Şimdi Ara

Vectra B mi C mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 98 model 2.0 GLS vectra b kasa sahibiyim. vectra binmek istiyorsanız benim fikrim 2.0 olan tercih edilmeli. vectra b almaya karar verirseniz şanzımanı kontrol ettirmeden almayınız. dişlilerinde ve ayna dedikleri parçalarında sıkıntı olabiliyor. hep söylenen elektrik aksamının sıkıntılı olduğudur. 1 yıldır kullanıyorum devir sensörünü değiştirdim sadece. yumuşak hamurlu lastikler ile yol tutuşu gayet güzel. rahat bir araba.
  • Vectra B 95 ile 2002 arasında üretilen seri.
    Bunda Donanım olarak cdx en üst donanım oluyor. cd, gls olarak aşağı doğru iniyor.
    2000 Model Cdx bir vectrada cd changer xenon far otomatik klima standart. Bazılarında deri koltuk ve sunroofda bulunmakta. 2.0'ı 136 beygir atmosferik motora sahip. Performansı güzel kendisi güzel bir arabadır. Elektronik aksamları biraz problemli densede ailemin sahip olduğu 7 yıl boyunca herhangi bir sorun çıkarmadı.
    Vectra C ise 2003 ile 2009 arasında üretilen tasarım olarak daha oturaklı bir arabadır.
    2006'da makyajlanarak optimum halini yakalamıştır. Söylendiği kadar ağır değildir.
    Bir hafta önce sattığım 2007 model 1.6 sının ruhsattında 1320 kg olarak gözüküyor ağırlığı.(ki bu fazla bir ağırlık değil şuan sahip olduğum 2012 golfte 1280 kg, daha önceki aracım 2008 bravo 1320 kg ağırlığında)
    Burada comfort olanı orta donanım elagence olanı full donanımdır. Yine yaklaşık 6 yıllık bir kullanımda herhangi bir hata veya masraf çıkarmamıştır.
    Soracak bir sorunuz olursa yardımcı olurum. Bir 6 ay kadar kendim sahip oldum onun dışında ailemin aracı olarak 3 farklı vectrayı(2 tane b bir tane c) 97'den 2012'ye kadar kullandık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cevaplara teşekkür ediyorum fakat CDX olarak tasarruflu bir model bulmak zor

    2.0 2000 veya 2001 model bir araba düşünüyorum, donanım olarak CD ve renk olarak gri ve dizel bir araba buluram almayı deneyceğim tabi biraz pahalı olucak bu modelleri ama KM olarak ta az kullanılmış olmalı .... vs.vs.

    bu arabanın sevmedğim yönleri biraz şehir içinde pahalı yakması ve yere çok yakın olması
  • olmusken ( son kasa ) Vectranin güncel serisi olsun : C
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

    olmusken ( son kasa ) Vectranin güncel serisi olsun : C



    Fiyatları biraz pahalı değil mi ? 32.000TL
  • olsun,saglam bir arac.Gemi gibi mübarek.
    ilk cikan B serilerinde Elektronik sorunlar vardi, C serisi tas gibi.yagina suyuna bak, tamamdir
  • Vectra C
  • Haydaa şimdi ordaki moelleride bilmiyorum hangisi en donanımlıdır vs..vs. hangisi az yakar ? falan filan =)
  • Vectra B kasanın elektronik sıkıntılarının olması 2000 krizi zamanında montajının Türkiyede İzmirde yapılmış olmasından. Yoksa güzel araba Vectra B
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion9

    Vectra B kasanın elektronik sıkıntılarının olması 2000 krizi zamanında montajının Türkiyede İzmirde yapılmış olmasından. Yoksa güzel araba Vectra B

    peki türkiyede elektronik sıkıntının tamamlanıp tamamlanmamasını nasıl öğrenicem yani 99 model mi seçmeliyim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cent_2013

    quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion9

    Vectra B kasanın elektronik sıkıntılarının olması 2000 krizi zamanında montajının Türkiyede İzmirde yapılmış olmasından. Yoksa güzel araba Vectra B

    peki türkiyede elektronik sıkıntının tamamlanıp tamamlanmamasını nasıl öğrenicem yani 99 model mi seçmeliyim ?

