Şimdi Ara

Vanda iğrenç olay(Yine imam) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
10.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

    Her grubun çürük yumurtası vardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne varsa islamcılarda hacılarda hocalarda var


    Hangi pisliğin altına baksak camii hocası çıkıyor çocuğu yaşındaki kızla veya erkekle ilişkiye giriliyor bu nasıl cezasız kalıyor çok garip çokk

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasasa671

    İmam olup taciz eden kişi ne kadar aptalsa, ona bakarak tüm imamları tacizci olarak görmekte bi o kadar aptallıktır.

    Eskiden böyle mantıksız düşünen insan sayısı çok nadirdi, ama forumda %70'i geçmiş olmalı ki artık tek gördüğüm yorum onlarınki.



    Alıntıları Göster

    Bu da %70'lik bir kesimin artık bir şeyleri sorgulayabildiğini, sorguladıktan sonra bir adet çürük maddenin tüm sepeti çürütebileceğini idrak etmiş olması anlamına geliyor.


    Bence bu duruma sevinilmeli.


    Eğer bir dinde, "NORMAL VATANDAŞTAN 50 KAT FAZLA İSLAM BİLGİSİNE SAHİP OLMASI BEKLENEN, BU İŞİN ÖYLE VEYA BÖYLE EĞİTİMİNİ ALAN, DİN ADAMI DİYE GEÇİNEN, O YÜZDEN NEYİN CENNETLİK NEYİN CEHENNEMLİK OLMASINI SİZDEN BENDEN DAHA ÇOK BİLMESİ GEREKEN" bu tip sapık, tacizci kişiler ortaya çıkıyorsa, üstelik bu işten ekmek yemeyen, din adamı olmayan tiplerden daha fazla bu olaylara adı karışıyorsa, bir sıkıntı var demektir.


    Bilinç kazanmadan din eğitimi verilmemesi gerekir. Çocuk, birey, yetişkin fark etmeksizin, kişilere bir şeyleri sorgulamayı bilmezken, bilgi vermek için değil, inandırmak için din eğitimi verilirse sonuç böyle oluyor.


    Dikkat edin, ülkedeki %90 dini eğitimlerde amaç bilgi vermek değil, inandırmak üzerinedir. Eğitimi verenler, ilk önce inanmazsanız şu olur, bu olur ile işe başlarlar. Sonucunda da sadece ve sadece inandığı için kendisini kurtuluşa ermiş zanneden sapık, maganda, ruh hali bozuk kişiler ortaya çıkıyor.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: lextor

    Bu haberler şunu akıllara getiriyor: 28 Şubat süreci. Hergün yeni bir Müslüm Gündüz vakası çıkıyor. Normal değil bu durum. Olan gerçek müslümanlara oluyor.

    Müslüman tecavüzcüdür.
    Müslüman pedofilidir.
    Müslümanın tek derdi uçkurudur.

    Son bir ayda çıkan haberler bunları akıllara getiriyor. Perinçek kafası devlete yine sinmiş.

    Tarikatlar kapansın. 5 yaşında ki Hristiyan, Musevi, budist çocuk dini eğitim alsın ama müslüman ailenin çocuğu almasın çünkü taciz edilir. Algı.

    Peki konuya dönersek bunu yapan islam düşüncesini benimsemiş kişi mi? Kesinlikle hayır. Tecavüzcü, psikolojik sorunlu pisliğin teki. Tıpkı müslüman olmadan bu pisliği yapan bir insan gibi. Peki normal bir insan olunca 8 milyar insan da mı tecavüzcü oluyor?

    Algı.

    Algı değil aslında. İçinde gerçekler de var.


    Mesela bir seri katil bir kişiyi daha öldürdüğünde garipsiyor musunuz ? Adam zaten bilmem kaç kişiyi öldürmüş.


    Ama hayatını o ana kadar çok doğru ve düzgün yaşamış saygın bir profesör birisini vahşice katletse tuhaf gelir.


    Aslında tüm canlar eşit. Öyle değil mi ? İki ölüm de acı, geride kalanlara büyük bir enkaz demek. Ama profesörün yaptığı daha çok dikkat çeker.


