Şimdi Ara

vaillant kombi performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar

    geçen hafta 17.000lik vaillant turbo tech plus kombi taktırdık. ev zaten 2+1 70m2 küçük bir ev. bugün ilk defa kaloriferler için açtım. yaklaşık 1 dk içinde tüm petekler ısınmaya başladı. tahminimden çabuk ısınıyor gibi. fakat anlayamadığım birkaç konu var.

    1- sıcak su konforu üst seviyede denilen cihaz banyoya 30-40 saniyeden önce sıcak su veremiyor. (cihaz normalde kapalı duruyor. sadece banyo zamanı açıyorum) bu süre bana uzun geldi sizce normal mi?

    2- kombiyi yeni yeni çalıştırdığımız için midir bilemiyorum ama çalıştığı süre içinde yanık bakalit kokusu gibi bir koku geliyor. gelen servis 10 dk cihazı çalıştırıp gitti. hiçbir ayar vs. yapmadı. servise de sordum bu kokuyu. normaldir geçer dedi. fakat bugün kalorifer için aktığım ve 2-3 saattir açık olduğu için insanın hafif genzini yakan bir koku geliyor kombiden. yeni takılan kombilerde bu koku normal midir yoksa birazdan diğer dünyaya göçecekmiyim acaba :)

    3-kombi bana gürültülü geldi. çalıştığı sürece uğultuya benzer bir ses geliyor. gece uyurken falan çok rahat duyulan bir ses. bu özelliği de pek hoşuma gitmedi. vaillant en iyi kombi diye aldık ama hata mı ettik acaba ?







  • Bu soruya benzer bir çok soruyu bir yerde gördüm hatırlıyorum...D.H.FORUM.....DOĞALGAZ KOMBİ TERCİHİ.....Adında bir topik olabilir....saygılarımla...
  • 140 sayfa konuyu tek tek okumam çok zor. 20-25 sayfa inceledim ama bulamadım. peki tek birşey sorayım. kombiden çıkıp ilk odaya giren borudan kuş sesi gibi cik cik cik ses geliyor. kombi hattına bağlı olan ilk kalorifer peteğinin civatasını açtığımda su ile beraber hafiften tıss pıss şeklinde hava çıkıyor. sora videyı sıkıyorum ama yarım saat sonra tekrar kuş sesleri eşliğinde tekrar havasını alıyorum. diğer peteklerde ses veya hava sorunu yok. bir kalorifer peteği neden hava yapar ? bu ses kronik olursa söküp atıcam galiba o peteği...
  • sorunu çözdünüzmü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.