Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar aldığım ürüne çöktü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 22.03.2023 tarihinde, %15 indirim fırsatından yararlanarak web sitesi üzerinden, yeğenime topladığım bilgisayar için kasa, ram, ssd sipariş ettim.

    Aynı gün ssd fiyatı 80 tl düşmüş. Buna rağmen aldığım fiyattan, 25.03 tarihli fatura kesilmiş. Müşteri hizmetlerini aradım, ''fiyat farkı için yapacak bir şey yok, siparişi iptal edin'' cevabı aldım. kasa, başka mağazadan farklı fatura kesilerek gönderildiği için onu teslim aldım. Ram ve ssd siparişini kargolanmadan iptal ettim. 24.03 tarihinde 4756.6 TL tutarında, sadece ram sipariş ettim. Halen ''Siparişiniz İstanbul (Bostancı) mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor'' notu var. Defalarca aramama rağmen tek dönüş alamadım. Bu süre içerisinde ram fiyatı 6211 TL oldu. E Devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet oluşturdum. Çözülmesi 4-6 ay sürer denildi. 20 yıldır, Dealextreme, Aliexpress, Ebay, Amazon gibi yurtdışı siteler dahil bir çok yerden alışveriş yaptım. Böyle bir ÇARESİZLİK yaşamamıştım. 25 yıllık müşterisi olduğum, kendime, eş dost akrabaya, arkadaş çevreme alışveriş yapmış ya da alışveriş yapmalarına vesile olmuş,

    İST Elmadağ'da ufacık dükkanlarından, belki de, bizzat sahibinden alışveriş yapmış biri olarak sizlere tavsiyem; Siparişinizi onaylamadan önce bir daha düşünün. Saygılar.




    Vatan Bilgisayar aldığım ürüne çöktü.


    Vatan Bilgisayar aldığım ürüne çöktü.







  • 80 tl nin peşine koşarsan hocam işimiz var.

  • Ben de, kural tanımaz, verdiği sözü tutmaz firmaların özgüveninin kaynağını merak ediyordum. Aydınlanmış oldum. 80 TL ye takılıp Vatan Bilgisayar'ı savunmaya çalışırken kaçırdığınız bir nokta var; an itibari ile 15 gün oldu ürün kargolanmadı. Hak etmişsin diyorsanıız o başka...

    Bir de; tüketicinin hakkını araması için tutar ne olmalı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

  • Şikayetvara girin büyük milyon dolarlık firmaların insanları nasıl dolandırdıklarını görün. . 3 ayda vatan bilgisayara 4500 şikayet gelmiş 250 tanesini çözmüşler. TV de reklamını gördüğünüz her firma dürüst değil artık insanlarımızın uyanması lazım.


    Vatan bilgisayar ikinci el ürünleri sıfır diye satan . İmei kopyalanmış telefon satan. Onlinedean ödeme çekip çekmedik diye müşterisinin parasına çöken bir firma. Şimdi birileri gelip Vatan Bilgisayar hakkında bunları yazdığım için bana saldıracaklar. Saldırmanıza gerek yok Şikayetvara girin insanlar nasıl mağdur olmuş görün.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.