Şimdi Ara

Ülkenin Başına Geçtiğimde Yapacaklarım Tam Liste (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sallamanın maliyeti ve sonu yok.
    sorumsuzluk en güzel şeydir.
    ülkemizde muhalefet de bunun keyfini sürüyor ve üstelik güzel koşullarda hayat sürüyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozan1212

    cem uzana hapis şoku


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okullara girişte çoklu zeka ve yönelim testlerine tabi tutarım ben olsam. Gelecek vaadeden ama ailesi bir baltaya sap olamamış ve bundan mütevellit iyi bir eğitim imkanına sahip olamayacak çocukları devlet himayesi altına alırım. Eğitim öğretim sisteminde güncel konuları da ele alırım. Mesela faturanın nasıl yatırıldığından tut evde ufak tefek tamiratların nasıl yapılacağına değin birçok konunun anlatılmasını ve tartışılmasını mümkün kılarım.

    Çiftçilik için yeni bir reform getiririm. 3. kişileri aradan çıkartıp çiftçinin doğrudan üreticiyle buluşmasına imkan sağlarım. Geri kalmış tarım usulleri ve mamülleri kullananların, ekim dikim alanlarını usüle aykırı kullananların çiftçilik belgesini iptal eder arazilerine geçici olarak el koyarım.

    Şehirlerarası ulaşım bakımından aynı yolların üstünde gelip gitmek yerine alternatif güzergahlar belirlerim. Demiryolu ulaşımına ağırlık veririm. 15 yaş üstü arabaları trafikten çekerim.

    Asgari ücret üzerinde çalışmalar yaparım. Bugün rizedeki, muştaki, istanbuldaki, izmirdeki hayat şartları ve standartları bir değil. Bu yüzden çalışmalarımı genele göre değil de özele göre yapar adil bir ücret dağılımı sağlarım.

    gibi gibi gibi... 5 dakikada aklıma gelen reformlar bunlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatal05

    Partinin ismi nedir hocam?

    Donanim haber partisi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle çiftçiye ve köylüye yapıcakların gerçekten cok akıllıca ve olması gereken bu bütün gelişmiş ülkelerde millet şehirlerden kurtulup köylü olmak için çalışıyor resmen çünkü para köylülerde.

    üniversitelerin azaltma konusunda sana katılamayacağım çünkü sen bukadar genci bol olan bir ülkede okulları azaltırsan insanlara olanak tanımamış olursun buda isyana yol açar e saydıgın okullarında kapasitesi belli bir yere kadar.

    şunu deseydin daha mantıklıydı üniversite bölümlerinde azaltmaya ve ülkenin eksik olan iş kollarının okutulması için daha çok teşvik vermeye çalışıcam deseydin daha cok kabul görürdü çünkü ülkede boş yere okuyan boş bölümler okuyan birton insan var.

    saydığın diğer şeylerdede dışa alımlara kapatırsan ülkeyi ciddi anlamda sorunlarla uğraşırsın çünkü senin ülken dışarıdan alması gereken şeyleride alamaz sen onlara malzeme vermediğin için onlarda sana vermezler ve dış ilişkilerin hep kötü olur. Bu anlattığın sistemde seni seçmezler çünkü ayrıştırma yapıyorsun ülkenin dini değerlerine dokunman bu devirde seçilmeni tamamen engeller çünkü şuan ülkede muhafazakar kesimin sözü geçiyor dersek yeridir onlar seçip onlar indiriyorlar resmen.


    hayvancılık ve tarımda aracıları kaldırman da güzel birşey fakat o aracıları kaldırmak için onlarada bir iş kolu üretmen lazım ki o aracılar işsiz kalmasınlar.

    sınıfları az sayılı tutacagını söylemişsin fakat bukadar fazla genç nüfusu olan bir ülkede okullar yetmiyorken sen hala sınıfların nüfuslarını azaltacagını söylüyorsun buda cok saçma.


    mantık güzel ama uygulamada bunlar sadece taslak olarak kalır.




  • Çıplaklar kampıda istiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekara kari boşamak kolay işi yap işi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ösym yüzünden psikolojim bozuldu üniversiteye geçtiğimde yapcaklarım diye gördüm başlığı
  • Ulan köylüye teşvik vere vere destekleme vere vere zengin yaptınız şehre gelip tepemize ettiler ilkokul mezunu bile değil trilyoner yaptınız insanları bu verilen teşvikleri okumuş mühendislere vereydiniz şimdi ülke 2023 ü hedeflemez 2023 ü şimdiden yaşardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen önce ki nin yazımını öğren.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ülkenin başına geçersem direk apple ı satın alcam. bmw yide satın alırım. vatandaşlar beleşe binsin. kürt sorununu tamamen çözecem. vergisini ödemeyen idam edilecek. türk ırkına öncelik tanıyacam. kendi vatanında yabancı olmayacak
  • Kişisel Efsane deniyor bu duruma psikolojide :)
  • Balkon konuşması değil after party istiyoruz
  • Hocam tüm okullara havuz istiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmamhatiplerden tek bir tanesini kapattığın an din elden gidiyor diyerek darbeyle indirileceksin fail

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-10 sene sonra Türkiye diye bir yer kalmayacak bence.Bir sürü ortadoğu ülkelerinin ardından,cihatçı terörist yobazların yıktığı bir devlet daha olacak Türkiye bana göre.Umarım yanılırım ama yanılgı payı çok düşük.Bugünlere bakarak yarınların ne olacağını çok kolay anlaşılır.
  • Zebani arayan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallerin güzelmiş .d
  • şu inanç özgürlüğünü sağlamak lazım, diyanet kapatılmalı ve camiler halk tarafından yapılmalı devlet denetleme kurumu denetleme li, yurtlar sadece devlet tarafından yapılmalı, imam hatip ve benzeri okullardan mezun olan sadece alanı ile ilgili çalışabilecek gidip başka bir bölümde çalışamayacak, ayrıca anayasa değişmeli ilk madde şu olmalı kimse kimsenin yediğine içtiğine giydiğine giymediğine karışamaz diye madde olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madde 10 ve 18 çelişkisi :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.