Şimdi Ara

Usulüne uygun ücretsiz r10 davetiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, R10'a 2014'ten beri üyeyim. 2014 ama ne 2014(!). Daha önce 1 yıl kayıtlar açılınca kayıt olmuştum, tüm kayıtlar edu mail dışında iptal edilmişti. Onun öncesinde yıllarca davetiye bulamamıştım. Sonunda buldum, iyi kötü, arada girdiğim bakıp göz gezdirdiğim bir hesabım var. Bu durumdan ötürü R10'a gerçekten ihtiyacı olan birine son davetiye hakkımı kullanmak istiyorum. Daha önce 3 kişiye davetiye attım, birisi ban yedi. Bu bilgiyi size birazdan yazacağım şart için verdim.

    Şartım şudur ki; R10'a daha önce kayıt olmamış olması, R10 dışı platformlarda ticaret puanı yüksek bulunması. (Davet ettiğim kişilerin sorumluluğu da bir raddeye kadar bana ait, o yüzden bu şekilde bir yol izliyorum.)

    İster konu altına yazın, ister özel mesaj ile gönderin.

    Ayrıca unutmayın ki, foruma kayıt olmanız için bir domaine bağlı mail adresiniz olmalı. (Domainin sizin üzerinize kayıtlı olması gelecekte hem sizin için faydalı, hem benim için tercih sebebidir.)

    Uygun şartlarda biri olur ise yarın gün dahilinde davetiyemi vermeyi düşünüyorum. Keyifli forumlar.







  • Ben davetiyeye talibim. Grafik Tasarım, Web Tasarım ve Dijital Reklamcılık ile uğraşıyorum. Numaramı bırakıyorum. 0554 194 1071
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.