Şimdi Ara

UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir - 17 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
130
Favori
440.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Resmed Airsense 10 kullanıp myair özelliğini kullananlar için belirtiyorum, kullandığınız cihazın modem tipini kontrol edin (2G/3G/4G). Eski olan cihazlar genelde 2G modeme sahip ve yakında 2G baglantıları kapatılıp yerine 5G geleceği için bizim gibi 2G modemi olanlar artık bağlantı kuramayacaklar. Hatta ben şuan bile zaman zaman bağlantı kopmaları yaşıyorum. Sanıyorum bu 2G bağlantı tipi nedeniyle bu sorunlar yaşanıyor. Kontrol etmenizde yarar var.


    Kontrol etmek için cihazın Klinik ayarlarına girip Hakkında kısmına bakabilirsiniz.


     UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA




  • merhabalar yaklasik 6 sene once bazi sikayetlerim basladi (yasim su an 40) ve bu belirtileri uyku apnesi denen hastaliktan hic haberim olmadigi icin tek tek dr lara giderek arastirdim ve sonuc olarak hic bir sey cikaramadim bir suru belirtiye en son apneyi ogrendim sgk da teste girdim oda beni kbb ye yonlendirdi neyse burun egrilik dedi dr sgk da korktum olmadim ozelde oldum sonra bir daha bu isle hic ilgilenmedim aylar gectikce saha kotu oldum oldukca kabullenemedim bi turlu dr a gitmedim 4 sene sonra cok agir hissetmeye baslayinca gecen ay gittim ozelde test verildi girdim bugun sonucu aldim resim olarak eklicem esim yanimda oldugu icin panikledik biraz doktor ne anlatti ne dedi onu bile anlamadim tam lutfen bana biri cihaz ve maske konusunda yardimci olabilirmi cok yabanciyim.kafam almiyor bu kadar konuyu cunku odaklanamiyorumda  UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • axyboy kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun, bizler doktor değiliz ki, ayrıca gördüğüm kadarıyla siz zaten özel bir hastanede uyku testi yaptırmışsınız.

    Ayıp değil günah değil, tekrar gidin doktorunuza hocam o gün tam anlayamadım bana şunu baştan detaylıca anlatır mısınız deyin, sorularınızı sorun.

    Sizin raporda görünen orta derece uyku apneniz olduğu ve öncelikli olarak KBB muayenesi yaptırmanız gerektiği, yani belki burnunuzda bir konka ya da deviasyon varsa buralara müdahale edilirse belki uyku problemi yaşamayacağınız belirtilmiş.

  • butun formu okudum butcem resmede yetmedigi icin respirox g2s aldim.resmed n30i new maske aldim.ikisindende cok memnun kaldim.sessiz bir gunde alistim refleks ozelligi iyi solunumda.hic sıkınti cekmedim daha once.burun ameliyati oldum.gecmedi dr cihaz dedi simdi mis.gibi uyaniyorum butun sorunlarim gecti insallah hepiniz.iyi olursunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gnroses G kullanıcısına yanıt

    Nazal maskede yaşadığım ağız kaçağı sebebi ile resmed f30i full maske denedim. Gerçekten her şeyiyle çok rahat bir maske. Ancak önden hava atıyor. Eşim haklı olarak rüzgardan ve sesinden rahatsız oldu. ben de f30 maske denedim. Burun kısmı evet çok rahat ve çok sessiz. Ama alt kısmı alt dudağa baskı yapıyor ve dudağımın iç kısmına her gece minik minik kan oturuyor ve şişiyor. Şimdi resmed f20 ya da philips respironics amara jel denemeyi düşünüyorum. Tecrübe eden var mı acaba?

  • gnroses G kullanıcısına yanıt

    Burun değil de burun içi pillow maske denediniz mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drvimu kullanıcısına yanıt

    denemedim ama zaten işe yaramayacaktır. Ağız içi kaçağını önlemek için tam maske kullanmam gerekiyor.

  • gnroses G kullanıcısına yanıt

    Pillow maske olunca ayarlı gelen basınç nedeniyle ağız açıklığına düşme sayınız çok az olacaktır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Resmen Airsense10 Autoset cihazım için havafiltresini değiştirmem gerekiyor. Yurtdışından uygun fiyatlara getirten ve elinde fazla miktarda olan varsa, ücreti mukabilinde almak isterim. Yardımcı olabilecek arkadaşım varsa özelden bana ulaşabilirse sevinirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben hava filtresi olarak hergün kullandığımız maskeleri kullanıyorum. lastiği kopan maskeleri, filtrelere uygun olarak şerit halinde iki kat kesip yerleştiriyorum. Harika sonuç veriyor. Bir hafta da bir değiştiriyorum sip siyah oluyor. Aslında erimesem her gün değiştirsem yine olacak. Çok kullanışlı, herkese tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canbaba44 C kullanıcısına yanıt

    Amazon.com'dan alın.


