Şimdi Ara

Uwell Caliburn G2 Deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
23.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta adı geçen cihazı yaklaşık 20 gündür kullanmaktayım ve bu süre içerisindeki deneyimlerimi siz değerli forum ahalisine aktaracağım. Bu cihaz benim kullandığım ilk e-sigaradır dolasıyla bu alanda acemiyim hatam varsa şimdiden affola. Öncelikle bu cihazı aldığım günden beri ağzıma bir dal sigara almadım hiç aramadımda umarım bu söylediğim cümle size fikir verici olur.
    Öncelikle caliburn g2 pod tarzı mtl içimli bir cihazdır. Pod cihazlar geleneksel sigarayı bırakman isteyenler için biçilmiş kaftandır. Bu cihazımızı fabrika bacası gibi duman çıkaran ciğer çekimli, kaba cep nargileleriyle karıştırmayınız nitekim öyle bir tercihte bulunursanız sizi tatmin etmeyecektir.
    Caliburn g2 salt nikotin içeren likitler kullanır bu şu demek en kısa sürede sizin nikotin ihtiyacınızı karşılayacak gereken doyumu sağlayacaktır.
    Cihazı taşıması oldukça kolay cepe çok kolay sığıyor. Tasarım olarak küçük ve zarif. Likit kapasitesi 2ml, kartuşun üstündeki minumum çizgisine gelmeden likit dolumu yapılmalı. Peki bu kartuş dediğimiz şey nedir? İçine likitimizi koyduğumuz hazne. Bu kartuşun içinde coil dediğimiz bir parça bulunuyor bu coilin pamuklu bir yapısı var. Bu pamuklar kartuşun içindeki likiti emiyor ve cihazdan aldığı enerjiyle buhara dönüştürüp içimi sağlıyor. Cihazda ki en önemli şey coil elbette bununda bir ömrü var. Ben 14 gün coil ömrü gördüm sonra aroma tadında bozulmalar başlıyor ve coili değiştirip yolunuza devam ediyorsunuz yanlış duymadınız coiller kartuştan bağımsız eskisini atıp yenisini takıcaksınız sadece. Cihazın pil ömrüne gelecek olursak en yüksek pil seviyesinde yeşil, orta pil seviyesinde mavi yanıyor, en düşüktede kırmızı... Ben hiç kırmızıyı görmeden 5.günde şarja takıyorum. İçinden tip-c kablo çıkıyor ve mümkünse powerbank laptop gibi cihazlarla şarj edin çünkü 750 mah bataryası var yarım saatte şarj oluyor bunu yaparken de şarj başlangıcı ve bitişinde titreşimle sizi uyarıyor.
    Cihazımız 5 kere basınca açılıp kapanıyor. DİKKAT:CİHAZI CEBİNİZDE, ÇANTANIZDA TAŞIRKEN MUHAKKAK KAPALI TUTUNUZ.
    Cihazda nefes sensörüde bulunmakta ve çok iyi çalışıyor. Düğmesine basarak ateşleme yapmanıza gerek yok. Ev ortamında kullanıcaksınız her defasında açıp kapatmanıza gerek yok, güvenli bi yerde durması yeterli. Cihazı dik tutmaya özen gösteriniz çünkü yatırırsanız likit üst tarafta bulunan coil pamuğuna temas etmiyor buda pamuğun kurumasına neden olabilir. Nefesi yavaşca aşk ile huşu ile çekiniz art arda seri çekimler yapmayınız aksi halde coiliniz hemen bitebilir. Sigara içimli mtl bir cihaz olduğundan salt nikotin kullanın sizi doyuma ulaştıracaktır. Şeker oranı yüksek aromalı likitlerden uzak durun buda coil ömrünü kısaltır. Tavsiyem tütün aromalı likitler kullanmanız yönünde tabi herkesin