Şimdi Ara

Vdsl ve fiber arasındaki farklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iyi günler herkese. Benim detaylı merak ettiğim konu var. Elimizde eve kadar fiber 100 ve vdsl 100lük paketler olsun.

    Arasında mesela 80 mbit hız ile steamde download yapsak ve bir yandan online oyun oynarsak, vdslde ping olurda fiberde olmazmı mesela? Yani fiberde ne kadar download yaparsak ping etkilenmemiş olur?

    Vdslde ben şuan 35 paket kullanıyorum, 15i ile indirme yaparken bildiğin internet çöküyor telefonla bile bağlanıp wp mesajlarımı dahi okuyamıyorum nedense. Fiber sonlandırmasını bekliyorum. Fiberden sonra bu sorun düzelirmi acaba?




  • Fiber hertürlü iyi onu biliyorum. Benim merak ettiğim konu ikiside yük binince fiber dahamı stabil oluyor acaba demek istedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fark stabil olması örnek oyunlarda özellikle online gforce tarzı bulut tabanlıda ne yazıyorsa onu verir.m vdsl ben kullanıyorum şu anda. oda verir ama saniyelik kopmalar hız oynak olur. aslında film izleyenler için bir fark görücekleri zannetmem. ama online oyun gibi internetin hassas olduğu konularda stabilite +arıza konusunda rahat olursun yeni teknoloji degil vdsl daha düzgün kabloyla verilmesi işte. internet aynı internet. sadece kaliteli kablo farkı 3. aşagı 5 yukarı ben böyle biliyorum. vdsl kullanıyorum 100 yazıyor. ama 90 . stabil. ama dowland yaparken 130 mps cekiyor. benim gözlemledigim bu.!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.