    2000 krizinden öncede İzmirde yapılıyodu diye biliyorum. Vectra B kullanan arkadaşlar yardımcı olucaklardır bu konuda ama tahminim 2002 modellerinde sorun olmayacağı yönünde
  • C ve B kasada kullandım şu an arabam B kasa 2.0 Cd aracim çok memnunum 98 model saydiginiz sorunlardan yasamadim seytanin kulagina kursun:) arilsaniz 2.0 alin derim alcak araba demissinizde neresi alcak? Yüreğiniz soğur açikcasi:) C kasa alirsanizda tiwinpirt motor olan 2006-2008 kasa derim 1.6 confort eleganss vs. Şu an arkadasimdada 2006 esantiya modeli var gayet güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modellerde otomatik fazla mı yakar ? ayrıca otomatik iyi midir bu modellerde ? bulduğum ilanlar genellikle ; 200.000 i aşmış arabalar :/
  • B kasada otomotikler çok tercih edilmez ancak nedenini bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 model 2.5 V6 CDX manuel vites 127.000 km' de Vectra sahibiyim. 12-13/100 km gibi bir tüketimi (şehiriçi) var.Araç; deri koltuk, cruise kontrol,6' lı CD changer, far yıkama, sunroof gibi o zamana göre iyi sayılabilen özelliklere sahip. Kullanması zevkli, bana göre sağlam bir araç. 2001-2002 makyajlı B kasa CDX ler ise 2.0 Lt. 136 HP olan ecotec motorlar olup 2.5 cdx ile aynı donanımlara sahiptir, ayrıca Radyo/Cd konsol görünümü değiştirilmiş ve xenon far özelliği eklenmiştir.
  • ben 1,5 sene 97 model 2.0 cd otomatik kullandım.

    -arabanın konforu uzun yolda çok iyi içerisine gram ses almaz. ancak bozuk yollarda süspansiyonu sert olduğu için çok konforlu değildir.

    -şehir içinde özellikle kısa mesafelerde kullanacaksanız çok fazla yakar. ben evden okula gidip geliyordum hız olarak 40-50 yi çok geçemiyordum yakıt ortalamam 16-17 litreyi görüyordu. şehir içinde çok yol yapacaksanız kesinlikle almayın. hafta sonları binerim diyorsanız kullanım zevki çok yüksektir. hızlanması, motor sesi mükemmeldir.

    -b kasaların bazı kronik sorunları var, yağ eksiltme, su eksiltme, motor tesisatının kuruyup dökülmesi gibi. alırken bunları iyice kontrol ettirin opel servislerine.

    -otomatik vitesi biraz ağır kalıyor. o motorun hakkını özellikle alt devirlerde veremiyor. sanırsın araba 2.0 değilde 1.3 litre. ama biraz toparlayınca arkandan kolay kolay kimse yetişemez.

    -almaya kararlıysan iyi bir servise ve ustaya a'dan z'ye kontrol ettir. otomatik alacaksan şanzımanına iyi baktır ve yağ değişimi hiç yapılmadıysa alır almaz şanzıman yağını değiştir.

    -biraz nazlı arabadır her ustaya emanet edilmez. alırsan iyi bir usta bul kendine.

    eski bir kullanıcı olarak sana sana tavsiyelerim bunlardır. inşallah doğru bir karar verirsin.




  • Yorumlardan anlıyorum ki benzini su gibi içen bir araç sanırım Vectra B

    Peki Vectra C lerde önerdiğinz model ? donanım sırarı nasıl gider ? yani en donanımlı olanları elegance midir ? en iyi motoru renk vs... öneriniz var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cent_2013 -- 16 Kasım 2012; 16:55:32 >
  • uppp
  • TABİ Kİ C KASA...YENİ HER ZAMAN İİDİR KARDEŞ..
  • c kasalardan alabildiğiniz en üst model yılından almaya çalışın 1.6 alın performans beklentiniz çok değilse, hem vergisi hem yakıtı az olur. comfort donanım da boş değildir..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.