Şimdi Ara

Valorant çıkış tarihi açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    hayatımda gördüğüm en cahilce yorum olabilir. script ve farmbot vsr evet ama fazla hasar atma nedir ya Yani böyle bir şeyin olmasına inanman için ya 12 yaşında olacaksın ya da online oyunlardaki serverlar hakkında hiçbir fikrin olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada bana sallayan arkadaşları anlıyorum, ama olayı kendi mantık çerçevenizde yorumluyorsunuz. En basitinden oyunda verdiğiniz hasarlar client üzerinden hesaplanıyor, sunucu sadece diğer oyunculara bu değerleri iletmekten başka bir şey yapmıyor (bazen client tarafından gelen değere güvenmediği oluyor ama bu çok astronomik değerlerde geçerli). Lol için bu ezelden beri böyle ve halen devam ediyor. Güncel olmayan bir örnekhttps://www.youtube.com/watch?v=RkqVQ1aYKVE&feature=emb_title bu videoyu yükleyen kişinin malum hile forumunda konusu mevcut.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    Hasarlar client üzerinde hesaplanmıyor. Hasarlar client üzerinden hesaplanıyorsa şuanda lol oynayan herkes reddit ve benzeri platformlarda birilerinin hile kullanması ile alakalı konular açardı. Şüphelerini dile getirirdi. Server'ın tek amacı, diğer oyuncular ile buluşmamızı sağlamak mı? Milyar dolarlık şirket olan RIOT, multiplayer oyun tasarlıyorken, server'ı sadece bu sebeple mi kullanıyor? Multiplayer server design makalelerinde hep şu yazıyordur: "Never trust the client"

    Hasarın client'ta hesaplandığını veya buna benzer önemli fonksiyonların client'ta yapıldığına dair şüphelerin varsa reddit'ten cevap alabilirsin.

    Videoda bahsedilen şeye exploit deniyor. Cheat Engine ile yapılmıştı hatta. Bir keresinde de mahvolmuş eşyası ile tek atma bug'ı vardı(script ile). Fonksiyon parametresi değiştirilerek, değişkenlere beklenmeyen değer verilerek veya yapımcıların düşünmediği fonksiyonların art arda çağırılması ile oluşan exploitler olabiliyor. Ancak böyle önemli şeyler milyonda bir karşımıza gelir, görmüşsek kendimizi şanslı sayarız. Hile forumlarında hala öyle şeyler yok.

    video notu: lol'de ezelden beridir devam ediyor diyip 2012 yılında video ile örnek veriyorsun, kendin demişsin bu eski diye. 8 sene önceki video. İlk yazdığın yorum hala yanlış, kaynaksız ve oyunun güncel sürümüne uygun değil. Hasar arttırma hilelerinin kol gibi gezdiğine dair güncel linkler atarsan güzelce tartışabiliriz.




  • Valorant çok basit bir oyun, üstelik yaş kitlesi ufak, ilkokul çocuğu bile mikrofondan küfür ediyor, gülme krizine giriyom 😄 Şundan eminim ki oyundaki en büyük oyuncu benim 😑 (yaş 33). Battlefield 1'deki gibi 40 yaşlarındaki oyunculara rastlamak imkansız Valorant'ta, en büyük oyuncusu üniversite öğrencisi benim haricimde 😄 E zaten ücretsiz oyun. Fakat BF1'deki hile yoğunluğu bıktırdı beni, ben de hile konusunda mücadele eden oyun şirketlerini araştırayım demiştim, bu konuda açık ara en iyisi Riot Games şirketi imiş (League of Legends [lol] oyununun da yapımcısı), o yüzden o şirketin FPS oyunu olan Valorant'a başladım, gerçekten de hile sıkıntısı sıfır, efsane yazılımları var, tek kötü yanı yaş ortalamasının çok kötü olması. Ping açısından da çok iyi; ortalama 32 pingle oynuyom, yani serverlerı da kaliteli. Keşke BF ve CoD oyunları da hile konusunda bu kadar iyi iş çıkarabilseler...





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.