Şimdi Ara

Vatan Kullanılmış Ürünmü Sattı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vatandan zxyel repeater aldım 100 meterden stabil olarak universal repeater ini kullanamadım bende iade ettim güzelcene kutusuna koyup rafa satışa koydular bence sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım, neden anlamayayım.

    O iade yapanlar ille 10 gün kullanacak diye bir durum yok alır, ertesi gün iade eder 1 gün daha kullanmadan iade etmiş olur. Çoğunlukta budur zaten. Sıfır ürün diye tutturuyorsan dostum git novadan al aynı ürünü. 591 lira.

    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9849

    Adamlar stok üzerine çalışıyor. Oradan satın al o zaman aynı kartı İade prosedürü de budur;

    Ürün İade Prosedürü:
    Satın aldığınız ürün ya da ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satılabilirliği bozulmadan, teslim tarihinden itibaren yedi ( 7 ) günlük süre içinde neden belirterek iade edebilirsiniz.

    Ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip edilmiş vesair şekildeki ürünlerin iadesi kesinlikle kabul edilmez.


    http://www.novabilgisayar.com/Garanti_Teslimat.asp

    Vatan kötünün iyisi bir yer. Ultra bir konfor beklemeyin demeye çalışıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 24 Ağustos 2014; 21:54:04 >




  • @Graves or Feed Demek istediğim zaten sadece Vatan'a özgü bişe değildi. Bu prosedürü eğer her yer uyguluyor ise her yer yanlış yapıyordur. Kesinlikle iadeli ürünün tekrar satışı yapılırken, müşteriye ürünün geçmişi hakkında bilgi verilmesi gerek. Ha, bu şekilde belirttikleri vakit, kim gider de bile bile iadeli olanı seçer bilemem. Fakat bu müşterinin sorunu değil işletmenin sorunu.
  • Milletin kullandığı, denediği, montajını beceremediği yada arızalı çıkıp vayyy efendim paşa gönlüm bunu istemiyor diye geri verdiği ürünü ben sıfır parasına neden alayım o zaman gider sahibinden, gittigidiyor yada donanımhaber 2. el kısmından temiz kullanılmışını zaten daha ucuza alırım. İyi valla al dene geri ver...

    Ambalajı açılmış, kullanılmış ürün geri alınmazzzzzzz alınırsada sıfır diye başkasına itelenmezzzz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xmxksk

    Milletin kullandığı, denediği, montajını beceremediği yada arızalı çıkıp vayyy efendim paşa gönlüm bunu istemiyor diye geri verdiği ürünü ben sıfır parasına neden alayım o zaman gider sahibinden, gittigidiyor yada donanımhaber 2. el kısmından temiz kullanılmışını zaten daha ucuza alırım. İyi valla al dene geri ver...

    Ambalajı açılmış, kullanılmış ürün geri alınmazzzzzzz alınırsada sıfır diye başkasına itelenmezzzz

    Ayrıca bu kullanılan üründe kalıcı bir hasar olabilir. Müşteri bunu aldıktan (2. müşteri talihsiz olan :D)hemen sonra bir zarar vermesede uzun vadede sorunlu çıkabilir. Unutmamak lazım 1-2 ay gibi kısa bir süre geçtikten sonra tek yapacakları şey servise yollayıp bozuk ve ikinci el olan ürünü yaptık deyip baştan savma bir işçilikle geri yolayacaklardır.




  • Saçma sapan sıcaklık muhabbetimi hocam benim için ne kadar önemli olduğunun farkında değilsiniz herhalde 900 TL verdim karta sorunlu olup olmadığını anlamaya çalışıyorum ki sorunlu muhtemelen kart 1080p lowda bile oyun çalıştırmak için çırpınıyo resmen zaten High ve Ultrada gpu kullanımı %99 dan aşağı düşmüyor bunun normal olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjk__murat

    cayma hakkı, ayıplı mal vs vs bunlar zaten konuşulmuş onları geçiyorum

    çok net ve açık olarak görünen birşey var ki ; türkiyede iş ahlakı yok ! evet kardeşim yok defalarca gördüm bunu, X Y Z firması farketmez nerdeyse hepsinde, müşteriyi aptal yerine koyup hep üste çıkıp suçu sürekli müşteriye atmaya çalışarak hep müşteriyi zarara sokan başka ülke insanı yoktur.

    Hepsi ; ben satayım benden çıksın da para gelsinde nasıl gelirse gelsin diye iş yapıyor( Allah bilir bu arkadaşa satılan ekran kartının sıkıntılı olduğunu bile bile sattılar ) bunun yanına kar kaldığını düşünüyor ama ister inanın ister inanmayın bu yaptığı karın yanında aynı oranda zarar edecek. bak bu tarz konularla belki adam 5 bin tl'lik sistemi vatandan alacaktı bunu gördü vazgeçti çok basit yani.