damak zevki farklı bu yüzden keskin yorum yapamayacağım. Cihazımın en önemli özelliklerinden biride hava kanal ayarı olmasıdır. Buharın sıkıldığını kırmızı aparattan ayarlayabilirsiniz. Ne kadar kısarsanız boğaz vurumu o kadar sertleşecektir. Daha havadar ve yumuşak bir içim için hava kanalını keyfinize göre açabilirsiniz. Son olarak cihazınızın orjinalliğini içinden çıkan kitapçığın üzerindeki kodla uwell'in resmi sitesinden sorgulayabilirsiniz. Lütfen cihazı likiti yedek parçaları nerden temin edebiliriz diye sorular sormayınız sizler bi yolunu bulursunuz.
    SON OLARAK EN ÖNEMLİ KISIM
    En çok merak edilen ve en önemli kısma açıklık getiriyorum burayı çok dikkatli okuyun ve talimatlarıma uyun benim yaptığım cahilliği yapmayın. Kartuş likit sızdırıyormu? Sızdırmıyor dostlar hemde hiç! Sızdırıyor diyen hatalı dolum yapmıştır. Püf noktalarımı dinleyin ve ona göre dolum yapın.
    Öncelikle likitinizin kapağını açın hazır bulunsun. Kartuşunuzun altındaki mavi bandı söktünüz değilmi?Hava kanalınıda sonuna kadar açın. Ağızlığımızı yani siyah kapağı çıkarıyoruz dolum yapacağımız giriş kırmızı bölüm. Hızlı bir şekilde üst çizgiye kadar likiti dolduruyoruz üst çizgiyi geçirmeyin yoksa aşırı dolumdan ötürü ağzınıza likit gelir. En en en en önemli kısım altını çiziyorum burası çok önemli dolumu yaptıktan sonra hemen hemen hemen ağızlık yani siyah kapağımızı kapatıyoruz çünkü hava almamalı hava alırsa likite basınç uygular ve alttan sızdırır. Peki kapağı kapattık sonra ne yapacağız?Kartuşunuzu ters çevirin 1 dakika öyle beklesin ki basınç dengelensin sızdırma yapmasın. Daha sonra normal pozisyonuna getirin bu dediklerimi yaparsanız bir gram likit sızdırma olmadığını kendi gözlerinizle görecek keyifle ve güvenle cihazınızı kullanabileceksiniz. İkinci en önemli kısım bütün bu aşamaları yaptıktan sonra sakın hemen takıp tadım yapmayınız 15 dakika bekleyin ki coilimizdeki pamuklar likiti iyice emsin aksi halde kuru çekim yaptığınız için yanar!
    Kartuşu doldururken benim söylediklerimi yapmazsanız çeşme gibi aşağıdan akıttığına şahit olursunuz benim başıma gelende buydu görsellere eklerim sizede ibret olur.
    Son olarak geleneksel sigara tat alma duyunuzu öldürdüğü için 2 gün cihazın verdiği tat saman gibi gelebilir. Ve ilk bir gün duman çekişine alışık olmadığınız için öksürtebilir. Endişelenmeyin 3.günde alışacaksınız. Yeni başladığınız için tadı sert gelebilir alışana kadar hava kanalı açık içmenizi öneririm. Sigara gibi içmeyin arkanızdan at koşturmuyor. Bitireyimde içeri gireyim derdi yok, kül yok, izmarit yok, koku yok. Bir fıs alın sonraki fısı bir kaç dakika sonra alın hızlı içmeyin baş ağrısı yapabilir. Uwell Caliburn G2 Deneyimim Uwell Caliburn G2 Deneyimim Uwell Caliburn G2 Deneyimim Uwell Caliburn G2 Deneyimim Uwell Caliburn G2 Deneyimim Uwell Caliburn G2 Deneyimim Uwell Caliburn G2 Deneyimim Uwell Caliburn G2 Deneyimim







