Şimdi Ara

Vega 8 ve Ekran kartı sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce sinerjiden Vega 8 ekran kartli bir kasa aldım. Gayet güzel oyunları filan çalıştırdı. Sonra aldığım ekran kartını kasaya taktım (oem RX 460) . Monitörum VGA çıkışlı olduğu için hdmı vga dönüştürücü ile bağlantısıni yaptım. İlk açılışta normal bir şekilde açıldı aygıt yöneticisi ekran kartı görünüyordu. Güncelleme bastım belli bir süre sonra ekran kapanıp açıldı. Masaüstü boş bir şekilde geldi mouse imleci görünüyor ama uygulamalara giriş yaptığımda göstermiyor.(uygulamaları başlat menüsünden açtım masaüstü yoktu). Sonra tekrardan karttan hdmı çıkardım VGA ile anakartin VGA çıkışına bağladım ama bu seferde siyah ekran geliyor görüntü alamıyorum. Görüntü sadece ekran kartı ile alıyor ama hiç bir şey açılmıyor yada açılıyor ama görüntüsü gelmiyor. Ne yapmam lazım bios ayarı filanmi yapmam gerek.







  • sanki sistemde iki monitör varmış gibi algılıyor olabilir mi? görüntü ayarları kısmından baktığında tek monitör mü gözüküyor çift mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Decent

    sanki sistemde iki monitör varmış gibi algılıyor olabilir mi? görüntü ayarları kısmından baktığında tek monitör mü gözüküyor çift mi?
    Hocam işte sıkıntı orda başlıyor. Görüntü ayarlarına giriyor ama görüntüsü gelmiyor masaüstünde . Şuan tek girebildigim Radeon ayarları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Decent

    sanki sistemde iki monitör varmış gibi algılıyor olabilir mi? görüntü ayarları kısmından baktığında tek monitör mü gözüküyor çift mi?
    Evet dediğiniz gibi sistem iki ekran görüyormuş bir şekilde. Zar zor da olsa hallettim. Ekran kartından görüntü alabiliyorum ama Vega 8 bağlayınca halen siyah ekran geliyor
  • harici ekran kartı aldıysanız halen niye vega 8 kullanıyorsunuz ki? bios arayüzü üzerinden onboardı devre dışı bırakın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Decent

    harici ekran kartı aldıysanız halen niye vega 8 kullanıyorsunuz ki? bios arayüzü üzerinden onboardı devre dışı bırakın
    Nasıl yapıldığı hakkında pek bilgim yok
  • PC kapatıp açınca aynı sorun oluyor çift ekran olarak görünüyor ayarlarda ekran 2 seçince düzeliyor ama kapatıp açınca eski haline geliyor. Çözüm lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.