Şimdi Ara

VATAN MAĞDURLARI 132 TL Seagate 2,5 2TB Game Drive For Xbox (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
31
Favori
62.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mail geldi ama sitede hazirlaniyor diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bir yol izliyoruz?
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    Hiç bir geçerliliği yok ama gelde anlat vatana

    THH ile alınabilir uğraşırım derseniz

    Yönetmelik belli zaten ekstra kimse birşey ekleyemez çıkartamaz
  • havaleyi yaptım 5 dakika sonra mail geldi
  • Satın almış olduğunuz Seagate 2,5 2TB Game Drive For Xbox USB 3.0 Taşınabilir Disk ürünü fiyat hatası nedeniyle satış sözleşmemizin madde 8. itiraz ve yargı yolu bölümünde yer alan ; “Vatan Bilgisayar İnternet sitesinde kampanya sayfasında özellikle belirtilmediği sürece mantığa aykırı rakamlarla (Örneğin piyasa fiyatı 200 TL olan ürünün 2 TL’ye satılması gibi) satış yapılmamaktadır. Beşeri/teknik hatalar nedeniyle bu gibi yanlış fiyatlandırma yapılan ürünlere ilişkin siparişler, yapılacak bilgilendirme sonrasında iptal edilecek ve ödenen bir bedel olmuşsa iade edilecektir. Siparişin gerçekleşmesi durumunda, ALICI işbu ön bilgilendirme ve sözleşme niteliğindeki metnin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır.” bilgisine istinaden iptal edilecek olup ücret iade işlemleriniz başlatılacaktır. Yapmış olduğunuz ödeme satın alırken kullanmış olduğunuz kredi kartına yapılacaktır. Havale siparişiniz için ödeme yaptıysanız dekontunuz ile birlikte sipariş numarası, İBAN, Alıcı Adı ve banka bilgileriniz dekont@vatanbilgisayar.com mail adresine göndermenizi rica ederiz.



    Detaylı bilgi için; 0850 222 5656 dâhili (1) numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.





    Çağrı Merkezi Çalışma Saatleri



    Hafta içi: 09:00 – 18:30

    Hafta sonu: 10:00 – 17:00




  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Hocam Kredi Kartı ile 5 taksit almıştım ödeme dekontu-havale kısmını ne yapmam lazım ? Bir de bu doldurduğumuz dilekçeyi ve evrakları ekstra bir zarfa koymamız gerekir mi ? Yoksa direk zımbalayıp mı gönderiyoruz ?
  • işte cephane bu jpg le vurun k*hpaye :)

     VATAN MAĞDURLARI 132 TL Seagate 2,5 2TB Game Drive For Xbox
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    bankanın online sitesinden paranın çekildiğini gösteren ekran görüntüsü işini görür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vatov

    Hocam Kredi Kartı ile 5 taksit almıştım ödeme dekontu-havale kısmını ne yapmam lazım ? Bir de bu doldurduğumuz dilekçeyi ve evrakları ekstra bir zarfa koymamız gerekir mi ? Yoksa direk zımbalayıp mı gönderiyoruz ?

    havale eft kısmını
    "Ödeme yapılan Kredi kartı hesap ekstresi" yapabilirsiniz.

    Tabi bir zarfa koyup gönderiyorsunuz.
  • Ayni sekilde 2 urun almistim 2 mail atmislar iptal diye sitede hazirlaniyor diyor 14.10.2016 da almistim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada bunu göndermişler daha onaylamadılar.

    xxxx numaralı siparişinize ait dekontunuz yetkili birimlere iletilmiştir. Gün içerisinde onaylandığında tarafınıza SMS olarak bilgi verilecektir. Aksi bir durum oluşması halinde telefon üzerinden irtibat kurulacaktır.
    Saygılarımızla...
    Vatan Bilgisayar San. Tic. AŞ
    www.vatanbilgisayar.com
  • cuma gecesi yatmadan sıcak fırsatlara bakayım dedim konuyu gördüm hdd ihtiyacım da vardı 10 dk falan bekledim stok geldi kartı internet alışverişine açana kadar stok bitti bi 10,15 dk daha bekledim 2. stok geldi bu sefer kart numarasını falan kopyaladım bilgileri doldurdum 3D onaylama mesajı geldi girdim internet alışverini tekrar kapatmışım site onay vermedi alamadım nasip değilmiş deyip yattım. sabah baktım iptaller başlamış daha önce bimeks de böyle bi hata yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam iphone 5 olması lazım hatanın farkına varınca hemen düzelttiler ve ürünleri gönderdiler sabaha kadar stok girmediler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adeleks -- 17 Ekim 2016; 16:12:54 >
  • Bu arada benim gibi Deniz Bonus'la alanlar varsa %20 indirim de çöpe gitmiş oldu. Hata bende bunlara güvenip o kartla aldım.
  • Sitede hazırlanıyor ifadesi varken iptal maili geldi. Şimdi THH dışında ne yapıyoruz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aha banada mail gelmiş. Zor yolu seçtiler yapcak birşey yok o hdd buraya gelecek :D


