Şimdi Ara

uygun fiyatlı blu ray 5.1 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kullandığım sistemim bozulduğu için uygun fiyatlı 5.1 bakmaya başladım.olmuşken blu ray olursa daha iyi olur diye düşündüm ve başladım araştırmaya.salon ufak olduğu için kule tipi düşünmüyorum.bu şartlarda da incelediğim kadarıyla 2 seçenek var.Samsung HT-H5500 ve Lg lhb 625.ikiside 600 lira civarında.bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz veya bu fiyatlarda kule tipi olmayan sizin önerdiğiniz başka bir sistemde olabilir.internetten film indirip genelde dlna üzerinden veya hard diski sisteme bağlayıp izlemeyi düşünüyorum.bu arada acelem pek yok kampanya denk getirip 600'den daha aşağıda bir fiyata mal edebilirsem ekonomik açıdan benim için daha iyi olur.sizinde tavsiyeleriniz,önerileriniz ve tecrübelerinizle bir karar vermek istiyorum.



  • 500 liraya teknosadan lg lhb625 aldım.fiyatına göre güzel ses veriyor ama dlna üzerinden filmlerde sesini kısmayı beceremedim baya sesi çıkıyor.
  • biraz kullandıktan sonra izlenimlerimi paylaşayım.daha önce dlna üzerinden sesini kısamamıştım ayarlardan biraz kurcalayınca oldu.artık böyle bir problem kalmadı veya problem değildi zaten de ben becerememiştim.Lg'nin smart share uygulamasını bilgisayara yükledim,kablosuz olarak gayet başarılı şekilde filmleri dlna üzerinden seyredebiliyorum.filmle harici altyazı isminin aynı olması koşuluyla alt yazı problemi yok.şu ana kadar seyrettiğim filmlerde hiç kesiklik falan olmadı.ses olarak gayet tatminkar bir sesi var hele fiyatının 500 lira olduğu düşünülürse fiyat\performans çok çok iyi.kablo problemi olmayanlar için 400 liraya soundbar alacaklarına 500'e bu ürünü almalarını tavsiye ederim.en azından artı olarak blu ray player ve 1000 wattlık bir artısı var.eksi tarafına gelirsek smart'tan bişey değil hiçbirşey beklemeyin.youtube,netflix ve bir iki tane daha uygulama var başka birşey yok.zaten ismi de smart değil de premium içerikler.youtube dışında kullanılacak birşey yok yani.o da nekadar kullanılır tartışılır.eksi olarak söyleyebileceğim kablosuz wi-fi olsaydı iyi olurdu ama yok.interneti ethernet girişinden alıyor.sonuç olarak çok yer kaplamayan ama yine de tatminkar bir ses elde etmek isteyenler için güzel bir sistem.fiyat olarak da rakipsiz.




  • Merhaba Gewa

    yeni evimde tavan boşluğundan çektirdiğim ses kablolarının ucuna bağlamak için 5.1 sistem arıyorum bu LG LH625 dikkatimi çekti.Kablolama sistemi nasıldır? Bilgi ve fotoğraf paylaşır mısın? benim için en uygun olacak olan bağlantı şekli hem kolonlarda hemde sistem üzerinde bu resimde gösterdiğim şekilde olanıdır.. Bu LG LH625 de bunun gibiyse düşünmeden alırım.
    Ayrıda ekimden bu yana kullandığın sistemle ilgili daha güncel yorumunu da merak ediyorum hala memnun musun? Bilgisayar bağlantısını destekliyor mu?
    Genelde internet üzerinden bağlanıp bilgisayardan açtığım görüntüleri izliyorum(dizi,film,youtube vs..) bu şekilde kullanıma uygun mudur?
    bir de Teknosa da bulduğun aldığın fiyat güncel midir ?Ben N11 de 600 tlye buldum.. Teknosada bulduğun rakam mağaza fiyatı mı internet fiyatı mıdır? uygun fiyatlı blu ray 5.1 tavsiye
    Teknosanın ürünün arkasında durmama gibi bir özelliği var maalesef (tecrübelere dayanarak) bu üründe sorun yaşadınız mı?
    Detaylı bilgilendirme için şimdiden müteşekkirim.
    Teşekkürler.




  • thenislee T kullanıcısına yanıt
    merhaba, kablo girişleri resimde alt tarafta görülen + - kabloların girdiği şeklinde ayrıca sub'ın girdiği klipsli bir jack var.bilgisayara hiç bağlamadım notebooktaki film ve müzikleri dlna üzerinden gönderiyorum ayrıca bir kablo kullanmıyorum.teknosada halen 500 lira göztepe optimumdan almıştım linki de:

    http://www.teknosa.com/urunler/110100940/lhb625bturllk-51-1000w-3d-bluray-ev-sinema-sistemi

    performans olarak herhangi bir sorun yaşamadım gayet memnunum fiyatına göre baya iyi bir sesi var.profesyonel sistemlerle kıyaslamıyorum tabii ki.garanti konusunda da teknosayla ilgili bir durum yok.garantisini lg Türkiye veriyor.evde olmadığım için resim ekliyemiyorum.teknosalarda veya başka tekno marketlerde daha ayrıntılı bir şekilde inceleyip almanı tavsiye ederim çünkü kablolamayı ne şekilde yaptığını bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.