Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (966. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dahayenibaşlıyoruz , Caykurlu Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.500
Cevap
601
Favori
943.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Fon çok alıp satıyorumda hissede senede totalde 5 kere halka arzlar hariç tabi. Doğrıiu diyorsun aslında giç gerek yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BayKukla kullanıcısına yanıt
    Piyasa kırmızı iskontolu alırım diyordum üçüde yeşil :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resmen ****lik dönüyor endex eksi -0,50 iken benim hisseler -5 bügün endex +2 ye geldi benim hisseler yine eksi

  • Kafayı duvara vurucam şimdi bist 30 ve bist 100 -1 ken benim alacaklarım 0 dı düşsünler diye bekledim %2 yukarı attı hepsi :( ölüyü diriltim resmen. Mecbur haftaya perşembeye kadar tl de ter dökecem faiz kararında umarım bir fırsat verirler.

  • Merhaba temettüden sonra maliyetin düşmesi gerekmiyor mu bunun için bir süre var mı? Ziraat borsa hesabım var bu ay bazı hisselerden temettü aldım ama maliyet düşmedi.

  • Mehham M kullanıcısına yanıt

    temettü ile tekrar hisseyi alman lazım diye biliyorum

  • Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
  • Alark dün sebepsiz yere %6-%7 düşmüştü, sonrasında gece yarısı kap atıp bilanço açıkladılar, çok kötü bilanço sonrası bugün de taban kapatmıştı. Kötü bilanço öncesi gelen satışlar içerden bilgi sızdırıldığı iddiasını doğurdu. Ekgyo ve alark için aynı şeyler söyleniyor, haksız rekabet var işin içinde. Bilanço öncesi haber alanlar erkenden satıp elden çıkarmışlar hisseyi. Ayrıca alark için yapılan sunumdaki kar beklentisi ile açıklanan arasında dağlar kadar fark var. Twitterda bundan muzdarip bir yığın insan var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm

    Sırf bu var diye yabancı fon almayı bırakmıştım. Az daha yola gelsin eski göz ağrım aft yay a kavuşurum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mehham M kullanıcısına yanıt
    Yok düşürmüyor maliyeti. Sermaye artırımında birkaç gün sonra düşüyor maliyet ama temettü de düşmüyor maliyetin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 ay önceki halka arzlar 4-5 kat gitti, denk geldğimiz döneme bak bizim girdiğimiz arzlar resmen sürünüyor iyice içeri giriyoruz... Yüzüne bakılmayan gümüş bile 1 ayda koptu gitti, değerli metallerin yazı olacak herhalde




    Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
    Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğümwww.sozcu.com.tr
    Borsalarda Fed ve İsrail sarsıntısı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/borsalarda-fed-ve-israil-sarsintisi-p40813
  • Uzun Vadeli Borsa Yatırımı GünlüğümMental Yatırımyoutube
    Türkiye'de ne zaman emekli olacağım diye düşünüyorsanız size kötü haberlerim var. Bundan sonra işiniz biraz yaş. Temettü emekliliği, BES, Altın, Gayrimenkul artık ne yaparsanız yapın ve kendi emekliliğinizi ayarlayın. Bu videoda bunun sebeplerinden ve başınıza geleceklerden bahsettim. Eğitici ve bilgilendirici içeriklerle dolu bu kanalı takip etmeyi unutmayın. 🚀 İzlemek istediğiniz bilgi seviyesini seçmeyi unutmayın: Temel, Orta, İleri veya Master Class. Bildirimleri açarak yeni videolarımızı kaçırmayın! Abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın. 🌐 Sosyal Medya Hesaplarımı Takip Edin: Facebook: https://www.facebook.com/mentalyatirim Instagram: https://www.instagram.com/mentalyatirim_/ Twitter: https://twitter.com/MentalYatirim_ Telegram: https://t.me/+PZI_YSj6sNZiMmRk Teşekkür ederiz ve kanalımıza hoş geldiniz! 🌟
    https://www.youtube.com/watch?si=bt5pe1Barqc0O2jT&v=Y-iUQb3av2c&feature=youtu.be
  • Mehham M kullanıcısına yanıt

    evet reelde düşmüş oluyor . düşüş hesabına yansımaz ise hisse değeri temettü kadar düştüğünden zarar etmiş gözükürsün. banka göstermiyorsa bankanın hatası. temettü ile tekrar aynı hisse alırsan maliyetin sabit kalmış ve hisse sayın artmış olur.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    İsa der ki :

    - Elmayı yediniz. Beyin gelisti, kendi kendinize ögrenmeye başladınız. Şimdi aklinizi kullanmazsaniz ayvayi degil naneyi de yersiniz.

    Elalemin varlik fonlari 110 milyar$ kar açıklayip gelecek nesillerin hayatini garanti altına alirken siz ne lokum yiyorsunuz da bu kadar borca batiyorsunuz? Önce hatanizi bulun..Yoksa zamanında Yahudilerin başına gelenler sizin de başınıza gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulcelik B kullanıcısına yanıt

    her canlı enflasyonu tadacaktır Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

  • Heyea kullanıcısına yanıt

    Firmanın biri 417 milyon lira zarar açıklıyor, piyasadaki seney sayısı 3.266.000 lot, tavan tavan götürduler. En son da 483 lira olmuş.

    Başka bir şirket de 2.7m lotu var, 85 milyon kâr yaptığına dair kap attı, ertesi gün taban oldu. Benim bu borsada inancım kalmadı maalesef. 3 5 kişinin eline kalmış oyuncak olmuş. Kafalarına göre takılıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin meslek muhasebe mi nickte yazıyor ama bilemedim. Meslek müşavirlikte bu enflasyon muhasebesi nasıl oluyor bilançolarda acayip farklı şeyler görüyoruz 10 kat özkaynak vs nasıl artabiliyor bazılarıda hiç etkilenmiyor bilginiz var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Katılmadığım nokta şu ki harçlıklarını biriktiren öğrenci örneğinde fon sıralamasında en iyi getiri yapan fonlara göre bir yorum yapmış. Ya en düşük getiri getiren fonları seçse idi? Son 5 yıldaki enflasyon da ortada reel getiri ne olurdu?


    Aslında hep aynı hatayı yapıyoruz. Kendi yatırımımızı en çok getiri sağlayan diğer yatırım araçları ile karşılaştırıyoruz. Bana göre öncelik enflasyon olmalı sonra altın, ev gibi daha sabit olan varlıklarla karşılaştırılmalı. Bir fon yada hisse alıp 1-2 yıl sonra 20 kat gitmiş başka bir fonla yada hisseyle karşılaştırınca saçma bir durum çıkıyor ortaya.

  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt

    Aslında orada mesele enflasyon üzeri kazanç ya da hangisi daha çok kazandırmış meselesi değil, herhangi bir birikim yapabiliyor olmak. Yoksa o paralar bir yerlerde yenip buhar da olabilir. O zaman enflasyon hesabı neye yarayacak?

  • 
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.