  • güzel açıklama ve paylaşım hocam hayırlı olsun. ben de caliburn G2 kullanıcısıyım, sızdırma şikayetlerim aynı yöntemleri uygulayarak son buldu.

  • Bende alalı 3 gün oldu herhalde ki sigara yerine muhteşem oldu yani en son 4 gün önce bir paket almıştım hala paket duruyor dışarıya sigara ile çıkmıyorum özellikle sigarayı bırakmak isteyenler için bayağı ideal güzel bir cihaz
  • Hocam derdime derman oldun..Allah senden razı olsun 🙏🏻😅

  • Likit olarak halo turkish tabacco 35 mg salt bugüne kadar baymayan en iyi likit oldu arkadaşlar. Diğerleri çok şekerli geliyor.
  • Hocam, uzun yıllardır gördüğüm en iyi forum post’u olmuş diyebilirim. Emeğinize sağlık. Sayenizde ben de 3 günde 300 TL yiyen kullan-at puff bar’lardan, sızdırıp duran vape’lerden kurtulacağım gibi gözüküyor. Siparişimi verdim. Deneyimlerimi paylaşacağım.
  • Hocam 5. fotoğrafta kafasında kırmızı noktadan likit koyuyoruz. Diğer tarafında da ufak bir boşluk var. Benim cihaz yan falan geldiğinde oradan akıtma yapıyor. Sen böyle bir sorun yaşamış mıydın? Alttan coilden falan sızdırma etme yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysonline -- 31 Ekim 2022; 8:22:25 >
  • Aynı ürünü sigarayı bırakması için anneme aldım fakat beni çok uğraştırdı, ilk önce kartuşu bozuldu şimdi ise ürünü kullanınca üç kere mavi ışık yanıyor ve ateşleme yapmıyor. Önceki gün de aynı sorunu yapmıştı coil değiştirince düzeldi fakat elimde başka coil yok şuanda ki coil kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum 3-4 günden fazladır herhalde ömrü. Cihazı kullanmaya çalışınca 3 kere mavi ışık yanıyor ve titriyor neden olduğunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

  • Kartuş kapağı takıp çıkarmayı öğrenene kadar 4 kapak kırdım ;) tek satılan bir yer biliyormusunuz?
  • HTC Zeus kullanıcısına yanıt

    Aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi

  • Sozon S kullanıcısına yanıt

    sorunu çözebildiniz mi acaba bende de aynı sorun var çözdüyseniz paylaşır mısınız ? ona göre ben de yeni coil veya kartuş alıcam ya da ikisini de sıfır alıcam ama sorunun kaynağı belliyse boşa para harcamak istemiyorum.

  • G2 pod da akıtma var lütfen yardım

  • Yeni kartuş aldım yeni coil aldım abinin dedigi bütün herseyi yaptım ama akıtmaya engel olamıyorum bezdirdi beni aldık başımıza işi doldurup hemen kapağı kapattıyorm hava ayarını açıp bir dakika ters tutuyorum yok ne yaptıysam olmadı yardım plssss

  • Sozon S kullanıcısına yanıt

    Yeni coil aldım düzeldi hocam coillerin ömrü anladığım kadarıyla 2 hafta

  • Çok güzel bir konu olmuş görünce bende bir yorum yapmak istedim elektronik sigara ilk çıktığından beri elektronik sigara yı ara ara kullanıyorum Ego Aio , Pico , Revenger , Smok Alien gibi elektronik sigaralar kullandım hiç birinde bundan aldığım sonucu alamadım şu anda yaklaşık 15 gündür sigara içmiyorum ve tuşa basmadan çekimden dolayı sanırım beynim otamatik olarak onu istemiyor . Mükemmel bir tasarım ufacık zaten sigara paketinin 6 da 1 i kadar modern görünüm , ben daha ekstra bir kartuş almadım içinden çıkan diğer coili de kullanmadım yeni coil siparişi verdim 15 günde 1 tane coil yedi ama 10. günde bir tık aroma bozuldu ama öyle aman aman bir bozulma değil 5 gün daha yine de keyifle içirdi bana .arkadaş anlatmış zaten cihazın diğer özelliklerini ben kendi likit deneyimlerimi paylaşayım sizinle faydası olur belki .


