Şimdi Ara

Ve Instagram, Windows Phone'da: İlk izlenimlerimiz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
1
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kpln04

    quote:

    Orijinalden alıntı: TurboCore


    quote:

    Orijinalden alıntı: ZEUS__

    wp8 almayın diyeceğine böyle yapıcı eleştirileri görmek güzel bu platform için. mesut çeviktende aynı tavrı bekliyoruz. exper reklamlarına çıkıp kullanmadığı platformu yağlayıp balla sonra wp8 almayın diye haksız pazar yönlendirmesi yap. güvenilirlik konusunda erdi özüağı daha objektif buluyorum.

    Ve Instagram, Windows Phone'da: İlk izlenimlerimiz


    Ve Instagram, Windows Phone'da: İlk izlenimlerimiz


    haklısın

    Necati Şaşmaz hangi sitenin haber editörü acaba, kendisini takip etmek isterim, sakıncası yoksa link verebilir misiniz (!)




  • şimdi lumia 925 telefonuma indirdim. ilk izlenimlerim kısacası daha çok özellik gelmesi lazım. ama artık bir çok uygulama geliyor wp8 telefona resmi olarak. hiç olmazda android markette binlece dandik uygulama yerine 100 uygulama bulunan ama resmi uygulama olan marketi tercih ederim. bu yüzden wp8 li bir nokia aldım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyintat

    quote:

    Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

    ciddi soruyorum windows phoneda asphalt 8, nova 3, dead trogger gibi oyunlar var mi ? eger yoksa isterse snapdragon 10.000 mali 4000 koysunlar ne yaricak ki ?


    evet var ama her biri 15 lira :D

    merak ettim google play'a girdim nova 3 ün fiyatına baktım

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftN3HM&hl=tr

    6,99 $ yani

    ABD Doları * 6,99 =
    14,1079307 Türk Lirası




  • quote:

    Orijinalden alıntı: donniedarko

    quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    market zayıf. uygulamalar ücretli dahası pahalı. burdakilerin market şöyle gelişti böyle gelişti dediklerine bakmayın. uygulama delisi değilseniz yeter tabi. ama aldıktan sonra sövende cok oluyor. yine dediğim gibi oyunlar paralı ve kacak indiremiyorsunuz. o bakımdan alırken uzun uzun düşünün. burdakilerin gazıyla almayın.

    bakınız sinirimi bozan bir örnek vermek istiyorum size.ilomilio diye tatlı bir oyun var.satın alayım dedim. 11 tl dahası ne göreyim geliştirici kim -Microsoft Studios™ -

    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/ilomilo/6d8088a0-77d6-df11-a844-00237de2db9e

    evet kaçak download etmek lazım herşeyi!!!!

    crack olsa di mi!!!

    zaten o programlar bedava geliştiriliyor, insan emeği yok di mi bu programlarda.

    arkadaşlar şunu aklınıza koyun,

    kaçak yazılım kullanmak çalmaktır. bu kadar net.

    kampanya olur düşer fiyatı alırsınız. pahalı gelirse almazsınız.

    ayrıca android'in ilk zamanlarında da paralı olan oyunlar iOS versiyonlarına göre 5 kat pahalı idi. Neden? Çünkü daha az kullanıcı satın alıyordu.

    Windows Phone'da da böyle olacak. Kullanıcı sayısı arttıkça oyunlar ve programlar ucuzlayacak.


    Not: Bu arada isyanım alıntı yaptığım arkadaşa değil. Kaçağı yok diyenlere, herşeyi parasız almak isteyenlere.

    asphalt8 2 tl ve Türkçe. microsoftun kendi işletim sistemi yaygınlaşsın diye debeleniyor ama ne hikmetse kendi geliştirdiği dandik oyuna 11 tl istiyor. tamam herkes hakkını alsında biz de sabancı değiliz. her oyuna uygulamaya 5 tl 7 l 11 tl verirsek var halimize. bunlara doğru ayar çekmek lazım.




  • donniedarko kullanıcısına yanıt
    Sizi lazım olduğunda lisansı Adobe programlarını, lisanslı Office programlarını kullanırkende görmek isteriz. Kusura bakmayın ama bu tür oyundan 11 TL istenmez. 2 TL, 3 TL neyse kabul edilebilir ama mobil oyun için 7-8 TL bile fazladır. Dediğim gibi burada kaçak korsandır diyerek isyan etmeniz boşuna. Hele ki şu an herhangi bir crackli program kullanıyorsanız, o zaman bu şekilde serzenişte bulunmanız anlamsız. Ben değeri etmeyen, gereksiz şeylere o kadar para vermeye karşıyım. Evet bir emek söz konusu. Ama bunu zaten milyarlar kazanan şirketler için değil zor şartlarda çalıştırılan, parasını alamayan fabrika işçileri için falan dile getirirseniz daha fazla hayra geçersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    quote:

    Orijinalden alıntı: donniedarko
    quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli market zayıf. uygulamalar ücretli dahası pahalı. burdakilerin market şöyle gelişti böyle gelişti dediklerine bakmayın. uygulama delisi değilseniz yeter tabi. ama aldıktan sonra sövende cok oluyor. yine dediğim gibi oyunlar paralı ve kacak indiremiyorsunuz. o bakımdan alırken uzun uzun düşünün. burdakilerin gazıyla almayın. bakınız sinirimi bozan bir örnek vermek istiyorum size.ilomilio diye tatlı bir oyun var.satın alayım dedim. 11 tl dahası ne göreyim geliştirici kim -Microsoft Studios™ - http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/ilomilo/6d8088a0-77d6-df11-a844-00237de2db9e
    evet kaçak download etmek lazım herşeyi!!!! crack olsa di mi!!! zaten o programlar bedava geliştiriliyor, insan emeği yok di mi bu programlarda. arkadaşlar şunu aklınıza koyun, kaçak yazılım kullanmak çalmaktır. bu kadar net. kampanya olur düşer fiyatı alırsınız. pahalı gelirse almazsınız. ayrıca androidin ilk zamanlarında da paralı olan oyunlar iOS versiyonlarına göre 5 kat pahalı idi. Neden? Çünkü daha az kullanıcı satın alıyordu. Windows Phoneda da böyle olacak. Kullanıcı sayısı arttıkça oyunlar ve programlar ucuzlayacak. Not: Bu arada isyanım alıntı yaptığım arkadaşa değil. Kaçağı yok diyenlere, herşeyi parasız almak isteyenlere.
    asphalt8 2 tl ve Türkçe. microsoftun kendi işletim sistemi yaygınlaşsın diye debeleniyor ama ne hikmetse kendi geliştirdiği dandik oyuna 11 tl istiyor. tamam herkes hakkını alsında biz de sabancı değiliz. her oyuna uygulamaya 5 tl 7 l 11 tl verirsek var halimize. bunlara doğru ayar çekmek lazım.


    Oyun oynamak zorunda da değilsin o zaman.





  • 10 numara olmuş. Zaten Lumia telefonu olanlar kameralarini birşey saniyorlar. Oysa siradan foto çeken bir kamera.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeyikVakti kullanıcısına yanıt
    Stabillikten değilde Nova, Amazing Spider Man gibi oyunların güçlü olmasından kaynaklı ya da bu oyunların 512ye optimize edilmemesinden. Store konusuna da gelirsek hızla eksiklerini kapatıyor. Zaten hocam biz demiyoruz ki en iyi market bizde diye. Subway Surfers ve CC Saga dışındaki basit oyunların tamamı var neredeyse. Yukarıda attığım ücretli oyunlar sadece. Ücretsiz kısımda rail rush, temple run vs. falanda var. E yukarıdakilerle beraber nerden baksan 20-25 tane eğlenmelik oyun yüklersin telefona mesela. Neyse bunları geçelim. Dediğim gibi market en iyisi tabi ki değil ama bomboş markette değil yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaPasam kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgilendirme falan yok. 512 MB ramli telefonlarda aratmadıkça Nova, Fifa 13, Temple Run Brave ve Oz vs. gibi oyunlar gözükmüyor. Uygulamalarda da var bu durum. Aratmadıkça Nokia Pro Cam, Nokia Camera falan gözükmüyordu. Bizzat denedim yani. En azından telefon üzerinden böyle bir ayrımı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben anlamıyorum bu android ve ios kullananların hava civası kime ?
    android ve ios un pazar payı azaldı wp nin arttı bunu mu sindiremiyorsunuz?sorun sizin
    Aferin andriod ios kullandınız adam oldunuz wp ye çöp dediniz helal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluebest

    WP'ye karşı bu önyargı ve nefretin kaynağı nedir araştırmak lazım. Çöp diyen arkadaşlar hiç Wp8'li bir telefon kullanmışlar mı acaba?
    Kullandığım son 3 telefon Lumia 820, Iphone 5 ve şu an elimde olan LG G2. Lumia 820'nin yeri bende ayrıdır, istediğim bazı uygulamaların bulunmamasından dolayı elden çıkarmak zorunda kaldım. Yabancıya gitmesin diye iş yerinde çok sevdiğim ve telefonunu değiştirmek isteyen bir arkadaşa uygun fiyattan bıraktım. Telefona güvenmesem asla arkadaşıma vermezdim, o da 3-4 aydır severek kullanıyor. Bir kere en iyi mobil browser olarak internet explorer var, 2G'de bile mesela donanımhaberi çok hızlı bir şekilde takip edebiliyordum, en hızlı kaydırmalarda bir kez olsun takılma yapmaz, android markette bulunan 9999 tane browser onun yarısı kadar etmiyor, şu an G2'de kötünün iyisi chrome tarayıcıyı kullanıyorum. Menüde de asla lag olmaz. Nokia cihazlarda en iyisinden sesli navigasyon ücretsiz, Office ücretsiz, mix radio müzik dinlemeyi sevenler için bulunmaz nimet. Klavye asla takılmaz, tahminler çok iyi ve mesaj yazmayı sevenin hayatını kolaylaştırıyor. Bakın telefon bunları çift çekirdekli eski nesil bir işlemci ile yapıyor!!!

