Şimdi Ara

Üniversite Hayatı Tavsiye Konuları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • forumda bakıyorum her köşede bir üniversite ile ilgili tavsiye konusu var. herkes de hevesli olduğu için rağbet oluyor anlıyorum. hevesinizi de kırmak istemiyorum ancak hayatınız üniden önce nasılsa ünide de %80 öyle olacak. yani üniversite bir sihirli değnek gibi hayatınıza dokunmayacak, bir anda sosyal çevreniz 10 katına çıkmayacak ya da ne biliym her ay bir sevgili edinmeyeceksiniz. ortamınız bir anda süper sohbetlerin döndüğü klas bir ortama dönüşmeyecek.

    ha bulunduğunuz şehir, arkadaş çevreniz değişecek mesela ya da çoğunlukla tek başınıza yaşamak zorunda kalacaksınız aileden ayrı olarak bunlar tabii büyük farklılıklar. ancak çevremde gözlemlediğim kadarıyla bir insanın hayatı lisede nasılsa ünide de öyle oluyor. tabii açılanlar mekan mekan gezenler falan ortaya çıkıyor ancak bu genelde üniversiteyle ilgili değil kişinin kendisiyle ilgili değişimler.
    yani özetle çok kasmayın akışına bırakın su akar yolunu bulur. her sene bir milyon civarı insan üniversiteye yerleşiyor gerilmeye gerek yok rahat olun. tavsiyelere de pek bakmayın her hayat ayrı birer numunedir. x aksiyonu, y kişisinin hayatında bir sonuç verirken z kişisinin hayatında bambaşka bir sonuç verebilir.







  • Boş yapma eyzır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sagol hayatımdan 1 dakika caldin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mancolog

    Boş yapma eyzır

    veled,



    lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.