Şimdi Ara

VATANDAN ALDIĞIM MONİTÖR İADE TALEBİME HEYET RED VERDİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • O MONİTÖRÜ ALIRKEN DAHA MAĞAZADAN ÇIKMADAN DEĞİŞİM İSTEMİŞTİM YAPMAMIŞLARDI VE OLAYIN DEVAMI AŞAĞIDAKİ GİBİ. TAKTİR SİZİN.





    VATANDAN ALDIĞIM MONİTÖR İADE TALEBİME HEYET RED VERDİ ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 20 Mart 2024; 18:42:12 >



  • yasaya göre, yüz yüze satışlarda "ayıpsız" malı geri almak zorunda değiller.


    bu sebeple talebiniz reddedilmiş. normal bir durum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Mart 2024; 19:10:34 >
  • O yasadaki sebep göstermeksizin iade ilgili haklar Uzaktan Satış ile alakalı. Gözünle görüp alamadığın şeylere sana hak veriyorlar. Diğer türlü mağazadan aldığında ancak müşteri memnuniyeti politikalarında varsa yaparlar. Maalesef çoğu kişi bunu karıştırıyor, o yüzden kasalarda anlamsız tartışmalar oluyor...


    Mağazadan çıkmadığını söylüyorsun, isteseler seni kırmayabilirdi o konuda biraz "suçlu" kalsalar da sen de satın aldığın, fişi-faturası çıkan ürünü iyi incelemediğin için daha "suçlu" sun. (Suçu tırnak içine aldım yanlış anlaşılmasın)

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

    O mağazadan o gün 50bin TL değerinde ürün alışverişi haptim. Bir monitorün lafını yapmayabilirlerdi. Helal olmasın ne diyelim. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşbaz kullanıcısına yanıt

    Çok da haram edilecek bir durum yok aslında, hatta hiç yok... Sadece tanıyıp uzak durmakta fayda var.


    Vatan'ın CEO'su Hasan Vatan şark kurnazı, açgözlü, esasında ülkeye hiç bi fayda sağlamayan, çalışanlarına prim baskısı uygulayan klasik bir sermayedar kabadayıdır.


    ElectroWorld, Best Buy Türkiye'ye geldiğinde bunlar hop oturup hop kalktılar. Bu firmalar ülkemizden çekilince işte bu Hasan Vatan gibi patron bozuntularına kaldı meydan. Sözde yerli-milli-kurumsal-güvenilir firma, özde yerli sömürü. Bunlar ne rekabet ne müşteri memnuniyeti hiçbir şey bilmezler.


    Bu tiplerin etrafında yalaka takımı olur, kralım çok yaşa diye gül gibi geçinirler. Gerçek vizyonu olan biri olsaydı yurt dışına açılırdı. Anca reklamlarda Vatan-ta-tan diye konfeti patlatsınlar.


    Vatan, Teknosa, Mediamarkt gibi yerleri sadece Showroom niyetine kullanacaksın, bir indirim varsa da uzaktan satışla alacaksın ki eh işte yasadan bi nebze faydalanmak adına..





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.