yanyana sonra gel konuşalım neymiş vestel görüntünün tozunu olıyormuş teknolojisi ile bunlar boş reklamlar param varsa sony alırım ha yoksa suny alırım kalkıpta burada ülkemizde üretiliyor para geliyor ülkeye falan bunların hepsi hikaye ülkedeki zenginler paralarını katlarken açlık fakirlik artıp gidiyor ben sony aldım diye kimse aç kalmaz sen vestel beko veya arçelik aldın diyede kimsenin karnı doymaz.

    şunuda ekleyeyim ülkemizin firması diye casper marka bir laptop aldım dökülmeyen yeri kalmadı yani duygusallık falan hikaye ülkemizin firmaları bize mal satrken bu insanlar bizim insanımız daha kaliteli ürün üretelim diyormuda ben ürün alırken onları kollayayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 18 Ocak 2010; 13:01:54 >




  • andy1 biyerde hata yapıyorsun güzel kardeşim benim nasıl servis olduğumu sen deyil hizmet verdiğim müşteri yargılar hizmetimde hatam varise zaten o firma benden servisliğimi alır benim yazımda ne var samsungun artık anadolu elektronik çatısı altında deyil direk kendi çatısı altında servis hizmeti vereceğini ifade ettim elektronikci olarak sende hak verki tüm markalara bakıyoruz hangisinde ne panel var ne kullanmış ne yapmış senden daha iyi biliyorum sen kasaya bakarken ben içine bakıyorum servislik hizmetinde bilmediğin bişey söyleyeyim isim vermedim ama yerli markalardan da büyük firmalara servislik hizmeti verdiğimi söyledim sence vestelde arçelikde sony de samsung lg bunlarda parça proplemi yokmudur varmıdır bir müşteri ürününü tamire verince hemen akşama olsun ister bu imkansız nedeni her tv ye parça bulunduramazsın board bulunduramazsın arızayı tesbit edersin siparişini verirsin bölge müdürlüğüde varsa gelir yaparsın yoksa 30 güne kadar beklersin bunu arçelikde vestelde bekoda grundigde lg de samsungdada yaşarsın bana sorarsa müşteri en iyi mal nedir diye bozulduğunda yapılan üründür derim alemi cihan olsun bozulduğunda parça bulamazsan beş para edmez senle anlaşamadığımız nokta ben samsung hakkında bilgi verdim sen hala koreli bilmem ne dedin gidiyorsun ama o koreliler sayesinde bu teknolojileri kullanıyoruz onlar sayesinde birçok insan evine ekmek götürüyor yani koreli olması türk olması okadar önemli deyil dünya savaşı yapmayacağız önemli olan burada tüketicinin madur olmaması hizmeti hızlı vede süratli olarak alması fakat kaçırdığnız hiç değinmediğiniz bişey var bir araştır bakalım arçelik-beko vestel servislik yenilemesi yaptı vede beyaz eşya servisi parası varsa elektroniğide aldı yanlarında çalıştırdıkları elemanların kaç tanesi cidden elektronikden anlıyor lütfen bunu bir araştır elektronikci olupda beyaz eşyayı bünyesine katan çok nadir ama beyaz eşya servisleri elektronikaletlerin servisliğinide bünyesine kattı nedeni şu beyaz eşya elektronikden daha fazla para kazandırıyor güçlü olan aldı ama sıkıntılarıda biz biliyoruz vetel alanada hayırlı olsun arçelik alanada samsung alanada herşey fiyat politiksında gizli satışar bunuda biliyorsun zaten sen




  • +1
  • arkadaşlar ben kotu oldugunu bıle bıle yerlı malı alın demıyorum. ama kotu oldugunu sagdan soldan duyduklarınıza gore degerlendırmeyın.
    ayrıca turusan arkadasımın yazdıklarına bırseyler soylemek ıstıyroum. ben ege bolgesı sanayı odasında calısıyorum. bızım amacımız yerlı sanayıyı gelıstırmek, bunun ıcın devamlı projeler uretıyoruz. bundakı en onemlı amac istihdam. vestel arcelık beko yada herhangı daha kucuk olceklı firma, binlerce kişiye iş olanağı saglıyor. ulke ekonomilerine yaptıgı katkıyı tahmın bıle edemezsınız. vestel manısada oldugu ıcın raporları bızde var, sadece lcd tv ler ıcın ek yatırım yapılan fabrikaya son ıkı yılda 890 kısı alınmıs. aynı sekılde arcelık ve beko da oyle. marka olarak algılamayın bunu. ben aynı kalıtede olduguna ınandıgım urunlerde yerlı malını tercıh edıyorum. sizede onerırım. tesekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leventino

    arkadaşlar ben kotu oldugunu bıle bıle yerlı malı alın demıyorum. ama kotu oldugunu sagdan soldan duyduklarınıza gore degerlendırmeyın.
    ayrıca turusan arkadasımın yazdıklarına bırseyler soylemek ıstıyroum. ben ege bolgesı sanayı odasında calısıyorum. bızım amacımız yerlı sanayıyı gelıstırmek, bunun ıcın devamlı projeler uretıyoruz. bundakı en onemlı amac istihdam. vestel arcelık beko yada herhangı daha kucuk olceklı firma, binlerce kişiye iş olanağı saglıyor. ulke ekonomilerine yaptıgı katkıyı tahmın bıle edemezsınız. vestel manısada oldugu ıcın raporları bızde var, sadece lcd tv ler ıcın ek yatırım yapılan fabrikaya son ıkı yılda 890 kısı alınmıs. aynı sekılde arcelık ve beko da oyle. marka olarak algılamayın bunu. ben aynı kalıtede olduguna ınandıgım urunlerde yerlı malını tercıh edıyorum. sizede onerırım. tesekkurler


    Sayın leventino;
    Benimde amacım vestel beko arçelik almayın demek değil 3 markadan tercih yap deseler vesteli seçerim ama malesefki ülkemizde 3 milyona yakın işsiz varken 890 kişiyi işe alan bir firma benim gözümde biryerlere gelemez. Orta ve küçük ölçekli sanayinin gelişmesini bende istiyorum ama arçelik beko ve vestel orta veya küçük ölçekli işletmeler değil. zaten ülkemizdeki işsizliğin nedeni orta ve küçük ölçekli işletmelerin yani kobilerin yeterli sayıda olmaması yani işsizlik ve istihdamın çözüm bulması için umudunuzu arçelik beko ve vestel gibi büyük firmalarda arıyorsanız yanılgıya düşersiniz.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.