Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (979. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nightblueist Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.049
Cevap
601
Favori
970.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 977978979980981
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Hocam keşkelerle hayat geçmez. Emin ol ray sigortayı o zaman satmamış olsaydın biraz yükseklikten sonra "bu daha da yükselmez" deyip yine satardın. Bu zamana kadar elinde tutar mıydın mesela, kendine inanıyor musun? Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 


    Şu zamanda şu kadarlık şu hisse alınsaydı şimdi şu kadar milyon ediyordu gibisinden paylaşımlar bana çok gerçek dışı geliyor. O hisseyi o zamanlarda o fiyata çok az insan aldı, onlar da pek ortalıkta görünmez zaten. Zor olanı, riskli olanı yapan insan sayısı az. Ama iş işten geçtikten sonra "2014'te 100 lot bilmemnesi olanın şimdi 5 milyonu olacaktı" demesi kolay.


    Bence borsada bir şeyi ya kendinden emin olarak yapacaksın ya da yapmayacaksın. Keşke demeyeceksin çünkü borsada fırsatlar bitmez. Geriye dönüp bakarsak hep keşke deriz, çünkü gözümüz hep kaçırdığımız fırsatlarda olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 6 Mayıs 2024; 22:47:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Kasım aralık gibi hisseler vardı sanki paylaşıyordun hocam onları ne zaman almıştın ki para kasası sana atp vs aldırmıştı sanki onlarda iyi gitti.

  • Açıklanan bilançolara bakıyorumda ky bilanço okumasını öğrenmemiş bu sezon öğrenecek. Tahmin ediyorum ytd tabi pd / dd ufak şirketlere yönelim artabilir.

  • Enerji bilançolarina bakarsak şuan en güzel bilanço gesan ve europwerda gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arondir kullanıcısına yanıt

    işte mayıstan satmıştım ekim de falan kızgınlığım geçmişti. tekrar bist100 den alımlar yapmaya başlamıştım. ocak 2024 itibariyle de kendim hisse alıp satmayı bıraktım paramı fonlara yatırdım. şuan paramın %55 i GZN kodlu fonda kalanıysa kcv,cpu,ıdl,eyt fonlarında. bir de fiziki altınlar ve bir de 3 tane abd hissesi var.

  • Aya fonu nisan portföy dağılım raporu bugün yayınlanmış. Yaptığım hesaplamaya göre nisan 2024 te fon başına 0,35106 civarı temettü toplamış gibi gözüküyor. Mayıs ve haziran portföy dağılım raporunu da hesaplayıp temmuzda toplam ne kadar temettü ödeyecek bakacağız.


    Yatırım tavsiyesi değildir, hesaplamalarda hata olabilir.

  • güncel durum

    Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
  • ONUR-40 kullanıcısına yanıt
    Astor'u unutmamak lazım. Smrtg de fena değil. Alfas ve Yeotk hala göndermedi. Cwene bilanço kötü değil aslında ama bizim yatırımcımız sadece net kardaki mavi çubuğa odaklı baktığı için kötü sanıyor. Enflasyon muhasebesi birçok bilançoyu kötü etkiledi. 2024/3 bilançolar gelince KY tarafında rüzgar tersine dönebilir.


    Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msty85 -- 7 Mayıs 2024; 11:8:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    E ozbey hocam, dedik sana yapma etme. paranın duygusu yoktur diye :)


    Öfke ile kalkan zarar ile otururUzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

  • msty85 kullanıcısına yanıt

    hocam astor her ne kadar adı astor enerji bile olsa enerji şirketi olarak kabul edilmiyor. ilgili endekse de dahil değil (Xelekt) astor BIST METAL ESYA MAKINA endeksinde

  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Ama özellikle Alfas ile Sasa ve Hektaş arasındaki ekürilik ilişkisi gibi uzun zaman birlikte yol aldılar. Astor'un hareketleri enerji endeksini ister istemez etkiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.


    İnvesting sitesindeki yorumlardan borsa'ya dair yükselecek veya düşecek diyenleri siteden ip adresi vs alıp mahkemeye verebiliyormuyuz ? Böyle bir hakkımız var mı ? Sonuçta yükselecek diyen kişide düşecek diyen kişide manipule ediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 7 Mayıs 2024; 13:28:56 >
  • paramın %8 i ile yeni bir temettücük portföyü oluşturdum. 9 hisseden oluşan bu portföyü gerçekten uzun vadeli duracak. . ekranda gözüken 299k nın 205k sı yabancı hisse. o yabancı hisseler ise mastercard,visa,paypal

    Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 7 Mayıs 2024; 14:11:56 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Yakıştıramadom özbey temettü diyip temettünün mucidini almamanı :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun Vadeli Borsa Yatırımı GünlüğümTacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş.youtube
    🔴Tacirler Yatırım hesabı açmak için: https://tacirler.com.tr/yatirim-hesabi-ac Tacirler Mobile Uygulamasını indirmek için: 🔴App Store: https://apps.apple.com/tr/app/tacirler-yat%C4%B1r%C4%B1m/id1611550436?l=tr 🔴Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foreks.android.tacirler&hl=en_US&pli=1 00:00 Not Artırımı Sonrası Beklentiler 06:15 Yabancının Tahvil ve Borsaya Girişi 07:23 10 Bin Üstü Kalıcılık 09:08 Bir Satış Gelirse... 10:56 Endeks Hedef Revizyonları 12:40 Bilanço Dönemi 14:50 Para Giriş ve Çıkışları 16:15 Yatırımcı İçin İpuçları 19:27 Ajanda #borsa #bist100 #xu100 #endeks #ekonomi #dolar #dolartl #usdtry 🔴DİKKAT: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmet, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=WW9wuulw7BE
  • Arondir kullanıcısına yanıt

    temettünün mucidi kimmiş? ereğli diyorsan ereğli yerine onun alt iştiraki olan isdemir var ya

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Olmaz özbeycim baboli köşeye semboliktr olsa koyman lazımdı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
  • 2 gün önce ülkemizin kredi notu yükseltilince Borsa olumlu etkilenir diye düşünmüştüm ama etki filan olmadı. Yalnız aynı gün Enflasyon oranının açıklandığı gerçeğini hesaplamamışım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Hocam sanki sende zamanında EGEEN de var dı değil mi ? Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

  • 
Sayfa: önceki 977978979980981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.