    Değerli Müşterimiz,

    Satın almış olduğunuz Seagate 2,5 2TB Game Drive For Xbox USB 3.0 Taşınabilir Disk ürünü fiyat hatası nedeniyle satış sözleşmemizin madde 8. itiraz ve yargı yolu bölümünde yer alan ; “Vatan Bilgisayar İnternet sitesinde kampanya sayfasında özellikle belirtilmediği sürece mantığa aykırı rakamlarla (Örneğin piyasa fiyatı 200 TL olan ürünün 2 TL’ye satılması gibi) satış yapılmamaktadır. Beşeri/teknik hatalar nedeniyle bu gibi yanlış fiyatlandırma yapılan ürünlere ilişkin siparişler, yapılacak bilgilendirme sonrasında iptal edilecek ve ödenen bir bedel olmuşsa iade edilecektir. Siparişin gerçekleşmesi durumunda, ALICI işbu ön bilgilendirme ve sözleşme niteliğindeki metnin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır.” bilgisine istinaden iptal edilecek olup ücret iade işlemleriniz başlatılacaktır. Yapmış olduğunuz ödeme satın alırken kullanmış olduğunuz kredi kartına yapılacaktır. Havale siparişiniz için ödeme yaptıysanız dekontunuz ile birlikte sipariş numarası, İBAN, Alıcı Adı ve banka bilgileriniz dekont@vatanbilgisayar.com mail adresine göndermenizi rica ederiz.

    Detaylı bilgi için; 0850 222 5656 dâhili (1) numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.


    Çağrı Merkezi Çalışma Saatleri

    Hafta içi: 09:00 – 18:30
    Hafta sonu: 10:00 – 17:00




  • 1- Sözleşmeye ekledikleri not diye başlayan bölümün hiçbir geçerliliği yok.
    2- Geçerli olduğunu kabul etsek bile bizim aldığımız ürün için bu madde uymuyor. Çünkü biz malı 4 liraya almadık. (Vatan Bilgisayar İnternet sitesinde kampanya sayfasında özellikle belirtilmediği sürece mantığa aykırı rakamlarla (Örneğin piyasa fiyatı 200 TL olan ürünün 2 TL’ye satılması gibi) satış yapılmamaktadır. )

    Kısacası THH ye gidenler ürünü alacaktır. 6502 sayılı kanun madde 6 - satıştan kaçınmadan başvurulacak.
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduket atan adam -- 17 Ekim 2016; 15:57:11 >




  • Bu nasıl sistem hatası bir tek benim mi aklım almıyor. Sistem hatası olur fiyat yanlıştır ve stoktaki ürün kadar alım işlemi olur. Eee bunda stok bitti, adamlar yeniden ekledi, yine bitti stok gene eklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown_123 -- 17 Ekim 2016; 15:49:15 >
  • Bir adet almama rağmen bana da iptal maili gelmiş.Daha önce site üzerinden iptal edeceklerine dair mesaj atmışlardı.Tüketici hakem heyetine başvuracağım.Ürün400 küsür tlden indirime girmiş görünüyordu 15 saat boyunca stoklarda kaldı ve bittikçe stok eklendi.Bu kesinlikle bilinçli yapılmış bir olay.Almak isteyip de alamayan arkadaşlar burda gelip de çok bilmişlik taslamasın, herkes hakkını arasın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici Hakem Heyeti İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

    http://ankara.gtb.gov.tr/tuketici-hakem-heyeti-basvurusu/tuketici-hakem-heyeti-basvuru-5
  • Takip.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.