Şimdi Ara

Üniversite hazırlanıyorum.Başarili kisilerin taktiği ni merak ediyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 22 fitness antrenoruyum. Açik öğretim uluslarasi iliskiler okuyorum. Ayrica Uluslarasi tasimacilik ve lojistik istiyorum. Ygs 6 dan aliyorlar min. 280 290 yapmam gerekiyor.

    Ben dershaneye basladim işi mi birakip.Matematigim baya zayıf temelden basladigimdan 2saat matematige zaman ayiriyorum sonra Türkçe test çözüyorum bu sefer sosyal e.vakit kalmiyor. Yani bi calisma prensibi olustutamadim. O yuzden önerilerinize ihtiyacim var. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1 kere kardeşim ygs-6 puan türü ağırlık olarak belli dersleri değil tüm dersleri baz alır biliyorsundur bunu.

    İlk önceliğin matematik olmalı.Zayıf diyorsun,bunu geliştirmelisin.Geliştirmen uzun süreceğinden fazla çalışman gerek biliyorsun.Basit seviyelerde konu anlatım kitaplarından al(güvender,fem) Testi de olur içinde pekiştirmek için iyi.Test çok çözücem deme başta sonuçta konuların eksik.

    Türkçe için dilbilgisini halletmelisin.Dershane denemelerine giriyor musunuz? Fem veya final olabilir bu dershanelere giderek parasını verip rica ederek denemelerini alın,Dershanelerin öğrencilerine yaptığı bu denemeler önemli.Türkçede de konu anlatımlı kitap al(Femin iyi simetri kitapları)

    Sosyalde kapsamlı bir çalışma lazım.Özellikle coğrafya için.Yine konu anlatım kitabı al ve kesinlikle soru çöz.Felsefe ve din için de kavramları öğren küçük el kitapçıkları var.

    Fen kısmını matı biraz hallettiğinden sonra konuşalım.Çünkü son derece detay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkür ederim cevabin için. Ben Zafer dershanesine gidiyorum zaten. 3 hafta geç başladim. Tarihim iyi dedigim gibi cografya baştan baslamam gerekiyor. Birde sunu farkettim sinavda fen oldugunu unutmuşum bizim dershane iyi olmasina rağmen fen dersi vermiyorlar anlamadim sorucam onuda.

    Ayrica mat 2 ve geometri derslerine girmiyorum cunku temel matematiğim yok onun yerine tenefuste mat 1 çalışıyorum.
    Bastan aldim denklem islem onceligi , bolen bolunebilen , mutlak deger konularini kendim evde youtube de hocalarla calisiyorum.

    Sormak istedigim ders calismanin siniri var mi yani 4 5 saat gunluk yeterli mi yoksa ustune gidebilirmiyim dahada?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saat değil konu bazlı çalış mesela matematikte fonksiyonlarımı bitireceksin otur başına kaç gün kaç saat sürüyorsa ona çalış . bir de sıkılınca dersin başından kalk fazla zorlama
  • Kodlayarak çalış, 1 paragraftaki bazı kelimeleri kafanda kodla yani bazı nesnelerle vb. zaten o kelimeler aklına gelince bir paragraf aklınada gelecek ben öyle yapıyordum halada yapıyorum
  • Zaten Mat-2 ye ihtiyacın yok ygs'de. Onun derslerine girmemen normal, ama geometriyi kaçırma derim. Yine de öğrendiğin her bilgi kardır. Bu arada seni dershanede TM sınıflarına koydukları için fen dersi görmüyor olabilirsin. Tam hatılamıyorum yani yanlış bilgi vermeyeyim ama YGS-6 puan türünde sözel derslerin puan oranı daha yüksek. Günde 4 5 saat çalışsan neler yaparsın kardeşim. Matematikteki konuları bitirmeye bak sırayla. Daha 5 ayın var. Türkçe zaten paragraf 30 sorusu. Tarihim iyi diyorsun zaten. Coğrafyaya asılırsın biraz. Onuda halledersin ki coğrafya kolaydır. Felsefeye de Türkçe paragraf sorusu gibi bakabilirsin ama yinede bazı bilgileri bilmek gerekiyor.
  • Ders çalışmayı saatlendirme ile değil,konu konu ayırarak yapmalısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.