Şimdi Ara

Uydulu tv almayı düşünenler deneyimlerime kulak verin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdmGdk

    Vestel tv aldık. Dahili uydulu smartı olmayan tv. Dahili uydusu yavaş fakat saç baş yolduracak, çift kumanda zahmetine katlandıracak kadar yavaş değil. Hd kanallarda çok az bir yavaşlık var. Sd kanallarda daha da hızlı. Televizyon Vestel satellite serisinden.
    Ayrıca biss de girilebiliyor.

    ustat cpzemiyorum seni. taktin cift kumanda muhabbetine, bir de diyorsun ki hem cok yavas sac bas yolduruyor hem cift kumandayi aratmiyor demek ki sen kafa koparmalisin ki cift kumandayi dusunmelisin:-)
    abi bak simdi bu tarz tv ler, ustundeki bir suru ivir zivir nedeni ile ve tasarim hatasi nedeni ile ic gurultusu cok olan cihazlardir. bizde hem 107 ekran 42pf7175 hem modelini bilmedigim 42 ekran tv var. bak simdi salakliklara:-)
    birincisi yaw 107 ekran tv 63 watt yiyor 42 ekran 69 bu ne ya:-)
    sonracima 107 ekranlik tv hem ses cikisi ugultulu hem de sesi sona dayayinca amfi ya da kendi cikisi sorunlu ses bozuyor. Ha eger sesi 50 de birak amfinin kazancini istersen full gain yap gram bozulma olmaz. ama 63 e cikar ses seviyesini amfi yarim gainde bile ses bozuluyor. isin garibi ufak tv de boyle bir sprun yok. ne tv ugulduyor ne amfiye gultu veriyor.
    107 ekranlik harici hd uydu alicisi ya da vga port kullanrak baglanti yaparsan karlanma yasiyor. 42 ekranlik her turlu karli goruntu veriyor:-)
    ha eski ydu alicilarina bakalim. bak abi birebir ayni karta sahip next ve vestel soktum. vesteller zirt pirt kendini resetlerdi ve asiri isinirdi bilirsin belki. nedenacaba diye merak ederdim. megerse 14 volt beslemeli bord olan ve islemci yerine kadarayni olan iki borddan nextte 25 volt bile cok cok az kondans bulunurken adam vestele dayamis 50 voltu. yaw 50 volt kondansatpr hem pahali maliyeti arttiriyor hem sarj olana kadar devreyi zorlayip isinma yapar hem yuksek voltajli kondansatoru bilirsin suni voltaji arttirir ki bu da komponentlerin zorlanmasi ve ekstra isinma, sacmalama yapmasina neden olmakta hem sinir voltaji dolmadigi icin kondansator daha cabuk bozulmakta.
    bak next nerde ise 10 yildir ilk defa tarafimdan acildi nedeni de tozdan kumanda alicisi onu kapanmis kumanda almiyordu. sokunca cikan toz degil torpagi gorsen sasarsin:-) ama vestel iki tane actim biri su anda hurdaya ayrildi tertemis. ama ne isime yarayacak 50 volt kondansatorlu cihaz:-)
    soksem o kondansator voltajlarini indirsem o makine bir daha sacmalarsa ne olayim:-)
    ayni olay tvlerinde de var. adam 317 ye filtre kondansatoru olarak 25 volt koymus. 12 volt regulatorde 25 voltun isi ne:-)
    o degilde teyzemde philips bir tv gprdum.. abi ne yalan soyliyim teyzemin tv si tipsiz:-) ama tv cok daha duzgun calisiyor, kanal gecisleri olsun ses temizligi olsun. yaw onu gectim kumandasi tabletimden buyuk degil:-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zombi7406 Z kullanıcısına yanıt
    Siz yanlış anladınız galiba. Vestel in dahili uydusu birazcık yavaş da, öyle iddia ettikleri gibi insana harici uydu alıcısı aldıracak insanı deli edecek derecede değil. Ben dahili uydu alıcısı yavaş diye saçımı başımı yolmadım, gayet rahatım. Forumda dahili uydu alıcılar hakkında böyle bir hava verildiği için bu ifadeyi kullandım.
    Dahili uydu alıcıyla bir sorunum yok yani. İyi geceler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet yannis okumusum:-)
    ama bana sac bas yolduruyor. ayar yaparken back tusuna basarsan tamamen geri cikabiliyor bazi menulerden ya da back tusu bazi yerlerde calismiyor. menu ya da exit tusuna basinca da tamamen cikiyor. e bu back tusu ne ise yariyor? ya da biss yazarken tuslara devamli bastigimizda rakam yazmali idi. yoksa tusa fazla basip rakam yazana kadar anamizi aglatiyotr.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.