    Müslüman muhabbeti de bu. Son din, hak dini, en gerçek din deniyor. Ama bu vakalar bu dinde daha fazla görülüyorsa daha çok göze batıyor.


    Ama dediğinize göre Musevi-Budist bilmem kim istediği eğitimi alsın. Müslüman almasın. Siz algı demişsiniz. Ancak Müslüman devletlerin medeniyet seviyesi çok düşük. Bu tip olaylara daha çok rastlanıyor. Bu algı değil. Gerçek.


    Eğer bizde de önce doğru eğitim, sorgulanabilir bir eğitim verilip, üzerine din eğitimi verilirse kim neyi isterse alsın. Kimse karışmaz. Zaten o zaman önce sorgular, sonra inanır insanlar inanmayı seçiyorlarsa.


    Biz de inanmazsan bak şu olur, bu olur, yanarsın ile başlıyor eğitimler. Bilgisinden önce olası cezaları anlatıyorlar 5-6 yaşındaki çocuğa. Sonra inançlı büyüdüğünü zanneden çocuk aslında korku ile büyüyor. Tüm duygularını saklıyor. İçine kapanıyor. Cinsel ilişki yaşamayı yasak ve korkunç bir şey olarak görüyor. Bir kız/erkek eli tutmaktan korkuyor. En sonunda da dışa vurumu bu gibi olaylar oluyor.


    Önce bu noktanın düzeltilmesi lazım. Sadece din değil, her noktada önce sorgulayabilme yetisi kazandırılmalı, sonra eğitim verilmeli.





  • Erol Mütercimler'e 81 ilde dava açıyoruz....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Sözde Kınadığı bir haberi başkasına inş olur diye sarfetmesi sizin işiniz din düşmanlığı başka birşey değil yeterki hacı hoca olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Sadece hacı hocaya laf sarfedeceğine dünyaya bak neler oluyor bitiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Din ile insanları baskılarsanız sonuçları böyle olur.. İnsan doğası gereği özgür yaratılmıştır, siz onu dinle baskılarsanız o kişi düşüncelerinde özgür olmayı deneyecektir. Bu şuursuz imam düşüncesini gücünün yettiği bir kişi üzerinden özgür bırakmayı denemiş. Tek tek araştırırsanız sözde din adamıyım diye gezen tiplerin bu konuda nekadar çok ifşa olduğunu görebilirsiniz. Sadece bu yüzden bile Ateist olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.. Beyin yerine patates taşımıyorsanız inandığınız herşeyi SORGULAYIN..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gün de çocukların istismar edilmediği,kadınların öldürülmediği yada tacize uğramadı bir sabaha uyanalım.

    Pedofilinin dini,ırkı,rengi,mezhebi olmaz.Öbür tarafta pos bıyıklı siyahi zebaniler karşılasın tüm pedofilileri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoSSgO

    Bu mesaj silindi.

    Parayı kötüye kullanan milyonlarca insan var ama hiç birinde suç paranın denildiğini duymadık. 8 milyar olay daha olsa yine para suçlu olmaz, tıbbı kötüye kullanan, organ mafyasına çalışan yada sırf para için ameliyat yapan (özel hastaneler dolu) doktorlar var ama tıp suçlu değil, dini kötü emelleri için kullananlara gelince direk din suçlu, güzel kafan varmis ergen kardeşim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icerde çürümek?

    Şu an adam. Öldürseniz dahi denetimli serbestlik ile 2 saatte saliyorlar. İmam azıcık dokunmuş diye yaklaşık 12 dk içinde serbest. Delil yetersizliğinden de beraat.. Hatta kovuşturmaya gerek görülmemiştir..


    Fıtratında var bu işin olabilir mantığı ile bu haberleri görmeye devam edeceğiz. Tbau bunlar haber olup gördüklerimiz sadece...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sâwyer

    Din ile insanları baskılarsanız sonuçları böyle olur.. İnsan doğası gereği özgür yaratılmıştır, siz onu dinle baskılarsanız o kişi düşüncelerinde özgür olmayı deneyecektir. Bu şuursuz imam düşüncesini gücünün yettiği bir kişi üzerinden özgür bırakmayı denemiş. Tek tek araştırırsanız sözde din adamıyım diye gezen tiplerin bu konuda nekadar çok ifşa olduğunu görebilirsiniz. Sadece bu yüzden bile Ateist olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.. Beyin yerine patates taşımıyorsanız inandığınız herşeyi SORGULAYIN..

