Şimdi Ara

Utini! - PvE Türk Guildı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • UTİNİ


     Utini! - PvE Türk Guildı


    Utini, Galaktik Cumhuriyet tarafında, Eye of Ashlanae serverında açmış olduğumuz, insanları sevgi saygı ortamında birleştirmeyi, arkadaşlarıyla birlikte oynayama imkânı sumnayı amaçlayan PvE odaklı, casual bir guilddır. Taze kurulduk, hızlı üye aldık. Şu an 20'yi aşkın üyemiz var.


    Sizlerin de muhtemelen bildiği gibi, oyun ilk çıktığında, Tomb of Freedon Nadd serverındaki kuyruklar çekilebilecek gibi değildi. Dolayısıyla farklı serverlara dağıldık. İlk başta hedeflediğimiz birlikteliği sağlayamadık. Biz birkaç arkadaş, işi biraz zamana yayıp, dağılan arkadaşlardan herhangi bir toparlanma, guild oluşumu olup olmayacağını görmeyi bekledik. Bu yönde bir hareket olmayınca bu işi biz yapalım istedik ve 28.12.2011 tarihinde Utini guildımızı kurduk.


    Kapımız, sevgi saygı ortamı içinde Star Wars'un keyfini çıkarmak isteyen herkese açık. Katılım için herhangi bir şart aramıyoruz çünkü operasyon hedefi üzerine kurulmuş bir guild değiliz. Asıl amacımız, insanlara güzel bir arkadaş ortamı sunmak. Tabii ki haftanın belirli günlerinde düzenli olarak operasyonlarımızı da yapacağız. Normal operasyon grubunun yanı sıra, progression amaçlı operasyon grubumuz da olacak. Şu an için, arkadaşlarımızın lvl50'ye ulaşmalarını bekliyoruz. İleride sürpriz etkinliklerimiz ve ödüllerimiz de olacak.


    Guildımızda şu anki arkadaş ortamımız çok güzel. Birbirini hiç tanımayan insanlar da katılıp burada tanışıyor, arkadaş grubuyla beraber gelen insanlar da oluyor. Yaş ortalamamız şu an için 28 civarı. 30 yaşın üzerinde epey üyemiz var, ama genç arkadaşlar çekinmesin, lisede okuyan arkadaşlarımız da var. Hedeflediğimiz birlikteliği adım adım sağlıyoruz.


    Ventrilo serverımız var. Guild web sitemiz de yerli yerine oturuyor. Katılmak isteyenler oyun içinden benimle (Serseri) ya da Quwantra'yla temasa geçebilir. Eğer yeniyseniz ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, chat penceresinden "/w Serseri" ya da "/w Quwantra" komutunu kullanarak mesajınızı yazıp enter'a basabilirsiniz. Örnek:
    /w Serseri Merhaba, aranıza katılmak istiyorum. Adım Ahmet.
    ya da:
    /w Quwantra Merhaba, aranıza katılmak istiyorum. Adım Ahmet.


    İkimizden biri muhtemelen oyunda olur, sizi guilda alır.
    Birlikteliğimizin güzel ve kalıcı olması dileğiyle... Utini!

    ÖZET:
    Guild Adı: Utini
    Server: Eye of Ashlanae (Europe, English, PvE)
    Tip: Casual
    Dil: Türkçe
    Ventrilo: Mevcuttur.
    İçerik hedefi: Ağırlıklı olarak PvE.
    Web sitesi:http://utini-guild.com
    Web sitemize bir göz atıp, sizin için nasıl göründüğünü sağ kısımdaki anketten oylarsanız bizim için faydalı olacaktır. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droya -- 10 Ocak 2012; 17:21:04 >







  • 30 üyemiz oldu.Burdan da bir arkadaşı aldık bile,üye alımları devam
  • Cani bir Bounty Hunter aramıyorsunuz galiba. Nedir bu Guiltlerin Jedi sevdası anlamadım.
  • "casual" "pve" "28-30 yaş arası" çok cazip. Bugün key aldım akşam kurabilirsem başlıyacağım. Umarım aranıza katılabilirim.
  • Guild ismine bayıldım.

    Eski üye olduğum Guild'le çoktan başlamasaydım sizinle oynardım kesinlikle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    "casual" "pve" "28-30 yaş arası" çok cazip. Bugün key aldım akşam kurabilirsem başlıyacağım. Umarım aranıza katılabilirim.

    Bekleriz.Ben şahsen 18'im ama guildin yaş ortalaması şu an 26-27 falan sanırım .


    @kapikoyli Hocam BH aşkı bambaşka da işte arkadaşlık falan diyince kaldık bu tarafta.Yoksa oyuna her girişimde gözüm Bounty Hunter'ıma takılır
  • Valla ortam gayet güzel...
  • Hocam, bu oyun için MacBook Pro'ma Win7 yükledim. Şu an PC uzağımda, bu oyunu oynamak için başka çarem yok. Böyle bir fedakarlıktan sonra umarım hayal kırıklığı yaşamam.
  • Üye sayımız 40'ı geçti.Alımlar devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.