Şimdi Ara

Vdsl internet taşıma sorunu (adsl hızı verilecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Turknetten Turktelekoma geçmek için başvuru yaptım. Turknett ile 50 mbps (vdls) hız alıyorum. Ancak tt altyapının 16 mbps ye (adsl) kadar kaldırdığını, bölgemizde hatların dolu olduğunu, iptal eden kullanıcı olması durumunda 50 mbsp hızı alabileceğimi, arada bir altyapı sorgulaması yapılması gerektiğini söyledi. Zaten 50 mbps hız alıyorum iptal etmeden taşıma yapacağım . Neden 50 mbps hızı veremiyor?




  • Müşteri hizmetleri ne dediğini anlamamıştır kesin direk kapayıp farklı birine bağlanın.

  • Yok hocam kaç kişiye anlattım hepsi aynısını söyledi. En son konuştuğum mh yetkilisi önce tranfer yapalım 16 mbps ile hattınız açılır. Arada bir bize ulaşın ya da hattınız 50 mbps yi destekleyeceği zaman size teklifler sunarız dedi.

  • Madem TurkNet'te 50 Megabit hız alıyorsun portunu kaybetmeden Türk Telekom'a geçemiyor musun? Türk Telekom'dan TurkNet'e geçerken port kaybetmeden geçiş yapıyorlar. TurkNet'ten Türk Telekom'a geçerken neden olmuyor?

  • Turknet kullanmaya devam etmenizi öneririm ama mutlaka çıkacaksanız. Telekom yerine bence Netspeed'e geçin buradan altyapınızı sorgulayın port yoksa bile sorun değil geçiş yapacağınız için bir sorun olmaz.

  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

    Hocam kaç kere sordum şunu ama bir türlü cevap bulamadım. portlar dolu diyorlar. tt sitesinden altyapı sorgulamada bile hattım 16 mbps ye kadar destekliyor.

  • şimdi soguladım 62 mbpsye kadar destekliyor ama boş port yok diyor

  • m_cmlc kullanıcısına yanıt

    Bence isteseler yaparlar. Demek ki uğraşmak istemiyorlar. Türk Telekom yerine Türk Telekom'la anlaşmalı bayiler var. Onlar her müşteri için komisyon alıyorlarsa belki daha çok ilgilenirler.

    Türk Telekom'un sitesinde "Ofis ve Mağaza Arayın" sayfası var. O sayfada, bulunduğun il ve ilçeyi seçip bütün bayileri sırala sana yakın olan anlaşmalı bayiye sor bakalım ne diyecekler?



    Vdsl internet taşıma sorunu (adsl hızı verilecek)
    Vdsl internet taşıma sorunu (adsl hızı verilecek)www.turktelekom.com.tr
    Türk Telekomünikasyon A.Ş.
    https://www.turktelekom.com.tr/destek/sayfalar/ofis-ve-magaza-arama.aspx
  • Çok dikkatli ol, portu kaybedersen ADSL ile çile çekersin

  • Bende aynı şekilde türknet VDSL kullanıcısıyım 80 mbit net hız alıyorum biraz önce telekomun transfer fırsatı kampanyasına geçmek için telekomu aradım , boş port yok dediler , hattımı taşıyorum nasıl port olmaz dedim sistemde öyle görünüyor dediler. Yeni abonelik açarsanız port var direk yeni abonelikten işlem yapalım , Telekom aktif olunca türkneti kapatırsınız dediler kabul etmedim şuanlık , yalın internet ücreti , bağlantı ücreti gibi konuları araştırmak lazım yeni abonelikte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce millenicoma başvurdum. VDSL abonesi olduğunuz için iptal etmeden başvuru yaparsanız VDSL olarak kullanabilirsiniz denildi. Bir de millenicoma deneyelim. Bu turktelekom milleti bezdirmek için yapıyor galiba..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m_cmlc kullanıcısına yanıt
    Vdsl internet taşıma sorunu (adsl hızı verilecek)bireysel.turktelekom.com.tr
    İnternet Kampanyaları > Fiber İnternet > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/kampanyalar.aspx


    Merhaba,


    Transfer fırsatı kampanyasından faydalanmak istediğinizi, mevcut xDsl tesisat / hizmet numarasıyla " CHURN " işlemi yapmak istediğinizi ısrarla beyan ediniz. Ben de aynı sorunu yaşadım, kendimi ifade edebileceğim bir personel de bana denk gelmedi. Belki size gelir

  • SemihGorgec kullanıcısına yanıt

    Hocam gerek kalmadı. Millenicom 2 gün içinde bağlandı. Netflix çalışmasına rağmen telefonla hız testinde 30 mbps yi görüyor. Kablo ile bağlantı da 6.9 MB ile download yapiyor

    Vdsl internet taşıma sorunu (adsl hızı verilecek)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m_cmlc kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.