    Kısacası övülecek o kadar çok şey var ama canınızı sıkmak istemem. Dezavantaj olarak markette bulunan bazı popüler oyunların abartılı bir şekilde pahalı olması, bazı oyun ve uygulamaların hiç bulunmaması, olarak nitelendirilebilir.

    Konuya dönecek olursak instagram'ın gelmesi çok iyi olmuş, 6tag da çok iyidir ama orijinal de orijinaldir sonuçta. Tüm WP8 kullanıcılarına hayırlı olsun..



    G2'den memnun musunuz? Kamerası tatmin etti mi bu sefer?

    Ben gündüz çekimlerini çok başarılı buldum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brky

    Biz kullanmaktan sıkıldık, wpye yeni geliyor. Gelişiyor gelişiyor deyip duruyonuz. Bir şeyin geliştiği yok. Market çöp, kıytırık bi uygulama 10 tl. falan. Kısacası çöp.

    eleştirebilirsiniz ama hakaret etmeden.azıcık saygı bile kalmamış sizde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

    quote:

    Orijinalden alıntı: huseyintat

    quote:

    Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

    ciddi soruyorum windows phoneda asphalt 8, nova 3, dead trogger gibi oyunlar var mi ? eger yoksa isterse snapdragon 10.000 mali 4000 koysunlar ne yaricak ki ?


    evet var ama her biri 15 lira :D

    merak ettim google play'a girdim nova 3 ün fiyatına baktım

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftN3HM&hl=tr

    6,99 $ yani

    ABD Doları * 6,99 =
    14,1079307 Türk Lirası



    hahahah ios ta jailbreak android de crack var sizde ne var :D 3 tane 3d oyun 50 tl ediyor nerdeyse oyun var diye artistik yapıyosunuz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyintat

    quote:

    Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

    quote:

    Orijinalden alıntı: huseyintat

    quote:

    Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

    ciddi soruyorum windows phoneda asphalt 8, nova 3, dead trogger gibi oyunlar var mi ? eger yoksa isterse snapdragon 10.000 mali 4000 koysunlar ne yaricak ki ?


    evet var ama her biri 15 lira :D

    merak ettim google play'a girdim nova 3 ün fiyatına baktım

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftN3HM&hl=tr

    6,99 $ yani

    ABD Doları * 6,99 =
    14,1079307 Türk Lirası



    hahahah ios ta jailbreak android de crack var sizde ne var :D 3 tane 3d oyun 50 tl ediyor nerdeyse oyun var diye artistik yapıyosunuz

    Adam "bizim crakimiz var" diye hava attı ya la


    eskiden instagram yok derlerdi şimdi crack yoka döndü iyimi
    cracklenince ne diyecekler acaba

    not: instagram güzel olmuş beğendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Utku kullanıcısına yanıt
    G2 kamerasından gayet memnunum sıkıntı yok. En iyisi değil ama 820'den iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 1020 ile Dünyanın en çok tercih edilen 4. telefonu Trident E8 arasında kaldım acill Yardımmm!

  • Windows phone ne ya :D nokia gibi bi firma bu işletim sistmeinden dolayı battı ,hala wp iyidir diyolar :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyintat

    Nokia 1020 ile Dünyanın en çok tercih edilen 4. telefonu Trident E8 arasında kaldım acill Yardımmm!

    sen bence lada samara al instagram senin neyine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrtAltg

    quote:

    Orijinalden alıntı: huseyintat Nokia 1020 ile Dünyanın en çok tercih edilen 4. telefonu Trident E8 arasında kaldım acill Yardımmm!
    sen bence lada samara al instagram senin neyine


    kardeşim lumia 1020 gerçekten çok güzel tuğla niyetine kullanılabilir :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyintat

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrtAltg

    quote:

    Orijinalden alıntı: huseyintat Nokia 1020 ile Dünyanın en çok tercih edilen 4. telefonu Trident E8 arasında kaldım acill Yardımmm!
    sen bence lada samara al instagram senin neyine


    kardeşim lumia 1020 gerçekten çok güzel tuğla niyetine kullanılabilir :D


    dedim bunun kafası güzel ama espride yapabiliyormuş :) en azından tuğla işe yarıyor forumda bilgi olmadan sadece aklı sıra yorum yapan tuğlalardan değil merak etme :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.