Şimdi Ara

üniversite sınavında kötü yapıp ikilemde kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu sene anadolu lisesi öğrecensi 12.sınıftım ve üniversite sınavına hazırladım benim birde sevgilim var bu arada. ygs ye kadar ortalama bir şekilde ygs çalıştım lysye fazla önem vermedim ygs günü geldi ve sınava girdim ortalama bir düzeyde geçti ama sınav zor gelmişti bana sınav açıklandı ve 310 puan yapmışım dershanede bile bu kadar puan yapmıyordum çok düşük gelmişti bir hafta falan kendimi toparlayamadım sevgilimde 300 puan yapmıştı o ygs zamanıda lysye biraz biraz bakıyordu lysye gerektiği kadar çalışmadığıma birazda salmıştım kendimi çalışamıyordum matematik sınavına girdik ve ben bu sınavdada cok zorlanmıştım arkadaşlarım arasında matematikten en az işaretleyen bendim fenim daha iyiydi bir hafta deli gibi fen çalıştım bir haftada neyi değiştireceksem fene girdik iyi geçmişti aslında sınavdanda iyi çıkmıştım ailemde iyi karşıladı sınav açıklanana kadar herşey güzel gidiyordu gece yarısı sınav açıklandı baktım ve ne göreyim yaptığım en kötü netleri yapmışım sayısalım ve mf4te 300 puanla 100 binlerdeyim annemler uyuyo o sırada bir saat boyunca kimseye bir şey demedim en zor bir saatim geçti annemi ve babamı uyandırdım söyledim babam hayırlısı olsun dedi ve gidip yattı üzülmüştü adam annem olsun takma kafana gibi sözlerle hep yanımda oldu. sevgilime sordum sınavını 70 binlerdeydi bana çok büyük fark açmıştı beni geçtiğine değil aramızda çok büyük fark olmasına üzülüyordum o gece öyle böyle uyuduk sabah babam ÖSYM için şifremi falan istedi girdi baktı telefondan aramıştı bu babamla son birebir konuşmam oldu anneme benim yüzümden telefonda hep bağrınmış neler neler demişti akşam sanki benle görüşmemek için eve geç geldi ve fazla durmadan dışarı çıktı anneme iyi geceler derken benim suratıma bile bakmaz oldu sevgilim ise bu sene biyerlere gidicez sende gidiceksin okadar kötü değil gibi teselliler veriyo benim aklımda bir sene daha hazırlanma fikri ağır basıyor yalnız sevgilim bir üniversiteye giderse ben kalırsam ne olucak orda ona nasıl sahip çıkıcam veya o universiteli iken biz nasıl yürütücez aramızdaki ilişki tam dört senelik o benim kalmamı istemiyor ben ne yapıcam sallama bir yere gidicekmiyim yoksa her şeyi karşıma alıp kalıcakmıyım bilmiyorum babam insan yerine şuan bile koymuyorsa ileride mezun kalırsam ne yapıcak bunları kimseye anlatamıyordum sadece sizinle paylaşmak ve biraz yardımcı olmanız için buraya kayıt oldum teşekkür ederim.







  • Okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sallama bir yer dedigin 100 bindesin. Biraz arastir ama sevgilin icin hayatını karartma diyenlerde olacaktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma ama en büyük hata babanda, ne olursa olsun arkanda durmalı sana destek olmalıydı ama adam sen 100k oldun diye evlatlıktan reddetmiş resmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana da misin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır Adana da değilim babamla konuşmuyoruz şuan dert ettiğim pekte o değil ne yapıcam mezun mu kalıcam o konuda kararsızım
  • Kesinlikle 1 sene daha hazırlan.
    Sevgilinle aynı anda üniversiteyi bitirmek zorunda mısınız?
    Şimdi üniversite tercihi yapar ve istemediğin bir yeri kazanırsan, o 1 sene daha hazırlanmamanın pişmanlığını bir ömür boyu yaşarsın.

    Ben ÖSS'de Makine Mühendisliğini 3. girişimde kazanmıştım.O fazladan 2 sene için pişman mıyım? Kesinlikle hayır!
  • şu 300 yapıp kötü diyen adamlara tav oluyorum ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlan bir sene daha ben kafamı duvarlara vuruyorum ne vardıda hemen üniversite'ye gideyim diye düşündüysem...Bir sene daha hazırlansaydım İstanbul'da gül gibi okurdum hem de daha iyi üniversitede.

    Eğer ki baban sana karşı böyle birşey yapıyorsa,belki başka bir sorun vardır ama sana karşı sınav sonucundan dolayı böyle davranıyorsa saçmalıyor,daha sert birşey yazacaktımda vazgeçtim sakın sıkma canını,hiçbirşey olduğu yok bir sene daha hazırlan hiçbirşey kaybetmezsin.Kız konusuna birşey diyemiyeceğim.
  • 1. Sıralaman kötü değil, iyi bir üniversiteye girebilirsin
    2. Bu kadar canın sıkıldıysa 1 sene daha sık dişini 1 sene dedigin neki kardeşim? ygs ye zaten 10 aydan az kaldı.
    3. Belkide hayatının en stresli ve en mutsuz gününde yanında durmayan adama baba deme.
  • Muten çok teşekkür ederim aklımda bir sene daha kalma fikri ağır basıyor diğer sorunlarıda halledebilirsem bir sene kaybetmenin pekte kötü yanı olduğunu sanmıyorum. 300 puan benim için bir başarı değil burada 450 puan yapmış gelip hava atan biri gibi mi duruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

    şu 300 yapıp kötü diyen adamlara tav oluyorum ya

    +1
  • Hocam sevgilini hiiiiç düşünme. 2 tane arkadaşım sevgililieriyle 6 yıllık sevgiliydi. herkes ayrılır bunlar ayrılmaz diyorduk. Biri defalarca aldatıldı. digeri ayni okuldaydi zehir oldu hayati. Gidebilecegin en iyi yere git yada tekrar hazirlan. Zaten bu son 2 senedir herkes mezuna kaliyor ösym sagolsun. Ben 2 sene geç basladim üniye. gunumuzde tıp a yada iyi bir muhendislige gitmeyeceksen okudugun bolum cok cok farketmiyor Turkiye şartları. hakkinda hayirlisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.