    Saltica America Tobacco ve Mint kullandım .

    İlk 2-3 gün tadı aroması falan çok güzel geldi 35 mg son derece doyurucu . sonrasında ağızda çamurumsu bir hal almaya başladı ondan fazla tutmadım .

    Şimdi DinnerLady serisinden Bubble mint aldım .

    İlk nefeste dedim bu nasıl bir şey . çok güzeel bir aroma boğazım ve nefesim açıdlı içindeki mentolden dolayı daha yeni geldi mesajı görünce yazdım o yüzden devamlı kullanımda kokusu tadı yada diğer opsiyonları nasıl oldu sizlerle paylaşırım . Son olarak toparlayayım sigarayı bırakmak isteyen arkadaşlar için biçilmiş bir kaftan bence bu ürün ben 13 yaşından beri sigara kullanıyorum en az günde 1 paket . ve bana bıraktırdı . darısı başınıza .





  • Hocam sadece ilk dolumda mı bu şekilde yapıyoruz yoksa her dolumda aynı işlemleri tekrarlamak mı gerekiyor. İlk başlarda dediğiniz gibi yaptım fakat kırmızı hava kanalını çok çevirince bi zaman sonra oradan hafif likit dışarıya çıkmaya başladı bende. Oraya ellemeyip direk üstten likit doldurunca da likit akıtmaya başladı kartuşun alttaki geçme yerlerinden. Ne yapacağımı bilemedim açıkçası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi correct -- 11 Ocak 2023; 17:6:50 >
  • correct kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ilk dolumda o şekilde yaptım sonraları sadece doldurdum bir şey yapmadan. Dikkat edilmesi gereken nokta kartuşu kapatmadan çok açıkta bırakmamak. Başlarda ters çevirip bekliyordum sonra bıraktım onu yapmayı sorun yaşamadım.
  • Ben de 4 gundur kullaniyorum fakat likiti az koymama ragmen hep sizdirma yapiyor. Nargile gibi fokur fokur, sanki tikanmis gibi seste cikiyor. Kapagi bi cikariyorum kartuş oldugu gibi likit olmus. Bu kadar sizdirma normal degildir di mi? Kartuşta bi sorun olabilir mi? Cunku likit koymak artim iskence haline geldi surekli peceteye silip duruyorum

  • Hocam cihazi nereden alabiliriz guvenilir bir İnternet sitesi var mı?

  • Cihazı kullanan arkadaşlara kartuşla ilgili sorularım var.

    İlk kartuşum daha 2.gün akıtmaya başlamıştı. Bir şekilde 4-5 günde bir tam yıkama ve kurutma yaparak akıtmayı azalttım ve toplamda ancak 5 hafta kullanabildim kartuşu. Sonrasında seller gibi akıtmaya başladı.

    İkinci ve üçüncü kartuşlarımda aynı sorunu yaşamadım. İlk bir hafta 10 gün hiç akıtma yapmadı. Sonra çok yavaş nemlenme diyebileceğimiz seviyede bir şeyler olmaya başladı. Ikinci kartuş 3.5, üçüncü kartuşum ise 4. haftada kullanılamayacak seviyede kartuşun alt kısmındaki tırnak bölgesinden akıtmaya başladılar.

    Hadi ilk kartuşta fabrikasyon bir hata vardı diyelim. Hem 2. Hem de 3. kartuşta benzer sorunları yaşamış olmam ve zorla 1 ay kadar dayanmış olmaları aklıma şu soruyu getiriyor. Sarf malzemesi satmak için bilinçli olarak çok kısa ömürlü kartuşları piyasaya sürdüklerini düşünüyorum.

    Kartuşla ilgili beni yönlendirebilecek bir arkadaşımız var mıdır? Bu kartuşların ömrü ancak 1 ay mıdır? Selamlar.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.