    Sattığın ürün elma armut değil ki internette yazılmasın sen teknoloji satıyorsun çok dikkatli olman lazım anında yazılacak çizilecek konuşulacak biliyorsun ama genede yapıyorsun, yazık çok yazık...

    bu ülke bitmiş insanıyla , satıcısıyla en kötüsüde ZİHNİYETİYLE !

    güvenilir veya işini düzgün yapan insan gösterilemiyor artık bir elin parmakları kadar bile yok. Adam ya reklam için kendini satıyor yalan konuşuyor yada böyle şeyler yapıyor.

    ilerde bizde bu işi bu şekilde yapıp çok zengin olacaksak bile Allah bize bunu nasip etmesin her dk arkasından beddua edilerek , küfür edilerek kazandığı paraların hayrını görmeye çalışacaklarını sanıyorlar.

    insanların gözü kapalı güvenebileceği birşekilde iş yapmayı şuana kadar sürdürdük bundan sonrada sürdürmeyi Allah bize nasip etsin.


    E gayet normal.
    Sonuçta balık Baştan kokar




  • Yahu bende vatandan alıcağım sistemi bantlı olup olmamasına dikkat edicektim bi arkadaş demiş yeniden bantlıyorlar falan doğrumu? O zaman ne yapacağım ben? Zaten kutuyu açtırmıyorlar ve kutu içeriğini pek bilmiyorum.
  • Jelatin tekrar yapılabilir gayet.

    Ürünü almadan önce unbox videolarını izleyin. Üretici firma, kutu kapağına etiket yapıştırmış mı bakın. Yapıştırmışsa, alırken etiket var mı bakın, yıpranmış mı kontrol edin.

    Bazı etiketlerin yıpranmadan açılması imkansız oluyor. Corsair PSU'ların iç kolisinin kapağında böyle beyaz bir etiket var mesela.

    Tabii bazı ürünlerin kutusunu, ithalatçı, kontrol veya kampanya kodu yerleştirmek için açmış olabilir. Ama Corsair PSU'larda böyle bir durum yok, sıfır ürünler bana yıpranmamış etiketle geliyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 25 Ağustos 2014; 12:43:46 >
  • Teknosa'da aynı haltı yiyor Mediamark da pc parçalarında yapmasalar cep telefonlarında yapıyorlar Mediamarkt'dan 0 aldığım htc one x sim kartı okumuyor birde ordaki eleman daşşak geçer gibi mini sim taktığınızdan emin misiniz diyor ? napıyım ağzını yüzünü eline versem suçlu benim gidin iade edin.
    Konu sahibi arkadaş o olayı gördükten sonra hiç kartı pc ye takmayacaktı direk ağızlarına edip değiştirecekti veya para iadesi alacaktı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naak98

    Oncelikle vatan ne kadar sucluda olsa sizdede hata var internetten siparis vermeyin yerinden alin alirkende acilmismi diye o etiketimsi şeyi kontrol edin toxic konusuna gelince ise r9 280x vapor toxic kadar iyidir

    İnternet almazsa iade hakkı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 günlük cayma hakkını kullan, hakkını yedirme
  • Götürmeyi düşünüyorum kartı zaten fakat bu seferde kartın kutu içeriği eksik diyip almamalarından korkuyorum bu kadarınıda yapmazlar herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxx187

    Yahu bende vatandan alıcağım sistemi bantlı olup olmamasına dikkat edicektim bi arkadaş demiş yeniden bantlıyorlar falan doğrumu? O zaman ne yapacağım ben? Zaten kutuyu açtırmıyorlar ve kutu içeriğini pek bilmiyorum.

    Kutunun üzerinde sıfır olduğunu belli eden jelatinleri yani bantları kutuyu açtıktan sonra tekrar bir aletle jelatinleyip 0 gibi rafa koydular gözlerimle gördüm.
  • KrautForKdy kullanıcısına yanıt
    İstanbul'u bilmem ama ankardakiler vatan'a mahkum. Anakart alıcam ASUS Maximus VII Hero Vatan'dan başka hiçbir yerde yok. Anakart gibi hassas bir parçayı da kargoyla almam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    15 günlük cayma hakkını kullan, hakkını yedirme