    Filtre deyip geçmeyin, havanın filtre içinden rahat geçmesi gerekiyor ama aynı şekilde tozları da iyi şekilde tutması gerekiyor, yani kulağa basit gelse de cihaz için zor bir işlevi var filtrenin. Neticede sağlık açısından filtre, ihmal edilmemesi gereken bir parça.


    24 tanesinin Türkiye'ye nakliye dahil maliyeti 21 USD ye geliyor. ayda 1 tane değiştirseniz 2 senelik gayet makul olur. Ayda 1 dolar bile değil yani.




     UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA
     UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDAamazon.com
    Medihealer CPAP Filters for Resmed(One-Year-Supply) - Premium Filters for Resmed AirSense 10 - AirCurve 10- S9-AirStart-Series Machines - Medihealer Replacement Filters Supplies-24 Packs
    https://www.amazon.com/gp/product/B07QG1ZVND/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3D6NZQ22GX5SJ&psc=1




  • KODEM kullanıcısına yanıt

    13 yıldır maskeyi ve hortumu bebe şampuanı ile köpürtülmüş suda bekletip,yıkayıp kullanıyordum. İlk defa geçen hafta maskenin burun kısmını çıkartarak koydum şampuanlı suya. Hanım maskeyi hortumu durulayıp suyu klozete boşaltmış, tabi maskenin burun kısmıyla beraber :)

    Kaldık mı ayazda. İnternette yeni n30i burun yastıkçığı tek satılmaya başlanmış, en uygunu hepsiburada olduğundan 560,5 TL'na satın aldım. Ürün müstakil ambalajında geldi. Yani medikal firma bir maskeyi alıp parçalar halinde satmıyor.


    Benim gibi yeni versiyon n30i alıp elinde "kullanmadığı M boy burun yastıkçığını", S veya SW boy burun yastıkçığı ile takas edebilirim.

     UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA


     UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA


     UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KODEM -- 17 Ocak 2022; 15:49:13 >




  • KODEM kullanıcısına yanıt

    VALLA HEPİMİZDE M KULLANIYORUZ ARKADAS YAAA :)

  • M +1  UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA Bende

  • Resmed maske fiyatları uçup gitmiş..N30i maskeyi Amazondan alsak daha uygun olmaz mı..3 parça alacağız sanırım..vergi işi nasıl oluyor acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 24 Ocak 2022; 1:29:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    n11 n30i maskenın yenı versıyonunu aldım 1150tl ye.. ıcınden 3 adet buruncuk cıkıyor. amazona yenı versıyonu dusmemıs daha.. ama amazondan aldıgınızda vergıyıde alıyor sızden buraya geldıgınde hıcbırsey odemıyorsunuz

  • onrozc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 1 ay önce n11 de satıcı da, 900 liraydı..sabah alırım diyordum 1200 lira yaptı birden fiyatı

    Nasıl yeni versiyondan memnun musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 24 Ocak 2022; 11:24:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suan ıcın memnunum.. tamamen sılıkondan yapmıslar. o yuzden hava kacagı olabılıyor fakat tam oturmayı yakalarsanız kaçak olmayabilir. ince ayar yapmak lazım bıraz. on tarafını fıltrelı yapmaları gayet ıyı olmus. hem sessız hemde yanınızdakı kısıyı uyurken rahatsız etmıyorsunuz.. @eozen81 beyde kullanıyor aynı urunden onun da goruslerını alabılırz.

  • Bişey sormak istiyorum arkadaşlar. Bir yıldan beri Cpap kullanıyorum. Sessiz olsun diye Resmed Airsense 10 auto cihaz aldım ve yine resmed n30i maske ile kullanıyorum. Ancak aldığım günden beri cihazın sesi bana fazla geliyor sanki. Normal mi bu durum yoksa cihaz çok yakın diye bana mı öyle geliyor ya da cihazda bir sorun mu var acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bende benzer Philips dreamwear gel pillow modelini kullanıyorum sizdeki ve bendeki maskedede hava akışı kafa etrafından dolaştığı için ses yapıyor sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.