    Çifte standart uygulanmamali, hiç bir düşünce ideoloji ile insanlar baskılanması, o yüzden İslam özgür iradeye önem verir ve insanların kendilerinin inançlarını seçmesini ister. Kuran'da dinini dayatanlar musrikler olmuştur hep. Din ile insanları baskilayanlara ornek olarak firavun vardır, oda en zalim karakterdir. Islam bir davranış değildir bu yani. Dediğin gibi kardeşim inandigin herşeyi sorgula, muhtemelen ergen ateistsen şimdi üzerime saldirirsin, bende eskiden ateisttim kuran okudukça insanların inandıkları dinle alakalarinin olmadığını gördüm. Kuran mealini oku topluma bak yeminle gram benzerlik görmezsin. Hatta bir ömür inandiklari dinin bir ayetini bile bilmez kimse. Bilen imam hocalarda geleneğin dayatmalariyla okurlar, başka kitaplar üzerinde öğrenirler kuranı. İlmihaller, akaid fıkıh kitapları ana kaynaklaridir, asla kuranı kaynak olarak okuyarak dini Kur'an üzerinden ogrenmezler, mezhep öğretileri devreye girer ve mezhep kitapları okunur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 15 Eylül 2020; 10:3:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enes4125

    Parayı kötüye kullanan milyonlarca insan var ama hiç birinde suç paranın denildiğini duymadık. 8 milyar olay daha olsa yine para suçlu olmaz, tıbbı kötüye kullanan, organ mafyasına çalışan yada sırf para için ameliyat yapan (özel hastaneler dolu) doktorlar var ama tıp suçlu değil, dini kötü emelleri için kullananlara gelince direk din suçlu, güzel kafan varmis ergen kardeşim.



    Alıntıları Göster
    36 yaşındayım, dinin nelere yol açtığını yeterince gördüm kardeşim. Kimsenin bana din anlatmasına gerek yok. Neyin ne olduğunu anladık.Din kendi kendine bana ne ise yaradığını anlatıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • din dediğin müslümanlık müslümanlık dediğin kur an ise. Kitabın neresinde hacı hoca imam yazıyor ?


    anca siz din adı altında dini kirleterek müslümanları rezil ederek birbirinizi bademleyin.


    sen ve senin gibileri allah sılah etsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 15 Eylül 2020; 12:8:14 >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Yav boş çene yapıp durma.. Sanki yedikleri pisliği savunuyormusuz gibi birde iftira atmaya calısıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 15 Eylül 2020; 12:15:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyni yıkansın diye 6-15 yaşındaki çocukları gönderen ailelerindir sorumluluk.. aptalsınız.

  • Enes4125 kullanıcısına yanıt

    Yaşım epey var yani yetişkin bir Ateistim. Lakin kuran konusunda pek çok kimseden daha bilgiliyimdir. En son dünyada 4133 adet din çeşidi vardı. Yani dünya din çöplüğüne dönmüş millet neye inanacağını şaşırmış herkes bizim dinimiz daha süslü moduna girmiş, bu moda girmeyen insanlar zaten gösterişten uzak ve bizlerin takdirini kazanmış nadir insanlar. Ancak geri kalan topluluğa seslerini çıkarmıyor ve onların yanlışlarına engel olmuyorlar işte sorunda buradan kaynaklanıyor. İnsanlar sırf buyüzden araştırmadan etmeden bir dinden çıkıp artık Ateistim diyebiliyor. Oysa gerçek bir Ateist bilgili ve kuranı bile yorumlayabilecek donanıma sahiptir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O.ç. desem yetmez. Şerefsiz desem övgü kalır!


    Yazık çocuğa da yaptığı mesleğe de temsil ettiği dine de...

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.