    Öyle bir hak yok. İnternet alışverişleri için geçerli o hak. Mağzadan bizzat alınan ürün kusurlu, kullanılmış ve kutusu açılmış değilse aldıktan 1 saat sonra bile ben caydım deyip iade edemezsin. Lütfen kanunu okuyun. Kulaktan dolma bilgilerle yanılmayın. İade alan mağzalar kendi insiyatiflerini kullanıyolar ve bence yanlış yapıyorlar. Sonuçta açılmış, kullanılmış ürünleri bize kakalıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeanguichard -- 25 Ağustos 2014; 14:06:36 >
  • Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız ayıp.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Concerve
    olur abicim öyle , bendede oldu corsair vengeance pro ram almıştım taktım pc ye x79 2011 sokete olmadı 1 gün sonra götürdüm normal corsair vengeance ile değiştirdim , şimdi adam o vengeance pro ramları çöpe mi atsın?

    konuştuk aldığım gibi teslim edersem sorun olmayacağını söylediler öylede verdim

    bu şeylerin olmaması için aldığınız ürünü vatanın tekrar asla geri almaması lazım , bu seferde onlarda boş konu açılacak yine tüketici hakları bilmem ne diye

    yani bence gerektiği gibi ürün yok memlekette ama bu bile fazla bizim memlekete , ben kasamı bile yurtdışından aldım yok çünkü bende olsam bende satmam bu memlekete ürün , kutusu çizikdi , üstünde parmak izi vardı , tozunu almamışlar kutunun vs vs kim çeker bunları

    Eğer açılmış kullanılmış, sorunsuz ürünü geri alıyorlarsa evet gidip çöpe atacaklar. 0 diye satmayacaklar. Yasal olarak da mağzada satılan kusursuz ürünü 1 saat sonra bile iade almamaya hakları var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeanguichard

    quote:

    Orijinalden alıntı: Concerve
    olur abicim öyle , bendede oldu corsair vengeance pro ram almıştım taktım pc ye x79 2011 sokete olmadı 1 gün sonra götürdüm normal corsair vengeance ile değiştirdim , şimdi adam o vengeance pro ramları çöpe mi atsın?

    konuştuk aldığım gibi teslim edersem sorun olmayacağını söylediler öylede verdim

    bu şeylerin olmaması için aldığınız ürünü vatanın tekrar asla geri almaması lazım , bu seferde onlarda boş konu açılacak yine tüketici hakları bilmem ne diye

    yani bence gerektiği gibi ürün yok memlekette ama bu bile fazla bizim memlekete , ben kasamı bile yurtdışından aldım yok çünkü bende olsam bende satmam bu memlekete ürün , kutusu çizikdi , üstünde parmak izi vardı , tozunu almamışlar kutunun vs vs kim çeker bunları

    Eğer açılmış kullanılmış, sorunsuz ürünü geri alıyorlarsa evet gidip çöpe atacaklar. 0 diye satmayacaklar. Yasal olarak da mağzada satılan kusursuz ürünü 1 saat sonra bile iade almamaya hakları var.

    bu şekilde bir kanun olduğunu bilmiyorum , söylediğiniz gibi kusursuz çalışan bir ürünü satıldıkdan sonra geri almama gibi bir kanun var mı gerçekten?
    çünkü bir hep ne olursa olsun belli bir süre içinde iade almalı diye bir kanun olduğunu biliyoruz , hatta bakın bizim insanımız o kadar çakal ki eve götürün açtığı ekran kartının bellekleri elpida çıktı diye kartı götürüp iade ettiğini biliyorum , iyi overclock potansiyeli yok diye işlemciyi 1 gün sonra geri götürüp iadeye verenler , garantisinin bitmesine 2 ay kala ekran kartını bilerek bozup garantiye verenler vs vs




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FullDH

    Bugün Vatan Bilgisayar İzmir/Gaziemir şubesinden Sapphire R9 280x Toxic kart aldım,kutu biraz açılmış ve deforme olmuş gibiydi ama pek önemsemedim başka kutuların altında kalmıştır diye fakat eve geldim kutuyu açarken parmakla çekilen yerin kıvrık olduğunu gördüm daha önceden açılmış gibiydi neyse bunuda çok önemsemedim fakat az önce kartın incelmesini okurken içinden sticker çıktığını gördüm ama benim karttan sticker çıkmadı bu şüphelenmemin en büyük sebebi,diğer bir sebep ise az önce Sapphire'in sitesinden ürün kaydı yaptığımda bana kayıt tarihini 8/22/2014 5:29:00 AM şeklinde gösterdi fakat kaydı yaparken saat 00:15 falandı,şüphelerim iyice artmaya başladı sizce böyle birşey yapmış olabilirlermi ?

    Gaziemir vatan offf acayip problemli yer kolay gelsin sana




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.