Şimdi Ara

Until Dawn Remake Yeniden Yapım Aşamasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil bir Until Dawn Remake'in yapım aşamasında olduğu bildiriliyor. Bu rapor, doğru sızıntıları ve raporlarıyla kısa sürede adından söz ettiren Twitter kullanıcısı AccountNGT'den geliyor. İçeridekiler, Before Dawn'ın yeniden çevrimini Aralık ayından beri bildiklerini ancak paylaşmadan önce bilgileri incelemek istediklerini iddia ediyor. Yine de, bu kesinlikle garip bir şey.


    Until Dawn Remake'in Yeniden Yapımı Hangi Platformlar için Geliştiriliyor?


    AccountNGT'ye göre Supermassive Games, yeni nesil konsollar için Before Dawn'ı yeniden yapıyor. Sızdıran kişinin yanlışlıkla "konsollar" mı yazdığından yoksa gerçekten bunu mu kastettiğinden emin değiliz. Takipçileri, Şafağa Kadar IP'nin Sony Interactive Entertainment'a ait olduğunu belirtmelerine rağmen tweetlerini netleştirmediler.


    AccountNGT bir yazım hatası yapmadıysa, bu iki şeyden biri anlamına gelebilir: Dawn'ın yeniden çevrimi PS5 ve PSVR 2'ye gidene kadar veya Supermassive Games hakları Sony'den satın alıp çok platformlu bir sürüm planlayana kadar. İkincisi, Remedy Entertainment'ın Alan Wake ve Q-Games'in The Tomorrow Children'ında olduğu gibi, olasılık alanının dışında değil .


    Until Dawn Remake Yeniden Yapım Aşamasında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 14 Şubat 2022; 15:45:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.