Şimdi Ara

Ürün fiyatına eşit vergi Aliexpress

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aliexpress'ten 20/20 kuponu ile aldığım 28 dolarlık (8 dolar ödedim) ürüne 67 lira gümrük vergisi çıktı. Vergi hesaplanırken orijinal fiyat mı belirleyici unsur yoksa indirimli fiyat mı ? İnternette bununla alakalı bir şey bulamadım maalesef.

    Ürün fiyatına eşit vergi Aliexpress


    Ürün fiyatına eşit vergi Aliexpress







  • normalde sizin ödediğiniz ücret belirleyicidir. Fakat yüce gümrük görevlileri ürün ücretine göre ücret belirliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar daha güzel günler yakında 30 dolarlık ürüne 500 tl vergi çıkartılan günler gelecek , itiraz işe yaramıyor onu unutun , geri iade de ürünlerin geri iade olup olmadığı tam bir soru işareti , nerden mi biliyorum ? bir kaç ürünü yüksek vergisinden dolayı alamamıştım geri iade edelim bari dedik şubatın 26 sından beri geri falan gittiği yok , kaç kere cimere yazdım ama yok abi sanki bu adamların özel bir krallığı var gibi , kimse bir işlem yapmıyor ....


    yolladıklar mesaj şu ;


    barkod numaralı gönderi teslimi takipli gönderi olduğundan gönderinin teslim aşamasına kadar takibi sistemler üzerinden yapılabilir fakat iadesi kayıtsız olarak yapıldığından takibi yapılamamaktadır. Konu gönderinin (alıcısına teslimi sağlanmayan gönderilerin mülkiyet hakkı göndericiye ait olduğundan) akıbeti hakkında gönderici tarafından yurtdışı posta idaresi nezdinde araştırma başlatılması gerekmektedir.

    Bilgilerinize sunarız.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.