Şimdi Ara

VAKIFBANK 30 KASIMA KADAR 4 ADET 75 TL AKARYAKITA 25, 6 ADET 75 TL AKARYAKITA 40 TL W

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DAHA ÖNCE PAYLAŞILMAMIŞ SANIRIM
    VakıfBank Worldcard ile 5-30 Kasım 2016 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 75 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinize 25 TL, 6 adet 75 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinize 40 TL Worldpuan hediye edilecektir.
    Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler, asıl karta dahil edilecektir.
    Bir müşteri kampanyadan en fazla 40 TL Worldpuan kazanabilir.
    Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numarasından YAKIT yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
    BusinessCard'lar, Bankomat Kartlar, nakit çekim, internet alışverişleri, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuanlar 13 Aralık 2016 tarihine kadar bireysel ve kullanıma açık kredi kartına yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 23 Aralık 2016’dır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 24 Aralık 2016’da geri alınacaktır.
    Aynı gün tek seferde yapacağınız akaryakıt alışverişlerinin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
    Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
    TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
    VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.







  • OPET İN HARCADIKÇA HARF TOPLA KAMPANYASIYLA İYİ BİR KOMBO OLUR TOPLAM 60 TL
    Kampanya, 5 Kasım – 5 Aralık 2016 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin 30 Kasım 2016 tarihine kadar TOPLA yazıp boşluk bırakarak Opet Kart veya cep telefonu numaralarını 6738’e SMS (kısa mesaj) ile göndermeleri gerekmektedir. Kampanyaya katılabilmek için SMS metninde yer alan Opet Kart ya da cep telefonu numarasının Paro sistmeninde aktivasyonunun yapılmış olması gerekmektedir. Kampanyaya başarılı katılım yapan müşteriler Opet Kart veya cep telefonu ile farklı günlerde yapacakları tek seferde her 100 TL’lik benzin veya motorin alışverişlerinde bir harf toplayıp sırasıyla çıkacak harflerle “OPET” kelimesini tamamlayıp, toplam 20 lira değerinde Yakıt Puan kazanacaktır. Yakıt Puan yüklemesi kampanya kayıt SMS’inde yer alan kart veya cep telefonu numarasına yapılacaktır. Sadece cep telefonu ile kazanılan Yakıt Puan’lar kampanyaya ve sisteme dahil Opet istasyonlarında market görevlisine cep telefonu numarası söylenerek “Cepten Tanıma” uygulaması üzerinden harcanabilir. Opet Kart ile kazanılan Yakıt Puan’lar, kampanyaya ve sisteme dahil Opet istasyonlarında kart ile eşleşen cep telefonu ile “Cepten Tanıma” uygulaması üzerinden ya da kart ile harcanabilir. Yakıt puan’ların son kullanma tarihi 31 Aralık 2016’dır. Kampanyaya katılım her operatörün kendi tarifesi üzerinden 1 SMS (kısa mesaj) olarak ücretlendirilir. Yakıt Puan’ların harcanabilmesi için puan yüklenen Opet kart veya cep telefonunun Paro sisteminde aktivasyonunun yapılmış olması gerekmektedir. Kampanya sınırlı sayıdadır. Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Benzin veya motorin alımında geçerli olacak şekilde yüklenen Yakıt Puan’lar, kampanyaya ve sisteme dahil Opet istasyonlarında tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri benzin ve motorin ürünlerinde geçerli olup LPG’de geçerli olmayacaktır. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiwww.opet.com.tr adresinden alınabilir. Kampanyaya katılım gösteren gerçek kişiler yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılırlar. Opet kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma haklarını saklı tutar.




  • Teşekkürler hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir kampanya daha eklendi. Kampanyalar

    Opet İstasyonlarında 30 TL indirim!

    Kampanyaya katılan World üyesi OPET ve SUNPET akaryakıt istasyonlarından 15 Kasım – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde 4 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişine, 1-10 Ocak 2017 tarihleri arasında World üyesi OPET ve SUNPET istasyonlarından minimum 30 TL akaryakıt alımı yapıldığında 30 TL indirim verilecektir.
    Kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak alışveriş yapılan kredi kartının son 6 hanesinin SMS ile 6635’e gönderilmesi gerekmektedir.
    1-10 Ocak 2017 tarihleri arasında World üye işyeri olan OPET ve SUNPET istasyonlarından minimum 30 TL değerinde akaryakıt alımı yapılmaması durumunda kampanya geçerli değildir.
    SMS gönderimi ile kampanyaya son katılım tarihi 31 Aralık 2016'dır.
    Kazanılan indirimler 19 Ocak 2017 tarihinde alışverişin yapıldığı kredi kartlarına yansıtılacaktır.
    Aynı gün içerisinde yapacağınız alışverişlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır.
    Kampanya müşteri bazında olup, her müşteri en fazla 30 TL indirim kazanabilir.
    Alışverişin iadesi durumunda kampanya geçersiz olacaktır.
    Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat kartlar, Worldpuan ile yapılan alışverişler ve iade edilen işlemler dahil değildir.
    TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99'dur.
    Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
    Kampanya kapsamında alışverişlerin anlaşmalı World pos cihazı üzerinden yapılması gerekmektedir.
    VakıfBank ve Yapı Kredi Bankası kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdremre -- 18 Kasım 2016; 22:33:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Opetten 4*100 yapılırsa ve ykb world posundan geçerse 30+25 fayda sağlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vakıfa lanet olsun. Yok world posu yok bilmem ne. Kaç kere yatırmadılar puanları. Adamların world posu yok onu mu kovalayım tek tel mağaza gezip. Ortak posa geçti her yer. Eski kafayla iş yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wp vermesi ve pos zorunluluğu olmaması nedeniyle girdim bakalım. iki 75'lik de enişteye aldırdık. opet 100tl ve puan ile birleştirenler için destansı olur.
  • 6 defa 75tl world üye işyerinden akaryakıt aldım.Puanlar halen yatmadı.13 aralıka kadar yatacak yazıyordu.Vakıfbank ne zaman tam yaptı ki işini
  • Benim bugün yatmış 40 wp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arif32

    Benim bugün yatmış 40 wp

    Bugun mu yattı peki ? halen bekliyorum.MH sms atılmış şartlar sağlanmış diyor ama ne zaman yatar biz de bilmiyoruz diyor.
  • Baktım hala yatmamis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.12.2016 da yatmış görünüyor.
  • Bende de yok daha
  • Benim 40 tl yatmis
  • bende halen yok
  • benim halen yatmadı bu vakıf kadar rezil banka görmedim.bir de bilet almak için puanları bekliyoruz.mh sms atılmış harcamalar tamam diyor bir de reziller ya
  • Dun 25 yatti bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.