Şimdi Ara

Üniversite disiplin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, bugun 2 kişi yerine imza attığım için üçümüze soruşturma açıldı. Verebilecekleri en kötü ceza ne olabilir ve o ceza memuriyete engel olur mu?




  • Yüksek ihtimal alt alta düz bir kağıda imza atılırken kendi isminin altına yazdığın için yakalandığını tahmin ediyorum diğer türlü zaten tespiti sen kabul etmedikçe zor. Konuyu dağıtmadan sorunun cevabına gelelim.


    Normalde YÖK’ün gönderdiği yönetmeliklere ek olarak kendi okulunun iç yönetmeliğine (eğer varsa) uydukları takdirde seni yarım sezon kadar okuldan men edebilirler. Bu bazen bir tam seneye de çıkabilir. Fakat ben bunu uygulayacaklarını tahmin etmiyorum. Diğer öğrencilere de duyuracak şekilde senin gözünü korkutup kınama ile sonlandırırlar. Bu sayede bunun bir daha yapılmasının önüne geçmeye çalışacaklardır.


    Eğer senato ile çok ters değilsen uzaklaştırma kararının çıkacağını düşünmüyorum. Savunmanda pişman olduğunu ve bunun tekrarlanmayacağına dair sözler verdiğin takdirde affedeceklerdir.

  • evet sıkıntı olur memuriyet için.

  • DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

    Lise dahil sicilimde hiçbir şey yok ve daha birinci sınıfım ve bu ilk olay. Hoca bayağı sinirliydi bize. Peki bu durum memuriyete kesin olarak engel mi olur yoksa yine memur olabilir miyim?

  • Gecenin bir yarısı danışman hocaya mail attım , ağzıma ne gelirse söyledim , baya bir küfür de ettim. Danışman hocayı da tanımam etmem bu arada  , adı var kendisi yok cinsten.

    Birkaç hafta derslere girmedim devamsızlığım hiç yoktu , kullanayım dedim . 1 ay sonra okula gittim falan hoca seni soruyor dediler , o kim tanımam etmem , sanırım duyuru listesine bile yazmışlar şu öğrenci acil şuraya gelsin diye de 1 ay okulda olmayınca  


    Neyse gittim yanına , beni sormuşsunuz dedim, kendimi tanıttım, beni tanıyor musun dedi, yoo dedim. O zaman gecenin bir yarısı nie bana sövdün diye sordu . Hatırlamıyorum ama haketmişsinizdir. Sonra dedi senin bahsettiğin konunun benle alakası yok, ayrıca öyle bir şey de yok , bilgi işleme söyledim teyit ettiler vs dedi. Özür dilemeyecek misin dedi , yoo dedim   haksız olduğumu düşünmüyorum dedim. Özür dilesen de çok geç , 1 aydır yoksun, seni disipline verdim, işte bu mail kayıtları ( adam üşenmemiş hepsinin çıktısını almış , dosyalamış , kurula sevk etmiş ) , sıra no şu, senin konu kurula gelince okuldan attırmak için elimden geleni yapıcam dedi. Başka diyecek bir şeyiniz yoksa gidiyorum dersim var , kurulda görüşürüz deyip arkama bakmadan gittim. Bir buçuk yıl sonra mezun oldum , diplomayı almaya gittim , biri çıktı beni tanıyor musun dedi, yoo dedim , şu sövdüğün hocayım ben , hatırlamıyorum dedim   kurul sırası sana gelmeden mezun olmuşsun dedi .

    Artık kaç kişi disiplinde görüşülmeyi bekliyorsa  





  • Bu olay memur olmayı etkileyecek kadar büyük bir olay mı? Hayır biz hep yapıyoruz da 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.