Şimdi Ara

vectra b devir saati ve kadran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;
    Aracım vactra b 2000 motor 1997 model otomatik vites sorunum;
    Bu sabah arabayı işyerimin önüne park edip kontağı kapadığımda devir saati titremeye başladı (hızlı ve milimetrik olarak sallanma şeklinde )kontağı çıkarıp bekledim 30 sn kadar gene titredi (titreme esnasında bi ses geliyor tıkır tıkır şeklinde) sonra 0-1 arsında öyle kaldı çalıştırdığımda arıza ışığı yanıyordu devir saati çalışmıyordu.(arıza lambası arada gene yanıyodu tech 2 ye bağlattığımda oksijen sensörü arızası verdi usta lpg olduğu için yapar dikkate alma dedi) ve hız göstergemde çalışmıyor yanlız arada 2 side doğru çalışıyor taki stop edene kadar sorunun ne olduğu ve çözümün ne olacağı husunda ustalardan yardım rica ediyorum.



  • kardes senin sikintin tamamen kadranda,kadrani sokup gonderme sansin varsa kktc ye gonderi ucretleri haric 250 tl ye yapiyoruz.
    gonderi ucretleri de ptt ile 20 lira tutuyor toplam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagatay87

    kardes senin sikintin tamamen kadranda,kadrani sokup gonderme sansin varsa kktc ye gonderi ucretleri haric 250 tl ye yapiyoruz.
    gonderi ucretleri de ptt ile 20 lira tutuyor toplam

    ilgin için teşekkürler kardeş sorun dediğin gibi imiş istanbul bostancı sanayinde 100 tl ye yaptırdım olmasa da çıkmada bulmuştum 250 civarı
  • gule gule kullan biz direk yeniyle degisim yaptigimiz icin pahali oluyor ikinci el parca kullanmiyoruz.Gule gule kullanin cok sevindim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay87 -- 24 Mayıs 2011; 14:26:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.